120-140 között vacilálok- hátul, elõre pedig jó lenne egy Talas bele. Olyasmi gépet szeretnék, amire nem nagyon kell költeni a jövõben és egy jó darabig elleszek vele. Akkor eddig egy Stumpi, egy Giant és egy Canyon... Lehet végül 127 lesz belõle.
Köszi a válaszokat!
olvasgatva a márkatopikokat, specinél és giantnél számíthatsz évente-kétévente forgáspontok csapágyainak cseréjére. én stumpim (2007) is nyikorgott, katogott egy idõben, aztán a garis rugóstagcsere után megszûnt.
de idéntõ már itthon tudsz próbálni giantot, meridát, treket, azért elég jelentõs beruházás ahoz hogy az ember rászánjon egy kis idõt. mozgásra amúgy én nem éreztem nagy különbséget, giant (trance 5") a merida (120) és a konáim között. masszivságra meg kb canyon, giant, merida, a specik kicsit "túlkönnyítettek".
s ha jól eltalált a geó akkor nem feltétlen kell állítható utas teló bele. 120-asokba pl teljesen fölösleges. nekem a stumpi is a talas 120-as állásában volt a legjobb, s a mostani dawg is teljesen jó a fix 130-as rs vagy 140-es fox-al (egyforma magasak)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való