Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2010. August 21. - 19:22
25 év után újra letekernék pár kilómétert.
Segítségeteket szeretném kérni, látom, sok nagy mágus van itt:)
183cm, 95kg vagyok, ehhez keresnék egy masinát, lehetõleg össztelósat.
Árban 75-80-ig tudnék elmenni, nagyon alkalmi használat lenne, max 20-30km/hó. Nem ugratok, kerekezek, csak tekergetés, de nem szeretnék lassitani pár hepe-hupa miatt. Aszfalt, erdõ, földutak, kirándulások, természet fotózás.
Eddig a KROSS Hexagon X1-X2, Capriolo GTX260, Hauser Leopard,Wave, Csepel Range Fully elsõ körben.
Az alu vázakat jobban preferálom, jó lenne a 16Kg súlyt nem átlépni, mivel szinte mindig lesz rajta pár + kiló.
Elõre is köszönök minden hozzászólást.
Posted 2010. August 19. - 13:26
Kis segítséget kérnék, venni szeretnéd egy Kona Shred 2009-est és nem tudom mekkora méret lenne a jó, 180cm magas vagyok.
Én a 14col (S) méretre gondoltam mert 4x, (street)-ezés lenne inkább ezzel a bicóval és sokan mondták hogy az a méret jó lenne, de kiváncsi vagyok az itteni véleményelre is.
Elõre is köszi a segítséget!
Posted 2010. August 18. - 11:00
Terep+trekking: duplafalu felnivel igazából csak külsõgumi függõ
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Posted 2010. August 18. - 10:52
Az Univega márkáról szeretnék érdeklõdni. (Ár-érték arány, megbízhatóság, ismertség, elismertség, stb...)
Illetve az is érdekelne, hogy trekking kerékpárral milyen terepviszonyokig lehet elmenni.
Várom szíves segítségetek!
Posted 2010. August 13. - 18:15
Szia! Az sztem pont elég!!! Nézd meg az apróban is van eladó REIGN, nézd meg annyit megér!! Látni fogod a különbséget a gaygi szarokhoz képest! sztem mindenképp érdemes valamit használtan megvenni, csak figyelmesen nézd át, nincs-e törés repedés, és itt még minimálisat alkudni is tudsz!!!!
Vagy vannak vázak, és úgy is lehet építeni, csak az megint utánajárós!! nézz körül az apróban!! Azt tudod milyen teló, fék, stb???
Kosz a tippet. Megneztem a bicot...marmint a hirdetesen... Remelem belefer egy ut Miskolcra, csak keddig vagyok Budapesten.
Reign is neztem kint, csak az ara..., ez sokkal szimpatikusabb...
Epiteni -egyelore- nem akarok...
Posted 2010. August 13. - 14:50
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni a hozzáértõktõl. Városi, nõi kerékpárt szeretnék venni. Olyan bevásárlásra járósat. Elõl kosár, csomagtartó... 60.000 Ft körüli árban gondolkozom. Tudna esetleg valaki ajánlani valami megbízhatót? Akár egy jó állapotú használt is szóba jöhet.
Szia!
Esetleg ezeket nézd meg:
KROSS Green Park 3 speed (3 sebességes) | First-Bikes
KROSS Gorky Park | First-Bikes
Mindkettõre szerelhetõ kosár.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2010. August 13. - 14:21
aprót böngészd city, városi, meg trekking menüben
60ért tuti, hogy igen jó darabot lehet venni használtan, csak keresni kell
szerk. városba járni a legegyszerûbb egy sebesség, esetleg agyváltó
Posted 2010. August 13. - 14:18
Posted 2010. August 13. - 14:18
Posted 2010. August 13. - 14:16
Ezt a Reign-et merre találom? Tudnál adni róla linket? Néztem aprót, városiban, trekkingben, keresõben, de nem találtam rá.
ne keresd azt nem neked válaszolta a kolléga. az egy 16 centit mozgó giant gyártmány all mountain full telós monti
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2010. August 13. - 14:15
Posted 2010. August 13. - 14:04
Meglesem ezt a Reignt. Konkréten még semmi sem dõlt el. De telót nem nagyon szeretnék rá. Volt már drágább bicajom is, amin a teló igen csak kaki volt, le is cseréltem egy merev villára. Sajnos azóta ellopták Fékbõl meg bõven elég a V fék. Igazából tetszenek ezek az agyváltósok is. Ahogy olvastam sokkal kevesebb velük a gond, mint a hagyományos váltósokkal, és szervízigényük is kisebb. Egy jó városi bicaj kéne anyukámnak, amivel elmehet bevásárolni, tekerhet a környéken. Aszfalton kívül nem hiszem, hogy máshol használva lenne.
Posted 2010. August 13. - 09:11
Nem érdemes szerintem újonnan venni, mert sokkal drágább lesz, és ha jól értem nem akarod neki nagyon adagolni, szal sztem 30körül is meg tod oldani használtan! Milyen stílusú, márkájút szeretnél. Nekem tetszenek ezek a régi cruiser szerû képzõdmények. Ha régi PEUGEOT-ot,PUCH-ot, KTM-et vagy valami hasonló kalibert veszel, bírni fogja és stílusos is! CORA, Decathlon és társait nagy ívben kerülném!!! nézd meg, próbáld ki h a magasságodhoz jó-e a gép,elég-e a fék, kényelmes a nyereg és csak utána dönts!
Puszi nyuszi
Posted 2010. August 13. - 09:06
Vagy vannak vázak, és úgy is lehet építeni, csak az megint utánajárós!! nézz körül az apróban!! Azt tudod milyen teló, fék, stb???
Posted 2010. August 12. - 12:52
Tanácsot szeretnék kérni a hozzáértõktõl. Városi, nõi kerékpárt szeretnék venni. Olyan bevásárlásra járósat. Elõl kosár, csomagtartó... 60.000 Ft körüli árban gondolkozom. Tudna esetleg valaki ajánlani valami megbízhatót? Akár egy jó állapotú használt is szóba jöhet.
Posted 2010. August 12. - 12:45
Szia!
AM-re én a GIANT REIGN-t, és hasonló kalibert ajánlok, mert szép, erõs, jól összerakott bicóról beszélünk! Én is épp most voltam hasonló helyzetben, mint te! Nekem dirt gépem van, de szerettem volna egy olyat, amivel fel is tok menni a hegyre, de lefelé is tom neki adagolni!! Egy KTM-et vettem, mert olcsón hozzájutottam. Sztem a jó választás: Giant reign, Kona Coiler,stb. Remélem segítettem. ha van még kérdés, nyomjad!!
Béke
sajnios reign-re nincs meg a keret...vagy csak errefele ilyen dragak? Kona coiler is ketszeresen tullepi a keretet....
Realisan 200k-t tudok kolteni biciklire, ha kicsit osszehuzom a nadragszijat, akkor talan 250-et...
Es sajonos svajci arakkal kell kalkulalnom...
Posted 2010. August 12. - 12:41
Posted 2010. August 12. - 10:24
AM-re én a GIANT REIGN-t, és hasonló kalibert ajánlok, mert szép, erõs, jól összerakott bicóról beszélünk! Én is épp most voltam hasonló helyzetben, mint te! Nekem dirt gépem van, de szerettem volna egy olyat, amivel fel is tok menni a hegyre, de lefelé is tom neki adagolni!! Egy KTM-et vettem, mert olcsón hozzájutottam. Sztem a jó választás: Giant reign, Kona Coiler,stb. Remélem segítettem. ha van még kérdés, nyomjad!!
Béke
Posted 2010. August 12. - 02:02
most kaptam egy kollegatol tippet:
Kikapu Nine 16" 2007 - KONA EUROPE WEBSTORE
viszont ez a vaz is horpadt... kikapu betegseg vagy annyira ki van konnyitve, hogy ennyire konnyen horpad?
Én ennyi pénzbõl megnézném ezt is:
Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: FULL ÚJ!!! 16,5" FOCUS FULLY 2010 -- nagyon olcsón!