Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

a 2 közöttit javasoltam
apró- új, bringáról bontott cucc . gari valóban kicsit macerás

de nézd meg a német online-t

no bringa boltban azt monták a srácok, hogy ha tõlük rendelem le a cuccokat, akkor beszámítják jó áron amit levesznek róla, meg adják a szokásos 10% kedvezményemet is. ez így elég jól hangzik, így szerintem kijövök 170bõl simán.

NorbZ

NorbZ

vendég

• fórumtag
  • 19 posts
Üdv!

Errõl mi a véleményetek : KTM versenykerékpár ?

Ígérem, ez az utolsó ilyen hozzászólásom, ma vagy holnap veszek. Vagy ezt, vagy ezt a másikat: KTM strada cx

Üdv!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
a 2 közöttit javasoltam
apró- új, bringáról bontott cucc . gari valóban kicsit macerás

de nézd meg a német online-t
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

néyegess ay apróban

új bontott recon syokott lenni 40 ért reba 60
kerekek 60 körül vannak
elixir syett syokik lenni 50 alatt

slx hmû 25 ért

bár én csak akkor rendelek kintrõl ha muszáj de esetleg nézd meg itt

Action Sports-Bike Onlineshop

én kicsit tartok a használt cuccoktól, inkább kiadok többet, de legyen gari...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

igencsak 200 fölött van ha még a hajtómûvet is odaveszem

néyegess ay apróban

új bontott recon syokott lenni 40 ért reba 60
kerekek 60 körül vannak
elixir syett syokik lenni 50 alatt

slx hmû 25 ért

bár én csak akkor rendelek kintrõl ha muszáj de esetleg nézd meg itt

Action Sports-Bike Onlineshop
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
igencsak 200 fölött van ha még a hajtómûvet is odaveszem

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

vagy add el és :

Canyon | MTB | Grand Canyon AL 6.0

tulajdonképpen nagyon szeretem a bringám, nem igazán akarom eladni, inkább csak fejleszteni. szóval akkor teló, kerekek, agyak, fékek. a váltókkal meg vagyok elégedve az elsõ deore mag a hátsó slx nekem eddig bejött. megnézem amiket írtál mennibõl jönne ki. köszi!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
vagy add el és :

Canyon | MTB | Grand Canyon AL 6.0

kgabus

kgabus

vendég

• fórumtag
  • 74 posts

eladni nem akarom, mert ha eladom és hozzácsapom a fejlesztésre szánt pénzt, akkor is max 300ezrem lesz, azért meg úgy látom, hogy nem kapok rendes össztelós bringát

300-ból azért- természetesen használtan- elég jó fullyt lehet kihozni. Ha van rá idõd/türelmed, ki lehet fogni olcsón nagyon jó vételeket. Itt a bikemagon az elmúlt pár hónapban is voltak olyan hirdetések, amibõl össze lehetett volna rakni mondjuk egy Giant Trance x2-est, full XT szettel, Talassal,... kb. olyan 250-260-ból.

Csak ne pont azokat a dolgokat vedd majd meg, amit én is szeretnék! ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

sziasztok!

segítséget szeretnék kérni. van egy kona cinder cone bicajom (Bikepro - Kona Cindercone (2009) kerékpár) és fejleszteni szeretném. mit érdemes kicserélni rajta, hogy igazán jó legyen? én elsõsorban a telóra gondolok, azt mindenképpen cserélem (rock shox dart 3 van rajta). én 90kg vagyok és elég durva terepen használom a bicajt. eladni nem akarom, mert ha eladom és hozzácsapom a fejlesztésre szánt pénzt, akkor is max 300ezrem lesz, azért meg úgy látom, hogy nem kapok rendes össztelós bringát. szóval marad a masszív váz, inkább ezt fejlesztem (kb 160-170 ezret tudok rá szánni) csak nem tudom, mire érdemes költeni és mire nem. a fékeket is jó lenne cserélni, jól fognak, de foghatnának jobban is. elõre is köszönöm ha tud valaki tippet adni.

teló - rs reba vagz recon (jó lenne átütõs, de úgz már nem férne bele a költsgvetésbe)
kerekek - novatech agyak, mavic xm 719 felnik
fék- mondj deore 595, vagz avid elixir 180/160
és ha marad pény hajtómû mondj slx

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
sziasztok!

segítséget szeretnék kérni. van egy kona cinder cone bicajom (Bikepro - Kona Cindercone (2009) kerékpár) és fejleszteni szeretném. mit érdemes kicserélni rajta, hogy igazán jó legyen? én elsõsorban a telóra gondolok, azt mindenképpen cserélem (rock shox dart 3 van rajta). én 90kg vagyok és elég durva terepen használom a bicajt. eladni nem akarom, mert ha eladom és hozzácsapom a fejlesztésre szánt pénzt, akkor is max 300ezrem lesz, azért meg úgy látom, hogy nem kapok rendes össztelós bringát. szóval marad a masszív váz, inkább ezt fejlesztem (kb 160-170 ezret tudok rá szánni) csak nem tudom, mire érdemes költeni és mire nem. a fékeket is jó lenne cserélni, jól fognak, de foghatnának jobban is. elõre is köszönöm ha tud valaki tippet adni.

Sleek

Sleek

törzsvendég

• fórumtag
  • 299 posts
Eldöntöttem és a boltban is többen azt mondták mivel sokat használom hegyes dombos oldalakon a bringát ezért legyen Mtb
Mivel sík hülye vagyok a bringákhoz Ti milyen márkát vennétek? Ebben szeretnék segítséget kérni.
Az árat kicsit megtudtam toldani ezért 90ezer ft környéke még ok.
Segítségeteket köszi

feeder67

feeder67

vendég

• fórumtag
  • 120 posts

Alföldre plusz egy szavazat a Cross bringa mellett.

Én a Gerecsébe és a Vértesbe használok cross bringát, ilyen gumikkal Bikepro - Schwalbe Smart Sam cross külsõ gumi 622x47 méretben

Opsz Tigger már ajánlotta:o

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

olvasgatva a márkatopikokat, specinél és giantnél számíthatsz évente-kétévente forgáspontok csapágyainak cseréjére. én stumpim (2007) is nyikorgott, katogott egy idõben, aztán a garis rugóstagcsere után megszûnt.

Én két év után cseréltem az anthemben csapágyakat egy teljes készletet vettem azonban kb a fele volt csere érett, az összeset kicseréltem a használhatóakat pedig eltettem tartaléknak. Annyit azonban hozzátennék hogy elég sokat sarazok ami rettenetesen használja a bringát kb 20x30 annyira mint a száraz km-ek(ez erõs sacc a részemrõl) Anthem 2008
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Zebu

Zebu

újonc

• fórumtag
  • 7 posts

Azért a Ferrinikkel légy nagyon óvatos!!!
Fék, fékkar, középrész és agyak!!!
Hát nagyon finoman szólva is.....

Ezek szerint van baj vele.... Akkor milyet ajánlanál helyette?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,325 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

120-140 között vacilálok- hátul, elõre pedig jó lenne egy Talas bele. Olyasmi gépet szeretnék, amire nem nagyon kell költeni a jövõben és egy jó darabig elleszek vele. Akkor eddig egy Stumpi, egy Giant és egy Canyon... Lehet végül 127 lesz belõle. :)

Köszi a válaszokat!

Treket és Giant-et itt tudsz próbálni: KERKPR WEBSHOP, KERKPR WEBRUHZ - kerkpr alkatrsz, bicikli bolt, bicikli alkatrszek, tesztbringk
Olyan összegbe kerülnek ezek, hogy érdemes ráülni egyre vásárlás elõtt - no meg hogy tudd, milyen érzés valójában! ;-) Persze a tesztelhetõség alól idehaza kivétel a Canyon és a Radon, de azokkal sem fogsz mellé lõni, az biztos.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

120-140 között vacilálok- hátul, elõre pedig jó lenne egy Talas bele. Olyasmi gépet szeretnék, amire nem nagyon kell költeni a jövõben és egy jó darabig elleszek vele. Akkor eddig egy Stumpi, egy Giant és egy Canyon... Lehet végül 127 lesz belõle. :)

Köszi a válaszokat!

olvasgatva a márkatopikokat, specinél és giantnél számíthatsz évente-kétévente forgáspontok csapágyainak cseréjére. én stumpim (2007) is nyikorgott, katogott egy idõben, aztán a garis rugóstagcsere után megszûnt.

de idéntõ már itthon tudsz próbálni giantot, meridát, treket, azért elég jelentõs beruházás ahoz hogy az ember rászánjon egy kis idõt. mozgásra amúgy én nem éreztem nagy különbséget, giant (trance 5") a merida (120) és a konáim között. masszivságra meg kb canyon, giant, merida, a specik kicsit "túlkönnyítettek".

s ha jól eltalált a geó akkor nem feltétlen kell állítható utas teló bele. 120-asokba pl teljesen fölösleges. nekem a stumpi is a talas 120-as állásában volt a legjobb, s a mostani dawg is teljesen jó a fix 130-as rs vagy 140-es fox-al (egyforma magasak)

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Ha számít az ár, akkor tõlem is Canyon a Stumpjumper helyett. És csak azok a szavazatok érnek, akiknek nem olyan bringája van amire szavaz :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

kgabus

kgabus

vendég

• fórumtag
  • 74 posts

kgabus, elsõ fullyként egybõl 140-t mozgó gépek? Persze nincs ezzel gond, csak kérdezem.

Köszi a válaszokat!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
s olyan igazi nagypapás trekking geó