Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

A lehetõ legolcsóbb 150/150 komplett bicajt keresném, természetesen a használható kategóriából

Canyon | Mountainbikes | Nerve AM 5.0

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
A lehetõ legolcsóbb 150/150 komplett bicajt keresném, természetesen a használható kategóriából

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

FifiTheReal

FifiTheReal

újonc

• fórumtag
  • 6 posts

Ez nem monti, hanem trekking gép.

Így van, ez egy trekking csak ezekre is monti alkatrészeket aggatnak.
Városban nincs szükségem montira még a téli havazások idején is elevickélek egy ilyen géppel.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Benéztem:o
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 posts

Milyen teljes láncvédõt kaphat egy 3x9-es monti?

Ez nem monti, hanem trekking gép.
Hegyibringás = Kerekes Jeti

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Milyen teljes láncvédõt kaphat egy 3x9-es monti?

FifiTheReal

FifiTheReal

újonc

• fórumtag
  • 6 posts

1. Ez tetszik a legjobban: Kelly's Aeron 2010: 178eFt
2. Egy új Hercules Trekking X-24-hez, ha minden igaz 140eFt körül juthatnék hozzá.
3. Esetleg még KTM Life Fun jöhetne szóba

A fentiek helyett egy Cube CLS LTD Pro 2010-es modell lett végül. :cool2:

A "gyári" alkatrészekbõl az alábbiak lettek lecserélve:
- Váltókar: Shimano Alivio SL-M410 8-speed -> Shimano SLX '09 (SL-M660)
- Lánc: Shimano CN-HG40 -> Shimano Deore (CN-HG53)
- Váltó hátsó: Shimano Alivio RD-M410 Top Normal -> Shimano Deore XT '08 (RD-M772)
- Fogaskoszorú: Shimano CS-HG30 11-30, 8-speed -> Ezt most nem tudom pontosan
+ Kapott sárvédõket, teljes láncvédõt, kitámasztót és csomagtartót

Tegnap délután vettem át, így még nem sokat használtam, de eddig nagyon tetszik!
Remélem a gyerekülésben lévõ mögöttem ülõ is élvezni fogja. :P

Ezúton is köszönöm a szombathelyi 4sport-nak :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Írja privát üzenetet Zsizsinek õ már túl van már tucatnyi ilyen hosszú túrán szívesen fog segíteni.

Patrkk

Patrkk

újonc

• fórumtag
  • 10 posts
üdv,

Jövõ nyáron szeretnénk hosszabbtávú túrákat teljeseníteni( 2000km felett is akár ), felmálházott bicajokkal, vadkempinggel éjszaka, ahogy azt kell :D Ehhez szeretnék megfelelõ kerékpárt vásárolni.Nagyon sokan ajánlották ezt: Kellys Axis, és itt is csak pozitívat olvastam róla: Kellys Axis kerkpr teszt, bicikli, trekking

Ti mit gondoltok errõl? Tehát a lényeg az lenne hogy hosszútávon aszfalton jó tempót lehessen menni vele, de ha esetleg este sátorhelyet keresünk, és át kell vágnunk egy erdõn, akkor se ijedjen meg :) ?

Vagy esetleg mi mást tudnátok ajánlani az alább említett dolgokhoz megfelelõen?

Elõre is köszi! :)

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
Köszi srácok, eddig a kross level vezet..:)

Moab

Moab

shop

• fórumtag
  • 18 posts
Hello!

Nálunk van egy ilyen, és a méret is stimmel:

Kerékpár apróhirdetés: eladó használt és új bicikli és alkatrész ingyenes apró: 2010 KTM Ultra Sport AKCIÓ! -22%!!!

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,288 posts
Még lehetõség:

KROSS Level A8 2010
First Bike Kerékpárüzlet, Szervíz és Webáruház l XI. Fehérvári út 88. l KROSS Level A8 l 264.900.- helyett 219.900.-!!!!

KTM
KTM 2
Merida
Merida 2
Cube Srácok! Véleményeke kérek a gépekrõl. Egy haverom ajándékként kapná valamelyiket. Viszont ha valakinek van tippje hasonló árfekvésben akkor azt is szivesen fogadnám. A srác 95 kg és 190 cm körül mozog. Inkább hétvégi hegyi menetekre és talán rövid maratonokra használná. Köszi elõre is.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 posts
KTM
KTM 2
Merida
Merida 2
Cube Srácok! Véleményeke kérek a gépekrõl. Egy haverom ajándékként kapná valamelyiket. Viszont ha valakinek van tippje hasonló árfekvésben akkor azt is szivesen fogadnám. A srác 95 kg és 190 cm körül mozog. Inkább hétvégi hegyi menetekre és talán rövid maratonokra használná. Köszi elõre is.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
A V-fék sokkal jobban fog mint a "patkó". Javaslom hogy fáradj el egy kerékpárboltba és élõszóban beszélgess el az eladókkal és ha már vannak konkrét kérdéseid jobban segíthetünk.

petyus1988

petyus1988

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Illetve e kapcsán jutott eszembe patkófék miben más mint V fék? Illetve szerintem jobb ötlet ha nincs váltót karbantartás szempontjából pláne én nem értek hozzá de ha emelkedõs lejtõs betonon is járok mekkora hátrányt jelent. Sok évre szeretném alapos döntést szeretnék hozni:D Sajnos tesztvezetésre nem lehet õket vinni:D Köszi segítséget.

petyus1988

petyus1988

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok. Trek kerékpárra gondoltam csak azt nem tudom milyenre. A Trek Magyarországon oldalon nézelõdtem gondolom ezeknél nincs jobb ár. Átlagos felhasználó vagyok kicsit nehezebb magam 95 kilójával. Gyors biciklit szeretnék fõleg városra. Anyagi kereteim nem túl nagyon kõvetkezõk jöhetnek szóba: 7.1 a 7.2 további spórolással 7.3. Ezek között van nagyobb különbség? Sajnos én nem értek hozzá ennyire. Vagy szerintetek inkább spóroljak össze 3rd District-re vagy az csak dizájnos festés annyi amennyi?

papabear

papabear

vendég

• fórumtag
  • 197 posts

max 8000ért szeretnék venni egy olyan bicikliórát, ami tudja ezeket: hõmérséklet, napi megtett km, napi metett idõ, stopper, háttérvilágítás, vízálló,

Egy picit többért már találsz ilyet:
Decathlon - biciklik - kerékpárok kerékpár kiegészítõk számláló SIGMA - BC 1609 vezetékes komputer SIGMA - rendszeresen kerékpározóknak, vezetékes kerékpárkomputer, 19 funkcióval.
Hegyibringás = Kerekes Jeti

bringavarázs

bringavarázs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,029 posts
»» boneshaker ««

Háttérvilágítás,illetve hõmérséklet az általad említett összegbe nem fog beleférni.

Ne támadj, jót akarok! Tanulni nem szégyen...nekem se.

XP Ninja

XP Ninja

vendég

• fórumtag
  • 32 posts
nem tudom hova írjam:

Sziasztok

max 8000ért szeretnék venni egy olyan bicikliórát, ami tudja ezeket: hõmérséklet, napi megtett km, napi metett idõ, stopper, háttérvilágítás, vízálló,

hasidavid

hasidavid

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

Lehet mert Szabadkán van?

Azért is, meg azért mert szürke a váz, és az nem jön be...
Mielõtt még megkérdezitek a spezialized-ot azért nem, mert már 4 éves modell, és annyi idõ alatt agyon lehet használni...

Ha van továbbra is várom az ajánlatokat...