megszuletett a dontes. focus whistler -=info=-. a heten hozom el, aztan egybol telo csere lesz. en erre gondoltam. velemeny?
nem rossz bár én inkább a projekt 1-est venném.
megszuletett a dontes. focus whistler -=info=-. a heten hozom el, aztan egybol telo csere lesz. en erre gondoltam. velemeny?
miert jobba levegos telo mint az olajos? nem megy hamarabb tonkre egy levego olajos, mint egy massziv oaljos??? laikuskent kerdezem, nem kell leharapni a fejemet
A sebesség mindent megold.
ha olyan bicót keresel, ami jó pár évig bírja terepen, és nem akarsz rá sokat költeni, akkor ez így üti egymást
mondjuk 150k-ért már kapsz egész jó bicajt.
erdore valo bico kene hobbi celra. utcara van bicom. a shred az ugrabugra vaz? mivel nem az eletem a biciklizes, ezert tul sokat nem szeretnek kolteni ra. olyan bicot keresek, ami jo par evig bicikli marad. focusokat tudok olcsobban szerezni, ezert nezegetem ezeket.
olyan 100-150k korul gondolkozom.
erdore valo bico kene hobbi celra. utcara van bicom. a shred az ugrabugra vaz? mivel nem az eletem a biciklizes, ezert tul sokat nem szeretnek kolteni ra. olyan bicot keresek, ami jo par evig bicikli marad. focusokat tudok olcsobban szerezni, ezert nezegetem ezeket.
olyan 100-150k korul gondolkozom.