APRO:Radon ZR Race 18" Errõl mi a véleméyetek? Megéri az árát. Mintha nem minden alkatrész gyári lenne. RADON BikesZR Race 6.0
A kérdés adott még.Szívesen veszem valaki értõ hozzászólását.
APRO:Radon ZR Race 18" Errõl mi a véleméyetek? Megéri az árát. Mintha nem minden alkatrész gyári lenne. RADON BikesZR Race 6.0
Mondjuk inkább azt, hogy a shimano nem gyárt magasabb kategóriás markolatváltót a sram meg igen. Nincs semmilyen szabály.
Mondjuk inkább azt, hogy a shimano nem gyárt magasabb kategóriás markolatváltót a sram meg igen. Nincs semmilyen szabály.Jó,bocs,nem ismertem/ismerem.Kivételek mindig vannak.(A kivétel erõsíti a szabályt.)
A sebesség mindent megold.
Ezzel nem értek egyet nem mindegyik alsó kategória, itt van pl. ez:
Ezzel nem értek egyet nem mindegyik alsó kategória, itt van pl. ez:A marokváltó ez: http://www.parktool....o-shift-822.jpg
Ez az alsó katos gépeken van.
Az a baj csak a "tanácsokkal", hogy nem a vásárlás után kellenének...
Hmm...nagyon sok fórumon, nagyon sok témában regisztrálva vagyok és olvasok/írok sokat...valaki itt kérdez valamit, le se szarjátok. Leírja mennyi pénze van, persze hogy drágábbat ajánlotok, mindent leszóltok, csak a leoltás megy. Lényegében nekem pl. zéró segítséget adtatok. Majdnemhogy egy tõlem hozzáértõbbet kellett nekem az amatõrnek meggyõzni, hogy az azért nem olyan rossz vétel...Érdekes egy fórum ez. Látom a klikkesedé itt is jelen van, egy két okostojás elírdogál egymásnak, persze ezt csak az emelt szintû hozzáértõk értik meg egyébként is, aki meg 300 ezer forint alatt vásárol bicót az a szemetekben senki...sznob egy társaság.
Az a baj csak a "tanácsokkal", hogy nem a vásárlás után kellenének...egyébként kicsit utánajártam, a Montana nem gagyi márka, olasz-féle nagy részben, de biztosan valamilyen európai cucc. Ami nekem már pozitívum, az autóm is olasz és 2 év alatt csak gumizni kellett, meg olajat cserélni...
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Sziasztok!
Összejött a pénz, de találtam még egy bringát, ami tetszett:
KTM Ultra Flite
Ezt mennyire tudnátok ajánlani a fentiekhez képest.
Köszönöm!
Gyuri
Hmm...nagyon sok fórumon, nagyon sok témában regisztrálva vagyok és olvasok/írok sokat...valaki itt kérdez valamit, le se szarjátok. Leírja mennyi pénze van, persze hogy drágábbat ajánlotok, mindent leszóltok, csak a leoltás megy. Lényegében nekem pl. zéró segítséget adtatok. Majdnemhogy egy tõlem hozzáértõbbet kellett nekem az amatõrnek meggyõzni, hogy az azért nem olyan rossz vétel...Érdekes egy fórum ez. Látom a klikkesedé itt is jelen van, egy két okostojás elírdogál egymásnak, persze ezt csak az emelt szintû hozzáértõk értik meg egyébként is, aki meg 300 ezer forint alatt vásárol bicót az a szemetekben senki...sznob egy társaság.
Sziasztok!
Hamarosan egy bringa vásárlása lesz esedékes, de nem értek hozzá, így nagyon nehéz választanom.
Gondolom itt is igaz, hogy hasonló árért kb. hasonló terméket lehet kapni, vagyis a kinézet, illetve a kényelem az egyik fõ szempont.
Ugyanakkor azért félek a mellényúlástól, így szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen bringát vegyek, ha betonon és erdei úton használnám túrázásra és kb. 150-200 eFt áll rendelkezésemre.
Egy két adat, amennyiben segít: 41 év, jó erõnlét, 172 cm, 77 kg
Én az alábbi bringákat néztem ki:
Kellys Quarz Black 2011
Cube Analog (2010 vagy 2011)
Canyon Yellowstone 4.0 (Ez egy picit drágább)
Esetleg valamelyik Merida
Köszönettel,
Gyuri