Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

csaba1203

csaba1203

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás

második találat: Neuzer X2 - Kerékpár webshop

Esetleg másik típus nem jöhet szóba? Ez miért ajánlott és jobb,mint egy Csepel Traction vagy egy Gepida Alboin 200?

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

arpi07: Neuzer X2-t a neten csak 80 felett látni,
.

második találat: Neuzer X2 - Kerékpár webshop

kobormuki

kobormuki

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
arpi07: Neuzer X2-t a neten csak 80 felett látni, de egyetértek ez vállalható (sõt ha merev villával lenne még ajánlott jelzõt is megérdemelné ebben az árkategóriában)
Csaba: Az alapvetõ kérdés, hogy mennyit fogsz vele menni? Ha hetvégén 10 km-t akkor mindegy, ha el akarsz menni hosszú túrára is, én most költenék rá, nem késõbb.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Ebben az árkategóriában a használható , tartós , újat felejtsd el.Döntened kell.Vagy 60-80 , vagy új.

Nem teljesen értek egyet,az aluvázas Neuzer X2 teljesen vállalható és 80alatt van.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Sziasztok!

Segítséget kérnék tõletek.Biciklit vásárolnék a kiszemeltek a trekking kategóriából lennének.Fõleg városban használnám de néha túrázáshoz is kellene persze aszfalton használnám fõleg.A keret 60-80 közt lenne és újat szeretnék mindenképp.Válaszokat elõre is köszönöm.

Ebben az árkategóriában a használható , tartós , újat felejtsd el.Döntened kell.Vagy 60-80 , vagy új.

csaba1203

csaba1203

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sziasztok!

Segítséget kérnék tõletek.Biciklit vásárolnék a kiszemeltek a trekking kategóriából lennének.Fõleg városban használnám de néha túrázáshoz is kellene persze aszfalton használnám fõleg.A keret 60-80 közt lenne és újat szeretnék mindenképp.Válaszokat elõre is köszönöm.

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Érdemes elolvasni a kommentjeit a kerékpár hírdetésben:

Használt Gepida sirmium pro slx eladó Budapest XIX. kerület

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.636 hozzászólás
en sem vennek tole semmit.
viszont 5 db hirdetese van de nincs fenn az apro partnerlistajan.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Én is így gondolom, ezt le is írtam a hírdetésébe, erre azzal fenyeget hogy feljelent, rágalmazásért.

kobormuki

kobormuki

vendég

• fórumtag
  • 192 hozzászólás
Lehet, hogy rosszabb a helyzet... Adásvételit akkor nem akar senki kötni, ha valamelyik alkatrész (vagy az egész bringa) eredete bizonytalan.

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Szerintem õ ilyen stikában megkötött nem hivatalos garanciára gondol. De ezek után egy fadarabot nem vennék tõle, nem hogy egy több mint 100.000ft-os kerékpárt. Ilyen magatartás után hogyan hihetném azt el hogy tökéletes mûszaki állapotban van, teljesen hiteltelen ez az ember.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás

Azt hiszem a Gepidát nem fogom megvenni. Ez a Farkas Zoltán úriember igen segítõkész volt a levélváltásunk során (értsd: semmire nem adott választ és azt is félszavakban)
Had másoljam be a levelezésünket:

Én: Egyébként valóban 100% hibamentes, semmilyen cserét, utánállítást nem igényel? Karcolások, kopások találhatók rajta, ha igen hol?
Az eredeti papírjai, számlája megvan, adás-vételi megoldható?

Az eladó: "Mi nem fogunk üzletet kötni,utálom a szutykolós embereket." számla,papirjai."önnek új kerékpárra van szüksége,ott minden ilyet megkap.Részemrõl az ügy lezárva!"

Csak azt nem értem hogy az ilyen ember miért nem árul vattacukrot. Bár gondolhattam volna, amikor egy hivatalos formában megfogalmazott (mint kereskedõ) levélre annyi válasz jön hogy "110 az alja,az slx miatt" természetesen mindenféle formai és etikai kiséret nélkül.

pedig ezt írja a hirdetésben:
"Igény esetén a kerékpárra egy év garancia kérhetõ."

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Azt hiszem a Gepidát nem fogom megvenni. Ez a Farkas Zoltán úriember igen segítõkész volt a levélváltásunk során (értsd: semmire nem adott választ és azt is félszavakban)
Had másoljam be a levelezésünket:

Én: Egyébként valóban 100% hibamentes, semmilyen cserét, utánállítást nem igényel? Karcolások, kopások találhatók rajta, ha igen hol?
Az eredeti papírjai, számlája megvan, adás-vételi megoldható?

Az eladó: "Mi nem fogunk üzletet kötni,utálom a szutykolós embereket." számla,papirjai."önnek új kerékpárra van szüksége,ott minden ilyet megkap.Részemrõl az ügy lezárva!"

Csak azt nem értem hogy az ilyen ember miért nem árul vattacukrot. Bár gondolhattam volna, amikor egy hivatalos formában megfogalmazott (mint kereskedõ) levélre annyi válasz jön hogy "110 az alja,az slx miatt" természetesen mindenféle formai és etikai kiséret nélkül.

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.413 hozzászólás
Gepida jobb,mindenképpen kérjél hozzá eredeti papírokat és adás-vételit mert élettartamgarisak.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
szerintem q jó vétel
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Rendben :)
Akkor ez a Gepida egy jó vételnek számít, vagy ennél olcsóbban is hozzá lehetne jutni?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás
a hajtómû kb ugyanaz csak a gepidán kb 2 szinttel jobb minden alkatrész. és inkább avid mint tektro.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Köszi, de a Tektro Draco jobb a Tektro Elixir 1-nél nem? Meg a shimano octalink is jobb az alivio hajtómûnél, vagy rosszul tudom?

szabop27

szabop27

vendég

• fórumtag
  • 71 hozzászólás

És miért/miben jobb a Meridánál?

jobb elsõ váltó, hajtómû, váltókar, fékek. egy hajszállal a villa is. egyértelmûen jobb vétel

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
És miért/miben jobb a Meridánál?