Köszönöm a válaszokat,nézelõdöm.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Started by
Guest
, 2002. March 28. 19:03
Posted 2010. August 04. - 11:49
Posted 2010. August 04. - 08:59
Sziasztok! Elõször is remélem jó helyen teszem fel kérdésemet!
A nagy kérdés: Úgy néz ki, hogy most fogok venni egy KTM Rockraider fully-t, amirõl nem nagyon találtam sehol, semmi infót! Igazából vélemény kritika érdekelne a géprõl, meg hogy ki fog e bírni engem. Nagyjából 95-100 kiló körül szoktam mozogni. A váz nagyon megtetszett, mert egy olyan bicót kerestem, amivel tekerni is tudok normálisan(hegyre fel, meló), és lefelé is apríthatom neki. Eddig merev bringáim voltak, azok bírták. Magellan serpens('98, KONA Stuff '06) A váz geometriáját több féleképpen lehet állítani.
Röviden ennyi. Örülnék, ha valaki ismerné ezt a vázat, vagy tudna nekem egy profi leírást hozzá.
További izzadós kilómétereket!
Üdv,Isti
Röviden ennyi. Örülnék, ha valaki ismerné ezt a vázat, vagy tudna nekem egy profi leírást hozzá.
További izzadós kilómétereket!
Üdv,Isti
Posted 2010. August 03. - 23:47
Ahaaam értem, és jó az a tag illetve villa ami konkrétan ebben a gépben van???
Csak a villáról tudok nyilatkozni és arról az a véleményem, hogy a te határaid a villa határain belül lesznek és ezzel a villát dícsérem nem téged húzlak le. Egyébként nézz szét mit kapsz 200ért;)
Posted 2010. August 03. - 20:03
Posted 2010. August 03. - 20:02
Posted 2010. August 03. - 20:00
Most nézem csak, nem is az a FOX villa és rugóstag van benne mint ebben:
Kerkprzlet * Merida, Kona, Giant kerkpr akci * Trekking kerkprok * Shimano, Rock Shox
Nem értem én ezt, akkor ez most hogy van?
mondjuk más évjárat és modell
2. épített bringa
amúgy ennél jobb vétele +/- 5 évben nem fogsz találni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. August 03. - 19:57
Most nézem csak, nem is az a FOX villa és rugóstag van benne mint ebben:
Kerkprzlet * Merida, Kona, Giant kerkpr akci * Trekking kerkprok * Shimano, Rock Shox
Posted 2010. August 03. - 19:51
Tényleg jó vétel. 
Én is ajánlgatom már mindenkinek a környezetemben, még annak is akinek nincs rá szüksége.
Én is ajánlgatom már mindenkinek a környezetemben, még annak is akinek nincs rá szüksége.
Posted 2010. August 03. - 19:37
Köszi!!!
Mondjuk ez csak véletlenül találtam, lehet van az aprók közt 200-körüliért esetleg még nekem(170/65) való, csak há nem tudom melyik az.....
Mondjuk ez csak véletlenül találtam, lehet van az aprók közt 200-körüliért esetleg még nekem(170/65) való, csak há nem tudom melyik az.....
Posted 2010. August 03. - 19:08
Ez annyira jó vétel hogyha nem tegnap este vettem volna egy Garmin edge 500-at akkor már meg is kapta volna az asszony igaz akkor már 4 bringa jutna kettõnkre ez, az én Anthemem egy Kona Blast és egy Stevens. A baj csak az lenne hogy akkor Dinnyének már 3 bringája lenne nekem meg csak egy.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2010. August 03. - 18:36
Köszönöm az eddigieket, és ez az apróhirdetesbol milyen??:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Giant Anthem
Ezt a lehetõséget nem hagynám ki, ne is keress tovább ez pont a te bringád !
Hegyibringás = Kerekes Jeti
Posted 2010. August 03. - 17:20
Repülj rá egy ismert fórumos hirdeti aki biztos nem most akarja a lejáratni magát közösség elõtt + az Anthem szerintem az egyik legjobb maratonozós-túrázós ösztelós gép.
Nekem is az van;) + csak a váz árát veszed figyelembe akkor rohansz és megveszed
új bringa ára 2008 modell
Szerinted;) ??
Nekem is az van;) + csak a váz árát veszed figyelembe akkor rohansz és megveszed
új bringa ára 2008 modell
Szerinted;) ??
Posted 2010. August 03. - 11:29
Ráadásul megbízhatónak tûnik az eladó is
Ha valóban 175 cm-ig jó az S-es Anthem, akkor ne habozz.
simán jó
-õszintén szólva azt nem tudom elképzelni, Neked hogy lehet jó az M-es speci-
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Posted 2010. August 03. - 11:08
Ráadásul megbízhatónak tûnik az eladó is
Ha valóban 175 cm-ig jó az S-es Anthem, akkor ne habozz.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. August 02. - 22:31
Posted 2010. August 02. - 21:00
Köszönöm az eddigieket, és ez az apróhirdetesbol milyen??:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: Giant Anthem
Posted 2010. August 02. - 20:14
Posted 2010. August 02. - 19:53
Én speciel 169 centimmel M-est használok Specialized-bõl. De több márka adja meg colban, ezeknél Neked kb. a 17-es jó.
200-250ezerért elsõ teleszkópos bringából már használhatót kapsz újonnan, összteleszkóposról ezt már nem lehet elmondani. Ha nem lényeg a márka, akkor egy jobb ár/érték arányú bringát nézz ki.
200-250ezerért elsõ teleszkópos bringából már használhatót kapsz újonnan, összteleszkóposról ezt már nem lehet elmondani. Ha nem lényeg a márka, akkor egy jobb ár/érték arányú bringát nézz ki.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Posted 2010. August 02. - 18:29
A legfontosabbat elfelejtettem!
Jól gondolom hogy 170cm/65kg hoz S-es méret illik.
Vagy jó az M-es is??
Jól gondolom hogy 170cm/65kg hoz S-es méret illik.
Vagy jó az M-es is??
Posted 2010. August 02. - 18:27
Sziasztok!
Megpróbálom megegyszer, hátha több sikerrel járok..... :-)
Tudtok érdemben segiteni hogy ár/érték arányban milyen MTB-t vegyek, 200- 250 e. Ft környéke a plafon.
Újat kéne, vagy ebben az árban jó lehet egy használt is?
Összteló fontos lehet, vagy nem annyira lényeges?
Terepen, túristautakon, hegyekben, és aszfalton is használnám, elsõsorban hazánkban.....
Minden segitséget megköszönnék ha beleférne idõtökbe egy-két tipp ötlet.
Üdv.
kutyu
Megpróbálom megegyszer, hátha több sikerrel járok..... :-)
Tudtok érdemben segiteni hogy ár/érték arányban milyen MTB-t vegyek, 200- 250 e. Ft környéke a plafon.
Újat kéne, vagy ebben az árban jó lehet egy használt is?
Összteló fontos lehet, vagy nem annyira lényeges?
Terepen, túristautakon, hegyekben, és aszfalton is használnám, elsõsorban hazánkban.....
Minden segitséget megköszönnék ha beleférne idõtökbe egy-két tipp ötlet.
Üdv.
kutyu

Sign In
Create Account

Back to top