Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Sziasztok!

Errõl mi a véleményetek? Schwinn Csepel Adrenalin MTB - full LX
Schwinn Csepel Adrenalin MTB - Deore LX - Posta = 0Ft + Ajándék - Kerékpár webáruház & Kerékpár szerviz - Kerékpár, Kiegészítõ, Alkatrész, Házhozszállítás akár 24 órán belül, Schwinn Csepel

Olcsóbban hozzá tudnék jutni, milyen vétel lenne?

Köszönöm.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
"Alkalmazottnak halál mindegy, mit visznek el. "

ezzel azért erõsen vitatkoznék :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
"-szerintetek melyiket vegyem?ezt vagy azt?
-azt,ez nemigazán jó
-köszi a tanácsokat,megvettem ezt" :D
és ez most már általános,asszem én most adtam tippet utoljára 8)

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
a teleszkopok kozt igen keves a kulonbseg.
a csepelen markasabb de annak is a legalja.

a gepida melett az agydinamos vilagitas szol ami a csepelrol teljesen lemaradt.marmint a vilagitas.

egyebkent enjoy.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

csaba1203

csaba1203

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Mekkora idióta ez az eladó

Amire nekem kell biztosan megfelel napi 10 km melóba járás hétvégéken rövidebb túrák kb ennyi.Mindez aszfalton nem dombok,hegyek közt nehéz terepen.
Volt elõtte egy Landrider-em azzal is tökéletesen meg voltam elégedve.

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

Alkalmazottnak halál mindegy, mit visznek el.

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás

csaba1203

csaba1203

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Ezt fejtsd ki bõvebben légyszi

Nem revoshift-es váltó hanem fékváltó van rajta a teleszkóp is masszívabbnak tûnt,mint a Gepidáé a kormányát is jobban lehet az én méreteimhez igazítani kb ennyi.De ezeket a kereskedõ is elmondta és megmutatta.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

sok minden korszerûbb volt rajta .

Ezt fejtsd ki bõvebben légyszi

csaba1203

csaba1203

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Nem fogsz benne csalódni, egy dolgot feltétlenül cserélnék azonnal: belsõket és felniszalagot. Mi egy évig szívtunk vele, felváltva lett belülrõl defektes, mire rájött egy lelkiismeretes hozzáértõ gumis, hogy a felniszalag a hunyó (a belsõ meg elég gagyi, azt csak amiatt kukáznám - fiamnak is Gepidája van és két év alatt elöregedett a belsõ a szelep környékén - ez nem von le a kerékpár értékébõl, de megéri befektetni azt a 2000 Ft-ot két rendes belsõre és két megbízható felniszalagra). Ha szerencséd van, a teljesen felszerelt Alboin 200-at (nem CRS, esetleg 2011-es modellt ami gyakorlatilag csak a színében különbözik az ideitõl) is meg tudod szerezni az elképzelt keretbõl és akkor már nem kell a kiegészítõkre költeni és azon Shimano agydimnamó van igen-igen jó halogén elsõlámpával és álló helyzetben is sokáig világító hátsóval.

pl. itt láttam ilyet:

Gepida Alboin 200 (2012) - Kerékpár webshop

Elmentem délután a kerékpárüzletbe.Megnéztem a Gepidát is a Csepel Traction-t is.Végül mellette döntöttem sok minden korszerûbb volt rajta,mint a Gepidán. Akciósan mivel 2012-es modell volt sikerült 80 ezerért megvennem.Remélem jól döntöttem és köszi még egyszer a jó tanácsokért.

kobormuki

kobormuki

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Arra figyelj még, hogy a méret jó legyen a 190 cm-hez (én is ennyi vagyok). Az olcsó trekkingeket csak 3 féle méretben gyártják és én találkoztam olyan gyártóval, amibõl a legnagyobb is kicsi volt. (Merida Crossway-bõl pl. 58-60 cm körüli méret volt jó, az Alboin 300 CRS bõl ha jól emlekszem az 56-os)

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Igen ilyesmire gondoltam megnézem a helyi bringaboltban is és lehet õ lesz a kiválasztott:-)

Nem fogsz benne csalódni, egy dolgot feltétlenül cserélnék azonnal: belsõket és felniszalagot. Mi egy évig szívtunk vele, felváltva lett belülrõl defektes, mire rájött egy lelkiismeretes hozzáértõ gumis, hogy a felniszalag a hunyó (a belsõ meg elég gagyi, azt csak amiatt kukáznám - fiamnak is Gepidája van és két év alatt elöregedett a belsõ a szelep környékén - ez nem von le a kerékpár értékébõl, de megéri befektetni azt a 2000 Ft-ot két rendes belsõre és két megbízható felniszalagra). Ha szerencséd van, a teljesen felszerelt Alboin 200-at (nem CRS, esetleg 2011-es modellt ami gyakorlatilag csak a színében különbözik az ideitõl) is meg tudod szerezni az elképzelt keretbõl és akkor már nem kell a kiegészítõkre költeni és azon Shimano agydimnamó van igen-igen jó halogén elsõlámpával és álló helyzetben is sokáig világító hátsóval.

pl. itt láttam ilyet:

http://www.bike-shop...boin_200__2012_

csaba1203

csaba1203

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Feleségemnek Gepida Alboin 200-asa van (bár nem CRS, hanem a teljesen felszerelt) és ennél a kerékpárnál a geometria miatt nagyon magasan van a kormány. Szerintem kifejezetten egyenes derékkal lehet rajta ülni, nem elõrehajlós. Ha jól értem, amit szeretnél, az ez a kategória. Tegyél egy próbát egy üzletben (talán Bergusonéknál van kipróbálható példány). Ár/érték arányban szerintem jó vételek és a vázra élettartam garancia van, ha regisztrálod a vázszámot.

Igen ilyesmire gondoltam megnézem a helyi bringaboltban is és lehet õ lesz a kiválasztott:-)

Sandman

Sandman

vendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Nem a szarvával van a baj,hanem azzal,hogy hosszabb távon túrázásnál kényelmetlen,mert alacsonyan van és nagyon rá kell dõlnöm.Az Outi mit jelent?

Feleségemnek Gepida Alboin 200-asa van (bár nem CRS, hanem a teljesen felszerelt) és ennél a kerékpárnál a geometria miatt nagyon magasan van a kormány. Szerintem kifejezetten egyenes derékkal lehet rajta ülni, nem elõrehajlós. Ha jól értem, amit szeretnél, az ez a kategória. Tegyél egy próbát egy üzletben (talán Bergusonéknál van kipróbálható példány). Ár/érték arányban szerintem jó vételek és a vázra élettartam garancia van, ha regisztrálod a vázszámot.

csaba1203

csaba1203

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Outi még kényelmetlenebb. Mellesleg egyenes kormányra is fel lehet tenni szarvat.

Nem a szarvával van a baj,hanem azzal,hogy hosszabb távon túrázásnál kényelmetlen,mert alacsonyan van és nagyon rá kell dõlnöm.Az Outi mit jelent?

ncc1701

ncc1701

törzsvendég

• fórumtag
  • 580 hozzászólás

Nézegettem az ilyen trekkingeket,de ez nekem a kormánya miatt kényelmetlen(190 cm magas emberke vagyok)és ez a típus inkább mtb-re hasonlít.Miért nem jók a Csepel bringák?Sokan írtatok ellene.

Outi még kényelmetlenebb. Mellesleg egyenes kormányra is fel lehet tenni szarvat.

csaba1203

csaba1203

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

Gepida Alboin 200 CRS
Gepida Alboin 200 crs pro

Nézegettem az ilyen trekkingeket,de ez nekem a kormánya miatt kényelmetlen(190 cm magas emberke vagyok)és ez a típus inkább mtb-re hasonlít.Miért nem jók a Csepel bringák?Sokan írtatok ellene.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Gepida Alboin 200 CRS
Gepida Alboin 200 crs pro
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Belátom , tényleg lehet 80 körül szerezni valami használhatót.Fõleg , ha találsz boltot , ahol véletlenül van egy "beragadt példány".Bár , ha belegondolok , a felszerelése mondjuk lámpával és sárvédõvel már rádob még egy pár ezrest.Ami egy túrázós gépnél alapkövetelmény.De tudnod kell , hogy ez azért az alja , ami persze ettõl még maradandó élményeket nyújthat.Pozitív értelemben persze.:)Csepelt szerintem se vegyél.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Esetleg másik típus nem jöhet szóba? Ez miért ajánlott és jobb,mint egy Csepel Traction vagy egy Gepida Alboin 200?

ha találsz 80 alatt akkor a gepida nagyon jó.csepelnél minden jobb