Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2012. May 14. - 10:05
Posted 2012. May 13. - 23:29
181cm-hez 56-os vagy inkább 58-as lenne jobb inkább?Tudom sokmindentõl függ,de mégis.Cross biciklibõl jó volt nekem a 19"-os ha jelent valamit...
köszi!
Posted 2012. May 10. - 15:06
egy kicsit reklámozom a saját bringámat trekking de elsö kézböl van és hibátlan:Bulls CS-100 « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása
Posted 2012. May 06. - 12:14
Mondjuk ez a vázkialakítás nem valami bizalomgerjesztõ, ami a merevséget illeti, de ha nem egy erõgép akarja hajtani akkor talán nem para.
Posted 2012. May 06. - 10:49
Páromnak tetszett meg nagyon.
Egyébként ha újba szeretnék gondolkodni hétvége/város esetleg minimális döngölt erdei út akkor mi jöhet szóba?
Mi az a kategória ahonnan, érdemes elkezdeni nézelõdni ahhoz, hogy egy megbízhatóan üzemelõ egyszerû gépet kapjak?
Posted 2012. May 06. - 09:50
Szép darab, hasonlót használok a gyerek fuvarozására. A váltója az alsó vázcsövön van, azt vedd figyelembe. Nem egy álom a kezelése, oda lenyúlogatni . Én emiatt nem venném meg, fõleg egy hölgynek. Õk érzékenyebbek az ilyen õskori megoldásokra.Sziasztok!
Páromnak keresünk városi hétvégei használatra bringát.
Errõl mi a véleményetek:
Mondia
Egyéb javaslatokat is szívesen fogadok.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Posted 2012. May 05. - 21:40
...oszt lehet, h csak a színét unta meg a tulaj. Hát ennyire ne legyetek máá olyan. :-))
az élet mást tanít sajnos
Posted 2012. May 05. - 21:18
Ridley Noah Fast
Posted 2012. May 05. - 15:15
szerintem draga.
vannak hasonlok oclsobban.
azok is megteszik.
meg az "újrafényezett" mindig gyanús. annak oka volt... de nem akarok rosszindulatú lenni, de bízni sem kell senkiben. sajnos tapasztalat.
Posted 2012. May 05. - 13:49
Posted 2012. May 03. - 17:03
Nem értelek ha a Pilisben vidáman össze lehet szedni 3-4e szintet akkor ez a Bükkre fokozottan igaz, csak kitartás kell.itt lakok én is a Bükkben Felsõtárkányban,de mivel már lehet,hogy megszoktam a hegymászást(na jo nem teljesen) igy azért irtam ezt.mert azért 3-4ezer méter már jobban izgatna már csak a tisztább levegö miatt is.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2012. May 03. - 14:39
itt lakok én is a Bükkben Felsõtárkányban,de mivel már lehet,hogy megszoktam a hegymászást(na jo nem teljesen) igy azért irtam ezt.mert azért 3-4ezer méter már jobban izgatna már csak a tisztább levegö miatt is.
na ja, aki tárkányban tolja a bükki topicban nem szoktál járni? egyébként én is kipróbálnám az alpokban, a mályinka-bánkút szakasz kezd rövid lenni
Posted 2012. May 03. - 14:33
Posted 2012. May 02. - 21:02
hát érzem a problémádat mert én is olyan helyre költöztem ahol jokat lehet bicozni a hegyekben már ha hegyeknek lehet nevezni a bükköt.na szal elöször én is igy gondolkodtam ahogy te,hogy könnyü terep meg város,a problémám is hasonlo volt mint a tied 183cm/110kg,szal valami strapabiro bicaj kell,elöször vettem egy merida kalahárit-hát csak annyi pénzem volt de rájöttem,hogy ez nem valo olyan helyre ahova elkezdtem járni(gyenge volt a v-fék,szar a telo,stb)igy lecseréltem egy kona blast de lux-ra de azt is kellett upgradelni,egy erösebb telora+egy jo hajtomüre,a gyári cuccok is jok voltak de volt egy kis vad pénzem s ezzekre költöttem igy most nagyon fain bico lett belöle,szal a sulyodhoz is illö merev hajtömüvü gépet nézzél mert utolag azt lessz a legdrágább cserélni...
Egyetértek.
Posted 2012. May 02. - 18:37
hát érzem a problémádat mert én is olyan helyre költöztem ahol jokat lehet bicozni a hegyekben már ha hegyeknek lehet nevezni a bükköt.na szal elöször én is igy gondolkodtam ahogy te,hogy könnyü terep meg város,a problémám is hasonlo volt mint a tied 183cm/110kg,szal valami strapabiro bicaj kell,elöször vettem egy merida kalahárit-hát csak annyi pénzem volt de rájöttem,hogy ez nem valo olyan helyre ahova elkezdtem járni(gyenge volt a v-fék,szar a telo,stb)igy lecseréltem egy kona blast de lux-ra de azt is kellett upgradelni,egy erösebb telora+egy jo hajtomüre,a gyári cuccok is jok voltak de volt egy kis vad pénzem s ezzekre költöttem igy most nagyon fain bico lett belöle,szal a sulyodhoz is illö merev hajtömüvü gépet nézzél mert utolag azt lessz a legdrágább cserélni...
OFF
a Bükköt nyugodtan nevezheted hegynek. elég hamar össze lehet kapni kétezer szintkülönbséget hetven-nyolcvan kilin belül. bocs az offért, de szíven ütött a mondat
Posted 2012. May 02. - 17:38
Posted 2012. April 26. - 22:42
Az alkatrészellátottság bringáknál nem kritikus, legalábbis olyan nincs, hogy egy márkába csak egyféle alkatrész jó. Nem minden kompatibilis mindennel, de gyakorlatilag minden alkatrésze helyett kapni nem pont ugyanolyat, de egy másikat, ami bemegy a helyére és ugyanazt a funkciót látja el. Sõt, javasolnám, hogy olyat válassz, aminek jó váza, jó kerekei vannak, a felszereltség másodlagos. Azt majd úgyis cserélgetheted eggyel jobbra, ahogy kopik el. Lehetõleg olyat válassz, amire tárcsaféket is fel lehet szerelni, illetve nem árt, ha elfér a vázban még egy mérettel nagyobb gumi...
Posted 2012. April 26. - 22:11
Kezdokent kernek tanacsot toletek! Olyan helyre koltoztem ahol tudnek bringazni kellemes helyeken, ezert szeretnek venni magamnak egy biciklit.
Amire haszznalni szeretnem az konnyu terep (de ugy tenyleg konnyu), valamint varos/orszagut. MTB-k szimpatikusak de nem tudom hogy ez lenne-e szamomra a legjobb megoldas.
Ami extra korulmeny az a tulsolyom (125 kg/192 cm).
Szeretnek egy stabil es megbizhato bringat venni, ami elbirja a sulyomat es nem hajlik kette ha ramegyek egy kis bukkanora.
Nezegettem neten, de meg csak tampontom sincs hogy mi alapjan valasszak.
Ti esetleg tudnatok ajanlani nekem valami megfelelo bringat ami nem tul draga (Max 120-130 ezer HuF)? Termeszetesen fontos lenne a fenntartasi koltsege is, ugy ertem az alkatreszek nem art ha beszerezhetoek es nem tul dragak(vagy ez bicajos vilagban nem jatszik?).
Segitsegeteket elore is koszi!
Udv,
emul
Posted 2012. April 20. - 21:43
Vagy 17''-os.
vagy 18-as, esetleg 16-os, netán 16,5-es . gyártófüggõ
canyonból meg pl S-es
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való