Sziasztok.
Köszi mindenkinek a kommenteket
Ma bementem az itteni sportáruházba , és találtam egy bringát leakciózva
ImageShack Album - 7 imagesLe is fotóztam gyorsan, a neten nem találtam a Wheeler protron XT-40 rõl semmit, gondolom ez a sportáruház számára gyártott modell. Ez jónak tûnt minõségre, és könnyû is volt, a teleszkópja mennyire jó, azt olvastama neten, hogy ez a típus lockolható, de sok rosszat írtak róla.
Németben 2 hete az egyik Tesco jellegû áruházban láttam pár bringát 400 euro ért , már sajnálom, hogy nem csináltam róluk alaposabb képeket, mivel sajna jövõ szombatig nem megyek arrafelé
ImageShack Album - 2 imagesEredetileg nem terveztem ennyit kiadni bringáért, úgyhogy ennél többet már biztosan nem fogok, viszont ezért az összegért szeretném megtalálni a legjobb vételt.
ovecs: Miért nem mész be a helyi bringaboltba és kérsz tõlük is tanácsot? Ahogy látod itt is mindenki mást mond, lesz még egy véleményed
Mivel nem értesz hozzá, a használt bringával vagy nagyon jól jársz, vagy nagyon megszívod, ezt neked kell eldöntened. (De a kérdésedre válaszolva az a használt bringa - ha jó állapotban van - sokkal jobb vétel mint a Decathlonos bringák).
Ha új mellett döntesz, mindenképpen drágábban gondolkozz, pl: ez a bringa RADON Bikes ZR Team 5.0 szerintem hobbi célra tökéletesen megfelelne, többek között olyan gumi van rajta, ami terepen és aszfalton is elmegy (nem kell azzal kezdened, hogy cseréled), normális küllõ van benne (nem kell folyamatosan centíroztatnod) és - ugyan a legolcsóbb, de már - Rock Shox telóval van szerelve (ilyet a decában nem találsz ennyiért).
Ha szeretnél a hobbi szinten túllépni, határ a csillagos ég, de legalább Svájcban nem kell félned tõle, hogy ellopják