Megnéztem a fotód a gépről.
Szerintem nem leszel gyorsabb a 622-es kerékkel.
Ez a mostani bicajod kiváló alap, láthatóan költöttél is rá. A gumik nagyon jó választásnak tűnnek, fújd őket minimum 4,5 barra. A bowdenezés és a hátsó fék állapota alapján elgurulnék a helyedben egy szakszervizbe, így télen biztos szívesen fogadnak, rövid határidővel dolgoznak.
Kérj egy árajánlatot teljes generálon felül a rozsdás becsúszójú villa V-fékes merevvillára cserélésére. A legolcsóbb külső rugós V-féket tetesd fel a tárcsa helyett,a felnid alkalmas rá.
A csuklódnak: új markolat, vaskos, ergonomikus, és a villacserével egyben az egyenes kormány helyett is válassz egy 3-4 cm emelésű hajlítottat, jó nagy hátrahajlással (9 fok legalább).
A pedál ránézésre műanyag testű, azt megéri teljesen fémre cserélni. A géles huzat is rossz jel a nyergeden, 20 km-t nem érdemes ilyenen ülni, egy kényelmes nyereg helyesen beállítva a csuklódnak és a hátsódnak is jót fog tenni.
A plusz még a pálcás sárvédő, nem fogod megbánni. Oldaltámaszból pedig olyat, ami a hátsó tengelynél rögzül.
Mindez így soknak tűnhet, de összességében nagyságrenddel kevesebb, mint 200 ezer (mínusz amit ezen nyernél, ha most eladnád), és pompás bringád lesz.
Ja, festeni nem kell. A fórumtagok pedig jó szívvel ajánlanak szervizt szerintem.