Bati a Testbikeban meg ritkán lehet bízni, nem mérvadó. ^^
OK.Köszi.
Kigyûjtöttem még pár Kellys Coach-hoz árban közeli gépet. Szerintetek melyik a legjobb ezek közül:
Kellys Coach
KELLY'S COACH - KELLY'S 2010 - .::CANGA KERKPR WEBSHOP::.
Kross Evado 1.2
Kross Evado 1.2 - .::CANGA KERKPR WEBSHOP::.
Alpina Eco C20 2011
Alpina Eco C20 2011 - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
Kellys Eco C20
K2 Bike Shop :: Alpina by Kellys ECO C20 kerékpár
Esetleg más ??
Köszi!
és ehhez mit szóltok:
Mali Python - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
ez csak 3e-el drágább mint a Merida Draco és ezen van tárcsak fék is + teló + ha jól veszem ki akkor ezen is a "pöcöktetõs" vátó van. Egyébként mi ennek a rendes neve?
fentebb linklet magellen draco a Te céljaidra sztem tökéletes, ha nem akarsz cross-trekkinget . és tényleg felesleges a tárcsa erre a célra.
Aha, szóval még használtba sincs tárcsa fékes bringa 60-70e körül. Kb mennyit kéne akkor rászánnom?
Ennyiért ne akarj tárcsaféket, ilyen árban a V-fékek sokkal jobbak. Idõjárástól nem függnek annyira, volt olyan fékpofám montin, ami ugyanolyan jól fogott esõben, mint szárazon. Nem ez a gond, hanem, hogy a felninek is jó legyen a fékfelülete is.
Szóval tárcsaféket ennyiért nem ajánlom.
Egyébként Kelly's Trekking bringa, használtan lenne a legjobb szerintem ilyen célokra, ha találsz ennyiért.