Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11928 replies to this topic

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
Köszi mindenkinek akkor még megnézem ezt a calculatort is...Amúgy egy Csepel Torpedo 3* lenne a kiszemelt...pontosabban csak a váz...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts
szerintem meg szánjunk rá 10 percet,

Fit Calculator - Competitive Cyclist

aztán nézegessük a kiszemelt áldozat geóját, mert azért gyártófüggõ is. az hogy crossból jó volt a 19-es kb semmit nem mond, mert rohadtul nem mindegy milyen gyártmány volt . egy 19es kelliz meg egy egy 19 es speci között van majd 4 centi különbség eff felsõcsõhosszban, pedig jé 19-es cross bicó mind2.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Szerintem inkább 56, hacsak nem extrémen hosszúak a lábai.

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Szerintem 57-58 a te méreted.

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

pauly

pauly

vendég

• fórumtag
  • 90 posts
Sziasztok!

181cm-hez 56-os vagy inkább 58-as lenne jobb inkább?Tudom sokmindentõl függ,de mégis.Cross biciklibõl jó volt nekem a 19"-os ha jelent valamit...
köszi!

sompetike

sompetike

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Szia

egy kicsit reklámozom a saját bringámat trekking de elsö kézböl van és hibátlan:Bulls CS-100 « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,883 posts
Azt a váltót én teljesen ledobnám róla, szép filigrán egysebû lenne belõle. Elegáns, gyors városi nõi gép. Elég jól néz ki a fényezése.
Mondjuk ez a vázkialakítás nem valami bizalomgerjesztõ, ami a merevséget illeti, de ha nem egy erõgép akarja hajtani akkor talán nem para.

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
Hasonlók merültek fel bennem is csak kellett egy kis megerõsítés.
Páromnak tetszett meg nagyon. :)

Egyébként ha újba szeretnék gondolkodni hétvége/város esetleg minimális döngölt erdei út akkor mi jöhet szóba?
Mi az a kategória ahonnan, érdemes elkezdeni nézelõdni ahhoz, hogy egy megbízhatóan üzemelõ egyszerû gépet kapjak?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

Sziasztok!

Páromnak keresünk városi hétvégei használatra bringát.
Errõl mi a véleményetek:
Mondia
Egyéb javaslatokat is szívesen fogadok.

Szép darab, hasonlót használok a gyerek fuvarozására. A váltója az alsó vázcsövön van, azt vedd figyelembe. Nem egy álom a kezelése, oda lenyúlogatni . Én emiatt nem venném meg, fõleg egy hölgynek. Õk érzékenyebbek az ilyen õskori megoldásokra. :)

"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

...oszt lehet, h csak a színét unta meg a tulaj. Hát ennyire ne legyetek máá olyan. :-))

az élet mást tanít sajnos :(

simon23

simon23

törzsvendég

• fórumtag
  • 949 posts
...oszt lehet, h csak a színét unta meg a tulaj. Hát ennyire ne legyetek máá olyan. :-))

Ridley Noah Fast 

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

szerintem draga.
vannak hasonlok oclsobban.
azok is megteszik.

meg az "újrafényezett" mindig gyanús. annak oka volt... de nem akarok rosszindulatú lenni, de bízni sem kell senkiben. sajnos tapasztalat.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
szerintem draga.
vannak hasonlok oclsobban.
azok is megteszik.

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts
Sziasztok!

Páromnak keresünk városi hétvégei használatra bringát.
Errõl mi a véleményetek:
Mondia
Egyéb javaslatokat is szívesen fogadok.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

itt lakok én is a Bükkben Felsõtárkányban,de mivel már lehet,hogy megszoktam a hegymászást(na jo nem teljesen) igy azért irtam ezt.mert azért 3-4ezer méter már jobban izgatna már csak a tisztább levegö miatt is.

Nem értelek ha a Pilisben vidáman össze lehet szedni 3-4e szintet akkor ez a Bükkre fokozottan igaz, csak kitartás kell.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

itt lakok én is a Bükkben Felsõtárkányban,de mivel már lehet,hogy megszoktam a hegymászást(na jo nem teljesen) igy azért irtam ezt.mert azért 3-4ezer méter már jobban izgatna már csak a tisztább levegö miatt is.

na ja, aki tárkányban tolja :) a bükki topicban nem szoktál járni? egyébként én is kipróbálnám az alpokban, a mályinka-bánkút szakasz kezd rövid lenni :)

sompetike

sompetike

vendég

• fórumtag
  • 17 posts

banany

banany

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

hát érzem a problémádat mert én is olyan helyre költöztem ahol jokat lehet bicozni a hegyekben már ha hegyeknek lehet nevezni a bükköt.na szal elöször én is igy gondolkodtam ahogy te,hogy könnyü terep meg város,a problémám is hasonlo volt mint a tied 183cm/110kg,szal valami strapabiro bicaj kell,elöször vettem egy merida kalahárit-hát csak annyi pénzem volt de rájöttem,hogy ez nem valo olyan helyre ahova elkezdtem járni(gyenge volt a v-fék,szar a telo,stb)igy lecseréltem egy kona blast de lux-ra de azt is kellett upgradelni,egy erösebb telora+egy jo hajtomüre,a gyári cuccok is jok voltak de volt egy kis vad pénzem s ezzekre költöttem igy most nagyon fain bico lett belöle,szal a sulyodhoz is illö merev hajtömüvü gépet nézzél mert utolag azt lessz a legdrágább cserélni...

Egyetértek.

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

hát érzem a problémádat mert én is olyan helyre költöztem ahol jokat lehet bicozni a hegyekben már ha hegyeknek lehet nevezni a bükköt.na szal elöször én is igy gondolkodtam ahogy te,hogy könnyü terep meg város,a problémám is hasonlo volt mint a tied 183cm/110kg,szal valami strapabiro bicaj kell,elöször vettem egy merida kalahárit-hát csak annyi pénzem volt de rájöttem,hogy ez nem valo olyan helyre ahova elkezdtem járni(gyenge volt a v-fék,szar a telo,stb)igy lecseréltem egy kona blast de lux-ra de azt is kellett upgradelni,egy erösebb telora+egy jo hajtomüre,a gyári cuccok is jok voltak de volt egy kis vad pénzem s ezzekre költöttem igy most nagyon fain bico lett belöle,szal a sulyodhoz is illö merev hajtömüvü gépet nézzél mert utolag azt lessz a legdrágább cserélni...

OFF

a Bükköt nyugodtan nevezheted hegynek. elég hamar össze lehet kapni kétezer szintkülönbséget hetven-nyolcvan kilin belül. bocs az offért, de szíven ütött a mondat :)

sompetike

sompetike

vendég

• fórumtag
  • 17 posts