Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

mondasz valamit :)
attól független lenne pénzem, vennék 2-3 darabot

S mit kezdenél a 2-3 darabbal? Ezekbõl a vázakból csak AM gépet lehet építeni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
rendszeresen szoktak itt tõlük rendelni
havonta biztos szokott lenni ilyen csoportos rendelés
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

tome

tome

újonc

• fórumtag
  • 10 posts
Ráadásul 42000 Ft felett ingyen szállítás Magyarországra. Rendelt már tõlük valaki? Elég nagy nevû webshop, de azért egy ekkora összegnél mindig benne van a rizikó a külföldi rendelésben.

érdekes mód, ebben viszont úgy tûnik van

Kona Dawg Deluxe Frame 2009 | Buy Online | ChainReactionCycles.com

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

érdekes mód, ebben viszont úgy tûnik van

Kona Dawg Deluxe Frame 2009 | Buy Online | ChainReactionCycles.com
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

jó vétel kb a legjobb itthó, bár dt tagot nem próbáltam még de a telóiknak jó híre van

ha meg nem fontos itthonról

Kona Dawg Frame 2009 | Buy Online | ChainReactionCycles.com

REAR SHOCK NOT INCLUDED. Az ár tag nélkül értendõ.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Ez így most 139e Ft-ért megéri nagyon, igazam van? .: WEBSHOP :.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ha a felsoroltakon kívül van valami jó ajánlatotok, meghallgatom szívesen.

jó vétel kb a legjobb itthó, bár dt tagot nem próbáltam még de a telóiknak jó híre van

ha meg nem fontos itthonról

Kona Dawg Frame 2009 | Buy Online | ChainReactionCycles.com

tome

tome

újonc

• fórumtag
  • 10 posts

nem jó a link

bocsi, így már jó lesz, remélem: .: WEBSHOP :.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ha a felsoroltakon kívül van valami jó ajánlatotok, meghallgatom szívesen.

nem jó a link

tome

tome

újonc

• fórumtag
  • 10 posts

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,069 posts
Azt a Specit én is ajánlom. Én voltam az eredeti gazdija, második bringa volt, nem ment sokat. A mostani srác sem használta agyon. Debreceniek lévén messze vannak a hegyek:-) 180cm felett ideális, de az eladó alatta van ennek a méretnek, mégis magára szabta:-) Hiába no, beleszeretett.
Bár most is van két bringám, ennek ellenére én is elgondolkodtam rajta, hogy ha nem veszi meg senki, akkor visszaveszem és eláll arra az idõre amikor megint stílust váltok.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Sziasztok! 200e ft környékén gondolkozom egy különálló össztelós váz vásárlására all-mountain felhasználásra, 85 kilós rideként. A következõk jöttek eddig szóba nálam: Merida One-TWenty, Kona Hei-Hei, Kona Dawg(ma), de a Cube ill. Specialized vázakat is nézegettem. Ezeken kívül ebben az árkategóriában van most abszolút best buy váz? 120mm-es rugóutattal tervezem vásárolni a vázat, max 140-essel. Mindennemû választ elõre is köszönök! T.

Van egy eladó Speci Stumpjumper FSR az apróban, ha jó neked az L-es, akkor az bizony nem rossz vétel: link. Nem Braines, így a Brain tag karbantartása sem bonyolítja az életed. A többit meg elmondta 'tigger.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
a hei hei bár masszív inkább xc/trail

stumpiból volt az apróban egész olcsón 2008-09-es (amiben függõlegesen áll a tag) azt érdemes megvenni a többiben kevés az anyag

tavalyi idei merida 140 is kiváló darab ha van még akciós tavalyi kb a legjobb a vétel
120 is jó váz de abból inkább a 2010-es

tavaluiy idei cube ams 130/150 szintén kiváló darabok de azok sztem nem nagyon vannak 2 kilóért . giant trance x szintén.

nekem 2009-es dawg-om van, az eddigi legjobb amivel dolgom volt. viszont a dawgma - ban hulladék a tag, helybõl érdemes fox-ra cserélni úgy meg már drága lesz

tome

tome

újonc

• fórumtag
  • 10 posts
Sziasztok! 200e ft környékén gondolkozom egy különálló össztelós váz vásárlására all-mountain felhasználásra, 85 kilós rideként. A következõk jöttek eddig szóba nálam: Merida One-TWenty, Kona Hei-Hei, Kona Dawg(ma), de a Cube ill. Specialized vázakat is nézegettem. Ezeken kívül ebben az árkategóriában van most abszolút best buy váz? 120mm-es rugóutattal tervezem vásárolni a vázat, max 140-essel. Mindennemû választ elõre is köszönök! T.

WD-40

WD-40

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
Puchnak is vannak elég érdekes szabványai... de majd elmondja valaki, aki tõlem jobban ért hozzá. amúgy takaros járgány.

Hv21

Hv21

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
http://apro.bikemag....100-l46975.html
Errõl mi a véleményetek?

Hv21

Hv21

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Igazából nem az a lényeg, hogy divat meg, hogy hogy néz ki, hanem megbízható, egyszerû konstrukcióra törekszem.
Ezért gondoltam az SS-t fõleg.

Hv21

Hv21

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
koszi
akkor milyen parameterekkel ajanlotok bringat?
pl vaz milyen fajta legyen stb...
mindenkepp Ss/fixi kellene.
180 magas vagyok 75kg.
Plyasmit keresnek amit a kesobbiekben lehetne fejleszteni
koszi

stp1

stp1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,283 posts
és jó alkatrészes kapcsolatok illetve tapasztalatok híján a francia bringák nem túl jó bizniszek a ritka szabványaik miatt.

WD-40

WD-40

vendég

• fórumtag
  • 84 posts
szerintem ha kezdõ vagy, ne gondolkodj ilyen bringában. ezekhez erõnlét és nagyon sok rutin kell, hogy biztonságosan tudj velük közlekedni. a méret is sokat számít! ha félretennéd egy kicsit a divatot a használhatóság és biztonság kedvéért, akkor nagyon pöpec bringákat lehet találni ennek az árnak akár a feléért is.

Hv21

Hv21

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
+ kellene rá elsõ fék az meg villacsere is lenne gondolom...