Haligali!
Kicsit most hosszabbra ereszteném a dolgot, mert nem olyan egyszerû... 4 éve vagyok biciglis futár. Eddig elmorzsoltam egy moser, egy legnano és egy peugeot outi vázat, egy halom alkatrészt, volt köztük prémiumkategóriás, elvileg minõségi cucc. Jelenleg egy tárcsafékes Kona Dew plus-om van, 1 éves, már véreset köhög, még álltában is viszi a pénzt, valamint egy agyváltós Altrix cruiserem, csupa rozsda a váz, talán jobban birja mint a Kona, de szintúgy viszi a pénzt és nem túl gyors. 4 év alatt arra jutottam, hogy a mai kerékpáralkatrész biznisz egy iszonyat nagy lehúzás, de hát a 4000 forintos tárcsafékbetétek korában mi mást is mondhatnék. Úgy döntöttem véget vetek ennek, hát elõszedtem a 45 éves Csepel Tura roncsomat és építek rá egy futárbringát. Az eredeti összeállítástol annyiban térek el, hogy kap egy rendes haladós nyerget, egy négyszögtengelyes hajtómû rendszert, V-fékes villát, új kerekeket, a fõ kérdés viszont az, hogy milyen kontrás agyat tegyek be hátulra? a Velosteel cseh agyak hulladványok, már kinyírtam egyet, a régi Super granat agyaim már ki vannak kopva, a Bike+ agyakat nem ismerem, a Shimano kontrás agyakat sem drágábbak, de talán jók is. Valaki tud valamit ajánlani?