ok. de azért az átlagbringások viszonylag csekély százaléka mazochista.
Van úgy, hogy a pénztárcát kell az igényekhez illeszteni, nem fordítva.
De ha figyeltél volna, olyan mondja, akinek most is Fox van.Ez azoknak a dumája akiknek sose volt, de nagyon szeretnének.
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Ez azoknak a dumája akiknek sose volt, de nagyon szeretnének.
Ez azoknak a dumája akiknek sose volt, de nagyon szeretnének.
Ez azoknak a dumája akiknek sose volt, de nagyon szeretnének.A Fox túl van árazva. Ennyi
"Olcsón, könnyűt, erõset. De csakis kettőt választhatsz!" - Keith Bontrager
Csak a tapasztalat... ha jót akarsz építeni akkor jó cuccot kell venni. A Fox túl van árazva. Ennyi
Csak a tapasztalat... ha jót akarsz építeni akkor jó cuccot kell venni. A Fox túl van árazva. Ennyi
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Villa csak FOX!!!
ÜDV.
TREK CONCEPT
Ezzel tud valamit kezdeni az eladó ahol vettem? Azért kérdezem tõletek, mert felkészülten nem szeretnék odamenni (nem szeretném, hogy lerázzanak). Ahogy azt tette az eladó amikor megkérdeztem, hogy a fékeket meg lehet-e cserélni. Nem tudom emlékszik-e valaki, a bal oldali volt az hátsó, a jobb oldali a elsõ. Másik helyen azt mondták, hogy persze, vigyük be. Egy hétig fordítva szenvedtem vele. Mindig figyelnem kellett, ami idõt vett el, melyiket is kell behúzni. Rémes volt.Bikertigger: féked jó eséllyel levegõs.
Merevben igen. Talán akkora bukóval nem járnak, azért ez még nem egy több százezres bringa. Gondolom új árának 60%-ért azért el lehet adni, ha nem zúzom le (már pedig nem olyan vagyok). Azért gondolkoznék újban, mert ha vennék késõbb új telót, hajtómûvet, váltót, féket, akkor az korábbi elmondásotok szerint drágább lenne, mintha egybe venném meg (amit majd ezen buknék, elkönyvelném amortizációnak). Ha lenne egy 8000/8500-es vázam, nyilván csiszolgatnám rajta az alkatrészeket, de egy 4000-esnél ez talán nem annyira egyértelmû. Meg kicsit olyan vagyok mint te. Sok bicód volt már, szeretsz kipróbálni új dolgokat. Hasonlóan mûködöm én is, csak kisebb büdzsével (és csak most kezdtem).Bikertigger: ha merev vázban gondolkodsz, én inkább ezt fejleszteném. gondolom ezt eladnád, de azt meg csak rettenet bukással tudnád.
Csak nem én leszek a következõ Martyn Ashton?-Henger-: ...plusz megtanulsz biciklizni.
A telót nagyjából jól látod, mint elképzelésem. És örülök, hogy ez egyezik az én hozzá nem értésem és pénztárcám a te szaktudásoddal. Fékben még nem látom, hogy miért lenne szükségem SLX, de inkább XT-re, még ha tapasztalom is, hogy a mostani milyen gondokkal jár. Ha lenne lehetõség kipróbálni, sokkal könnyebben látnám, hogy mi kell nekem. Ez látatlanba nem egyszerû. Hajtókarban csak sima Deore-ig látok egyenlõre. Iszonyat az árlépcsõ Deore és SLX között. Kerekeket egyenlõre nem is nézegettem, ehhez egyenlõre abszolút nem tudok hozzászólni.-Henger-: Ha túl sok a pénzed, abban is segíthetünk..
+1zeezoltano: Köszönjük sokat megtudtunk.