Õszintén fogalmam sincs mi van velük.
De ha már Pyxis, akkor szerintem a 2010-es a legszebb.
ez nekem is tetszik. ebbõl még sosem láttam komplett bicót boltban, pedig szerintem vinnék mint a cukrot
Õszintén fogalmam sincs mi van velük.mostanában nem láttam Pyxiseket. Már annyira nem fogalmazzák, vagy nincsenek kint a 2012-es modellek, vagy csak rossz helyeken voltam?
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Épp a Magellánt akartam javasolni, ha már jó ár/érték arányról van szó.
Keresztkérdés: szerintetek melyik a legjobb vétel (legjobb ár-érték arány) xco,xcm bringa? kategória: alu váz, xt szett, reba-recon szintû villa
Én szeretek foglalkozni a bringámmal, úgyhogy ez nem gond! A motoromat és a kocsimat is magam szervizelem, bütykölgetem.Sokan azért választják a tárcsaféket, mert az jól néz ki. Csak azzal nem számolnak, hogy annak a karbantartásával is sokkal gyakrabban foglalkozni kell.
Cserébe a sár és az esõ nem téma vele.
Ridley Noah Fast
Volt már olcsó tárcsafékes bringám, nekem bejött az is. Nem vagyok még a fele sem a 150kg. nak, de azért nagyon szeretnék tárcsásat, valahogy komolyabbnak tûnik tõle a gép...
Ilyen van a Kellys Axison, amit kinéztem. Van akinek bejött ezek szerint.
Azok a Shimano M445-ös tárcsafékek olyat fognak, hogy tátva marad a szád....
aláirom, eddigi legjobb fékem
Ezt értem, de az alap 100-ezer ft.-os bicajokat jó V-fékkel szerelik?, egy jó V fék ezerszer többet ér, mint egy szar tárcsa. gondolj bele, az országúti bringákat is v fékkel szerelik, aztán pengetnek le vele százzal a touron az alpokból
Volt már olcsó tárcsafékes bringám, nekem bejött az is. Nem vagyok még a fele sem a 150kg. nak, de azért nagyon szeretnék tárcsásat, valahogy komolyabbnak tûnik tõle a gép...ha mindenképp ragaszkodsz a tárcsafékhez akkor a kelliz, a másik 2-n azokkal a mechanikus tárcsákkal csak gond van, és pont nem érik el egy közepesen szar v-fék szintjét sem. de cross bicóra felesleges tfék, hacsak nem vagy 150 kiló.