KTM kilõve, 9-es Tiagra. Ennyiért rablás.
A triestina gondolom az olcsóbb, veloce szereltségû ennyiért. Érzelmi alapon õt választanám a gianttal szemben.
Köszönöm a gyors választ! Gianthez 105 szett van. A triestina szettjét nem ismerem. Megbízható?
KTM kilõve, 9-es Tiagra. Ennyiért rablás.
A triestina gondolom az olcsóbb, veloce szereltségû ennyiért. Érzelmi alapon õt választanám a gianttal szemben.
Jó,akkor biztos nem olyan "csoda",nem tudom,ti jobban tudjátok,csak az árából kiindulva...
Felszerelésre 150e kevés?Hát tuti lehetne többet is költeni,meg egy 360e-s bringán jobb alkatrészeket gondolna az ember,az biztos.Bár az is igaz,h nem tudom milyen új alkatrészeket lehet kihozni 150e-bõl.
Az árak meg tényleg k...ra el vannak szállva.:'(
Meg sem merem kérdezni amiket én kinéztem 50eFt környékén mit kell lecserélni rajtuk, hogy tényleg jók is legyenek.
Apropó még egy kérdés ha már itt vagyok mekkora bicajt érdemes vennem kb 185cm vagyok és ahogy egy táblázatot néztem nem tudom eldönteni 19 vagy 20 vagy 21 kell e nekem?Valahol olvastam, hogy szorítsak valamit a lábam közé és mérjem meg a távolságot és azt szorozzam stb...de az alapján meg 17 vázméret jött ki.Kicsit belekeveredtem...
köszönöm a felvilágosítást és a segítségeteket.
"...elsõsorban csak A pontból B-be a cél ill.max kissebb túrák,és olyan 100E HUF környékén gondolkozom... vmilyen típust vagy márkát tudnátok-e ajánlani?...mi a véleményetek az új kontra használt bringákról?Tehát,hogy kilehet-e fogni jó használt bringát vagy inkább újjat kéne venni?...
Üdv:András
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy én 1 elég súlyos ember vagyok/120kg/:),és olyan MTB-t szeretnék venni ami bírja ezt a súlyt,és fõleg városban,de azért terepen is szeretném használni,de nem vagyok egy elvetemült fanatikus elsõsorban csak A pontból B-be a cél ill.max kissebb túrák,és olyan 100E HUF környékén gondolkozom...Tudom,hogy ez 1 fanatikus bringásnak nagyon kevés pénz,de amint írtam én nem a fanatikusság miatt bringázom elsõsorban..És tudnátok ezzel kapcsolatban segíteni,hogy mire figyeljek ill.esetleg vmilyen típust vagy márkát tudnátok-e ajánlani?Ill. még azt szeretném megkérdezni,hogy mi a véleményetek az új kontra használt bringákról?Tehát,hogy kilehet-e fogni jó használt bringát vagy inkább újjat kéne venni?Minden segítséget elörre is köszönök!
Üdv:András
Csak csendben jegyzem meg abszolút irigykedem amikor olyan biciklikrõl beszélgettek amik nekem elérhetetlenek.200-300e Ft és abban is van hiba akkor mennyi egy bicikli amiben nincs?Eléggé elszálltak az árak vagy csak nekem tûnik soknak?
amúgy a kellizen a fék az pl hulladék
Most komolyan kukába való az a fék,amikor ezen a bal oldali csodán is olyan van? Kellys Bicycles : DUEL
ha 230 azért azzal inkább az 5.0 van partiban árban, és azzal nem versenyképes a tót.
ha 230 azért azzal inkább az 5.0 van partiban árban, és azzal nem versenyképes a tót.
Szinte éreztem, hogy ez lesz a válasz...ezek közül kb minden tekintetben a kelliz a nyerõ