Az egyre emelkedõ benzinárak miatt arra az elhatározásra jutottam, hogy kerékpárra ülök.
Elsõsorban munkába járásra szeretném használni, de ha belejövök, valószínûleg kedvtelésbõl is fogok tekerni.
Természetesen volt már bringám, de sosem voltam nagy kerékpáros. Elolvastam már néhány cikket, így körvonalazódni
látszik a dolog. Az biztos, hogy trekking kerékpárra van szükségem. Fõképp városban használom majd, a munkahelyem 10km, odafelé elég lejtõs, visszafelé természetesen az ellenkezõje. Amit mindenképp szeretnék rá, az a tárcsafék, és a kátyús, rossz minõségû utak miatt a teleszkóp, illetve a rugós nyeregcsõ. Ez utóbbit gondolom nem nehéz külön beszerezni. Fontos szempont természetesen az ár, 130 ezernél húztam meg a határt, erre még jönnek majd a kiegészítõk, lámpák, sárvédõk, stb.
A neten három bringát néztem ki, ezekrõl szeretnék véleményt kérni:
Merida Crossway 20-MD 2012, cross trekking kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
Kellys Axis - 2011 - Bike Berguson Kerékpárszaküzlet és Szervíz
Kross Evado 2.0 2012 , cross trekking kerékpár - Kerékpár Webáruház | Bicikli Webshop | Kelly's | Merida | Gepida | Magellan | Fitness termékek
Esetleg ha tudtok hasonlót ajánlani, az is érdekelne. Használtat nem nagyon szeretnék.
Elõre is köszönöm a választ!
Üdv: András
lebeszélnélek a rugós nyeregcsõrõl. semmire nem jó, kurva gyorsan tönkremegy, csak a gond van vele. személyes tapasztalat, sztem mindenki elsõre jó ötletnek gondolja, de aztán kiderül, hogy marhaság. egyébként én is osztom Bikertigger véleményét, egy jó V fék ezerszer többet ér, mint egy szar tárcsa. gondolj bele, az országúti bringákat is v fékkel szerelik, aztán pengetnek le vele százzal a touron az alpokból

Sign In
Create Account

Back to top