Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

WD-40

WD-40

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás
merevfarúban össze lehet kotorni szerintem egy ilyesmi stílusút 110 ezerbõl, hazai hegységeinknek teljesen megfelelõ úttal és felszereltséggel.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Na, szóval akkor nekem egy enduro/all mountain bicaj kellene 110.000 FT-ig. Egy két dolgot lecserélnék rajta.

Ha egy két dolgon a vázat és a villát érted, akkor kompromisszumokkal belefér... Viccet félretéve, ennyiért csak használtat kapsz, egy új 3x ennyitõl indul talán.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Annyiért nézzél már nekem is 5-6 darabot:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

bikeworld

bikeworld

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Na, szóval akkor nekem egy enduro/all mountain bicaj kellene 110.000 FT-ig. Egy két dolgot lecserélnék rajta.

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Dirtre semmiképpen sem ajánlott!!!!Nem arra való! Ez egy hobbi mtb, xc-re is csak hobbisport körülmények között ajánljuk.Versenyre már inkább az MTB XC bringáink valók.....

Kross Hexagon V6 mennyire jó XC-re és lightos Dirtre? A váz bírni fogja?

[highlight] The bike way of life [/highlight]

bikeworld

bikeworld

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Kross Hexagon V6 mennyire jó XC-re és lightos Dirtre? A váz bírni fogja?

Gyulus13

Gyulus13

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni!
Biciklivásárlás elõtt állok,kinéztem két biciklit.
A Gepida Alboin 300 CRS és a KTM Life One 2010
Kb ezen árkategóriában (100e)szeretnék egy megbízható bringát.Túra és városi használatra szeretném.
Elõre is köszönöm!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

magyarországon forgalmaz valaki ilyet? szívesen elmennék megnézni élõben is, elég szép...

(ja a canyon-ra értettem)

A Canyon-t nem forgalmazza senki, közvetlenül a gyártótól veszed, kizárólag online.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
magyarországon forgalmaz valaki ilyet? szívesen elmennék megnézni élõben is, elég szép...

(ja a canyon-ra értettem)

zsinor

zsinor

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok!

Túrabickilit szeretnék venni aszfaltra, és ehhez kinéztem a Neuzer Couriert. Élõben még csak DT-t láttam, de láttam, van a neten olcsóbban trekking hajtómûvel is (50/34 helyett 28-38-48). Tudja valaki, hogy a sima Couriert milyen hátsó aggyal szerelik? Az is kazettás? Az is 11-28-as? Lehet ezt tudni?

Ha racsnis, pláne ha 14-rõl indul, akkor a drágább DT-t venném meg, azért kérdéses.

Köszi!

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

köszi a válaszokat, akkor a meridát ejtem, marad egyelõre szemem elõtt a trek, canyon, orbea, aztán majd ha meglesz a pénz meglátjuk.
inkább egyben szeretném megvenni a bringát, mert én nem tudnám összerakni. esetleg tudtok ajánlani boltot is, ahol érdemes megvenni?
én is arra gondoltam, hogy tavalyi szériásat vennék olcsóbban, itt találtam pl. ilyet: Sportoutlet.HU :: Trek 2.3 kerékpár (2010)
van még a Nella, ahol trek-et forgalmaznak, meg a bringaland, amiket én ismerek. melyik boltot ajánlanátok?

Nekem, ha az lenne a tervem, hogy 200-400 között bringát vegyek, csak Canyon-ban gondolkodnék, és nem azért fényezem, mert nekem az van (Meridám van), hanem mert nem tudok elképzelni ennél jobb ár/érték arányt. Szerintem a fenti Trek meg ez közül, aki nem az utóbbit választja, az nem jól dönt.

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
ja, azt nem is néztem. 172cm vagyok, akkor ezt is ejthetem.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Hát nem tudom milyen magas vagy, de az általad linkelt Trek-bõl 2 igencsak nagy méret van.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
köszi a válaszokat, akkor a meridát ejtem, marad egyelõre szemem elõtt a trek, canyon, orbea, aztán majd ha meglesz a pénz meglátjuk.
inkább egyben szeretném megvenni a bringát, mert én nem tudnám összerakni. esetleg tudtok ajánlani boltot is, ahol érdemes megvenni?
én is arra gondoltam, hogy tavalyi szériásat vennék olcsóbban, itt találtam pl. ilyet: Sportoutlet.HU :: Trek 2.3 kerékpár (2010)
van még a Nella, ahol trek-et forgalmaznak, meg a bringaland, amiket én ismerek. melyik boltot ajánlanátok?

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Én másfél éve 400ezerért legjobb vételnek az Orbea Onix Bira-t találtam, és meg is vettem. Karbon váz, 105-ös szett...szóval az Orbeákat is nézd meg. A meridára sok mindent mondanék csak jó ár/érték arányt nem :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás
Nekem már 4 éve egy trekem van.
Volt elötte giantom és még jó pár országuti.
A Trek a leg kényelmesebb váz az összes közül.
Ültem már Full karbon BMC is Meridán is welleren is.
A cervelo és a trek jöt be nekem de ha ügyes vagy a vázat megveszed külön,ha rutinos vagy nem az ideit hanem 1-2 ével régebi konstrukciot és kb fél árban megszerezhetõ a váz.
vagy de a min hogy 30-40e fogsz rajta
Utána olyan rendszert raksz rá amilyet szeretnél Pl
A váz 100 Veszel rá egy campa xenon szerintem 70-80e kb nem tudom pontosan most menyi ez edig 200 max
2 kerék 50 nyereg nyeregrud kormány 300 körül megvagy.
én is igy raktam össze nagyon jó kis bringa és élettartam garis a váz elentétbena töbivel jó 1-2 gyártó válal még rá élettartam garit de nem sok mindenki.
érdemes a trekben elgondolkodni!
Meg a hegesztés is gyönyörû szépen el van dolgozva le van csiszolva egy mm er huppli nincs benne.
melesleg nem lyan nép bicikli mint a merida azzal tele van minden;)
Nem azt mondom hogy roszak de nekem nem kell olyan bringa ami minden utcasarkon van.
+ még a trek kényelmesebb is én rá szavazok:D

és most jön a lecseszés a fél oldalas litániáért:D

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Szerintem Canyon

ivancso.isti

ivancso.isti

vendég

• fórumtag
  • 268 hozzászólás
sziasztok,
kb 200-400 ezer közötti árkategóriában milyen országúti versenybringát érdemes venni, ki melyik márkára esküszik?
minek legjobb az ár-érték aránya? azt hallottam, hogy a meridának, ez igaz? nekem a trek 2.3 is tetszene, de azt hallottam az alsó kategóriás trek vázak belseje nincs kidolgozva... esetleg wilier? egyéb??
egyáltalán mi alapján érdemes dönteni?
(csak hobbiból tekerek, retró országútim van, új versenybringán még nem is ültem, nem értek hozzá, de gyûjtöm rá a pénzt...)

bikeworld

bikeworld

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Csak én új bringát szeretnék. Alternatívát tudsz esetleg?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Az idei modell kisker ára már 107000ft
KROSS HEXAGON V6
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!