második találat: Neuzer X2 - Kerékpár webshop
Esetleg másik típus nem jöhet szóba? Ez miért ajánlott és jobb,mint egy Csepel Traction vagy egy Gepida Alboin 200?
második találat: Neuzer X2 - Kerékpár webshop
Ebben az árkategóriában a használható , tartós , újat felejtsd el.Döntened kell.Vagy 60-80 , vagy új.
Sziasztok!
Segítséget kérnék tõletek.Biciklit vásárolnék a kiszemeltek a trekking kategóriából lennének.Fõleg városban használnám de néha túrázáshoz is kellene persze aszfalton használnám fõleg.A keret 60-80 közt lenne és újat szeretnék mindenképp.Válaszokat elõre is köszönöm.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
pedig ezt írja a hirdetésben:Azt hiszem a Gepidát nem fogom megvenni. Ez a Farkas Zoltán úriember igen segítõkész volt a levélváltásunk során (értsd: semmire nem adott választ és azt is félszavakban)
Had másoljam be a levelezésünket:
Én: Egyébként valóban 100% hibamentes, semmilyen cserét, utánállítást nem igényel? Karcolások, kopások találhatók rajta, ha igen hol?
Az eredeti papírjai, számlája megvan, adás-vételi megoldható?
Az eladó: "Mi nem fogunk üzletet kötni,utálom a szutykolós embereket." számla,papirjai."önnek új kerékpárra van szüksége,ott minden ilyet megkap.Részemrõl az ügy lezárva!"
Csak azt nem értem hogy az ilyen ember miért nem árul vattacukrot. Bár gondolhattam volna, amikor egy hivatalos formában megfogalmazott (mint kereskedõ) levélre annyi válasz jön hogy "110 az alja,az slx miatt" természetesen mindenféle formai és etikai kiséret nélkül.
És miért/miben jobb a Meridánál?