Országutit már próbáltam, treckingemet meg amenyire lehet már országútisottam, (kormány teljesen elõredöntve, Continentál országúti vékony gumik), patentpedál ), hasonló majdnem a pozició mint országútin.
Voltam már versenyen is (Tiszta Tó Maraton).
Mindenféle flame initási szándék nélkül, országúti kelly's-ekkel miért kell vigyázni ?
régebben ár/értékben nagyon jók voltak a kellizek, pár éve kezdik magukat nagynak érezni, és úgy is árazni. amúgy abszolut katalogúsvázak szép festéssel (bár ez ugye szubjektív). szal amíg ugynannyiért az ember "nevesebb" gyártótól is megkapja ugyanzt a konfigot, több féle méretbõl válogathatóan esetleg, garantáltan bevált jó geóval akkor addig inkább azokból válogatnék.
egyébként semmi bajom a márkával a cross bicóm equisite vázra építettem.
sram itt hogy viszonyul a shimanohoz? itt is jellemzo, hogy valtasnal inkabb a sram szimpibb, hajtasnal meg a shimano? bar a hajtast fontosabbnak tartom, mert valtassal meg sose volt igazan problemam. nem vagyok azon a szinten, hogy szamitson, nekem meg valtott eddig mindegyik rendesen.
már montin sem annyival "szimpibb" az új (és nálam ki is zárta magát, a kijelzõ hiánya miatt, de ebbõl se legyen flame
amúgy -mert mért ne- alapból másképp mûxik a fékváltókar mint a shimanónál.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére