Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2011. May 01. - 17:47
Posted 2011. May 01. - 17:42
Szóval most nézelõdjek cross/trekking kategóriában Komplett biciklit javasolsz vagy ha van idõm rá inkább megéri egy vázból indulni?
Posted 2011. May 01. - 17:36
Mert túl van árazva és Altus kb. használhatatlan kategória. Ezen csak a fék ér valamit is.
A másik már sokkal jobban megéri.
Köszönömön és neked is Bikertigger, amiket linkeltél jobban felszereltek valóban. Ami a Kellys-en nagyon megfogott az a design
Posted 2011. May 01. - 17:35
ez olyan áruházi kategória környéke lehet (ha nem sértelek meg), amíg egyben van szép-szép, de ha elindul a széthullás útján akkor már minden forint kár bele.
Posted 2011. May 01. - 17:26
Posted 2011. May 01. - 17:19
meg pl az a váz ránézésre is kilós acél, elszabott konstrukcióval (hátsó rugózás elég idióta módon mûködik) amire nem érdemes felpakolni új dolgokat.
ha csak aszfalton akarod használni érdemesebb a cross/trekking kategóriában nézelõdni.
Posted 2011. May 01. - 17:10
Posted 2011. May 01. - 17:02
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tõletek! Szeretnék belekezdeni egy saját bicikli megépítésébe. Elõre közlöm nem értek hozzá de ennek ellenére szeretnék beletanulni. Van egy elég régen vásárolt bringám ami az elmúlt években nem volt használva egészen mostanáig. Ha tudtok nekem segíteni az elsõ kérdéseim azok lennének, hogy a meglévõ biciklibõl érdemes-e kiindulni? Munkába járáshoz és kiránduláshoz kellene ami mind a kettõ aszfalton történne! Õ lenne egyébként a kezdet ha megfelelõ. Remélem tudtok segíteni a kezdetekben és a továbbhaladásban is! Elõre is köszönöm a válaszokat!!
Inkább venni kellene egy újat, és azt építgetni a jövõben.
Posted 2011. May 01. - 17:00
Mate94: Miért nem javasolod a Kellys Axis-t? A testbike.hu-n jókat írtak róla, élõben néztem és nagyon jól néz ki ill. az ebike.hu-tól megkérdeztem és 137e-ért tudnak hozni. Köszi!
Mert túl van árazva és Altus kb. használhatatlan kategória. Ezen csak a fék ér valamit is.
A másik már sokkal jobban megéri.
Posted 2011. May 01. - 14:52
Sziasztok!
Voltam ma egy bringa boltban és ez nagyon megtetszett, mondanom se kell, h a max 100e-bõl lett rögtön 160e
Mekka-Bike Kerkpr Szakzlet s Szerviz
+ Alivio-ra cserélném a hátsó váltót
Mi a véleményetek illetve tudtok hasonló árban ennél jobb vételt?
pl ez: Kelly's '11 Neos (Kerékpár | Cross | Férfi) | Kerékpár Webshop
ha már itt vagyunk árban akkor megnézném ezt
:::BigBike:::
vagy ezt
:::BigBike:::
mindegyik elég tisztességes felszereltség
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. May 01. - 14:45
Segítséget szeretnék kérni tõletek! Szeretnék belekezdeni egy saját bicikli megépítésébe. Elõre közlöm nem értek hozzá de ennek ellenére szeretnék beletanulni. Van egy elég régen vásárolt bringám ami az elmúlt években nem volt használva egészen mostanáig. Ha tudtok nekem segíteni az elsõ kérdéseim azok lennének, hogy a meglévõ biciklibõl érdemes-e kiindulni? Munkába járáshoz és kiránduláshoz kellene ami mind a kettõ aszfalton történne! Õ lenne egyébként a kezdet ha megfelelõ. Remélem tudtok segíteni a kezdetekben és a továbbhaladásban is! Elõre is köszönöm a válaszokat!!
Posted 2011. May 01. - 14:29
Posted 2011. May 01. - 08:44
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. April 30. - 23:36
igen:Mi a véleményetek illetve tudtok hasonló árban ennél jobb vételt?
MTB Corratec cross újszerû « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Posted 2011. April 30. - 19:35
Sziasztok!
Voltam ma egy bringa boltban és ez nagyon megtetszett, mondanom se kell, h a max 100e-bõl lett rögtön 160e
Az elsõt meg ne vedd!
Posted 2011. April 30. - 18:26
Posted 2011. April 29. - 19:10
Mi a véleményetek a Pelso bringákról? Arra gondoltam, hogy összerakatok magamnak egy ilyet:
http://tarhely.sokol...ogyicsoport.jpg
Tetszik, hogy kis magyar cég építi õket, meg maga a név is (Pelso), mert balatoni vagyok. Persze nem ez dönt, ezért is vagyok kíváncsi a véleményetekre, hátha valaki találkozott már velük.
Itt a honlapjuk: kerkpr pts javts hyperretro pelso - hyperretro - sokoldal.hu
Posted 2011. April 28. - 19:36
Majd ha az elsõ bringa beválik, akkor lesz komolyabb bringám is valószínûleg.
Találtam még párat, ami alkudozással beleférhet
1
2
3
Ezek közül szerinted ?
Amúgy egy bringa megvételénél, mit kell átnézni, mire kell figyelni ?
Mik az apró dolgok, amiket észre kell venni ahhoz, hogy ne vágjanak át?
Posted 2011. April 28. - 11:18
Kolegám kerékpárvásárlásra adta a fejét. 150Kg naggyából 190cm. Elsõsorban rossz minõségû, kátyús aszfaltra kéna neki naponta 30km távolságra. Milyen fajta, esetleg milyen tipúsú kerékpárt tudnátok ajánlani,ami el is bírja a súlyát, kényelmesen tud vele tekerni, és nem pereg szét az elsõ kátyúnál? És naggyából milyen árban mozog?
Elõrre is köszi.
Posted 2011. April 27. - 23:12
E miatt kérdezem:
Kelly's (számla-garancia) « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása
egyébként 182cm-hez a 19-es váz még jó, nem túl kicsi?
és még ez 2 tekerõ alkalmatosság van a pixisben:
vs
KELLY'S COACH - KELLY'S 2010 - .::CANGA KERKPR WEBSHOP::.
vs
Kellys Phanatic - Cross Trekking - a Maxi-Bike-tól ! « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása