Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

Rick25

Rick25

vendég

• fórumtag
  • 15 posts
Sziasztok!

Érdekelne, hogy Budapesten milyen nagyobb bringaboltok vannak, ahol ilyentájt érdemes szétnézni. Hétvégén megyek Pestre és kellene még pár kiegészítõ a bringámhoz. Valami nagyobb boltra gondoltam, ahol több dolog van.

Köszi

Üdv,
Rick

ovecs

ovecs

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Sziasztok
Na ugy nez ki az otthonrol torteno Gepida vasarlas nem fog osszejonni, mivel azt leghamarabb majusban tudnak hozzam eljuttatni, en pedig nagyon szeretnek mar bicajozni.
Kerlek segitsetek, a korabban linkelt radonhoz kepest Radon ZR Team 5.0 a kovetkezo bringak mennyire rossz / jo vetelek ? A felesegem 168 centi, en pedig 185
Fuji Addy 3.0
Felt Money Shot ebbol az S es jo lenne a felesegmnek ? Brutal biconak tunik
Cube Aim black 'n grey
Felt Six 80
Felt Six 90
Univega HT-500 24G

Hetvegen meg megyek nemetbe egy bevasarlokozpontba szetnezni, akkor linkele parat
Utana rovidesen dontok

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Köszönöm a választ:)
Még valószínû fogok linkelgetni párat.

kobormuki

kobormuki

vendég

• fórumtag
  • 192 posts
Hát az a bizonyos Gepida jobb ár/értéket képviselt az tagadhatatlan... De teljesen vállalható a bringa (a telo a leggyengébb pontja), ha tudsz próbálj alkudni...

Sziasztok!

Szerintetek ez milyen vétel?
Genesis Razor XR-15 (Deore XT ,FSA , XCR ,stb.) « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

kobormuki

kobormuki

vendég

• fórumtag
  • 192 posts
Csak újat v. használtban is gondolkozol? Nézz körül a boltokban/apróban (rengeteg linket is találsz, ha visszaolvasol) és linkelj be néhany bringát, ami neked tetszik, jó méretben és árban. Mi pedig megszakértjük (és persze közben megvitatjuk a csepel bringák létjogosultságát :D )
Ha újat akarsz jó áron, keress 1-2 éves modelleket, amik bentragadtak a boltban, pl. ez jó lenne ebben az árban, ha lenne a méretedben BigBike - Merida Crossway 40 D | Cross | 2012

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni cross trekking vásárláshoz hozzáértõktõl.Kb 120-130 000 ft-ig,186 cm magas vagyok.Eddig két típust néztem gt transeo 3.0 disc ill a kellys kínálatát,de más is érdekel ha jó.Sajnos én még nem nagyon értek hozzá.Eddig még csak a Bergusonban érdeklõdtem,de nagyon segítõkészek voltak.

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Sziasztok!

Szerintetek ez milyen vétel?
Genesis Razor XR-15 (Deore XT ,FSA , XCR ,stb.) « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni cross trekking vásárláshoz hozzáértõktõl.Kb 120-130 000 ft-ig,186 cm magas vagyok.Eddig két típust néztem gt transeo 3.0 disc ill a kellys kínálatát,de más is érdekel ha jó.Sajnos én még nem nagyon értek hozzá.Eddig még csak a Bergusonban érdeklõdtem,de nagyon segítõkészek voltak.

csak önmagam tudom idézni, ismételni. Lokálpatriótaként.

Cross - 3 - fanaticbike - Kerékpár

Kellyst találsz, nem rossz árakon. Felszereltségben egyébként én valami ily'smi krossz-trekking félérõl álmodnék, bár a teleszkópokhoz (még) nagyon nem értek.

Gepida ALBOIN 900 CRS férfi sötétbronz-fehér 2012 - fanaticbike (élõben gyönyörû a bronz..)

szerintem nyugodtan csörgesd föl õket, hátha tudnak segíteni.. Amit a honlapjukon látsz, az érvényes és lesz raktáron is.

szigetke76

szigetke76

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Sziasztok!

kobormuki

kobormuki

vendég

• fórumtag
  • 192 posts

Nem rossz a Gepida ajánlata. A Radon annyival nem jobb, mint amennyivel drágább lenne.

Nem teljesen értek egyet, ugyan valóban jó ajánlat, de a Gepida esetén 2 használt bringaról beszélünk garancia nélkül, a Radonok meg zsír újak garanciával. Másrészrõl a Sirmium gyengébb, mint a Radon, szerintem így együtt megér +15%-ot.
ovecs: A Cube már nincs meg, egyébként is a te méreted volt, nem a feleségedé.

ridelife

ridelife

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,636 posts
ezt mind (amit leirtal) barmilyen sorrendben.
de elotte feltetlen probald ki es nezd at.

regi/hibas agyvaltokat veszek.

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Sziasztok!

Mit ajánlotok használt kerékpár vásárlásra? Bikemag, bringapiac, tesztbike, vatera, apród, jófogás stb nézegetem. Esetleg külföldi oldalak, mondjunk németbõl?

Vejne

Vejne

törzsvendég

• fórumtag
  • 4,309 posts
szerintem ez a bolt se drága...

Cross - fanaticbike - Kerékpár

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

akkor kell venni aceras specit és szopni a szutyokkal

vagy venni kell 30ért egy rettentõ nagy presztizsû polaris vázat ezt eladni 10 ért és még mindig beljebb van mint bármivel

ha nem is polaris,de bikelandnak szokott lenni kifutó merida váza valami 35 körül ha jólemlékszem.pórnép meg valamiért szereti,könnyen eladható :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
akkor kell venni aceras specit és szopni a szutyokkal

vagy venni kell 30ért egy rettentõ nagy presztizsû polaris vázat ezt eladni 10 ért és még mindig beljebb van mint bármivel
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts

a csepellel amúgy konkrétan mi bajod ?
én pl nem emléxem full deore-s polaris ra , racing ralp-hal.

Szerintem azt is kell nézni egy 200ezres gépnél,hogy 2-3 év múlva el fogja-e tudni adni mondjuk 120-ért,vagy csak 90-ért mert Csepel.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts
a csepellel amúgy konkrétan mi bajod ?
én pl nem emléxem full deore-s polaris ra , racing ralp-hal.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház

És mi miatt nem ajánlod? Márka, váz, felhasznált alkatrészek?

Ebben a sorrendben. Magellan Polaris-t nézted már? Pl.: Magellan Polaris 26 os sárga tárcsaféles | MTB 26 | Kerékpárok | R+B Kerékpár webshop
Nekem volt egy ilyenem (csak fehérben) és már a gyári felszereltsége is alkalmassá teszi arra, hogy hosszú távon meg legyél elégedve vele. Ez az én tippem.

Mit tennetek a helyemben ?

Nem rossz a Gepida ajánlata. A Radon annyival nem jobb, mint amennyivel drágább lenne.

ovecs

ovecs

vendég

• fórumtag
  • 20 posts
Sziasztok
Kineztem 2 teszt bicajt a Gepida-tol, mind2 bringa teszt bicaj volt, allitolag keves km el, megkimelt alalpotban, uzletbol, viszont garancia nincs rajuk :S
A felesegemnek Gepida Sirmium Pro 2012 | Gepida Kerékpár Webáruház 17"meretben
Magamnak pedig Gepida Asgard 2012 | Gepida Kerékpár Webáruház 21"meretben
A 2 bicoert tekintve hogy kicsit hasznaltak megkapnam 235 ropiert. Ez kb 800 euro (Az ide szallitasuk benne lenne meg ugy 100 euroba tehat osszesen kb 900)
Ezek mennyire jo / nem jo / ajanlott / nem ajanlott kategoria ?
Ehhez kepest a korabban linkelt radonbol 2 db ot Radon ZR Team 5.0 kb 1050 eurobol tudnek beszerezni.
Felmerult bennem egy olyan is, hogy magamnak egy veszek egyet a Radonbol, a felesegemnek pedig egy korabban linkelt 350 euros bicot Cube Aim black 'n white

Mit tennetek a helyemben ?

Csomi2

Csomi2

vendég

• fórumtag
  • 47 posts

Ennyiért, sõt olcsóbban, már biciklit is lehet kapni.

És mi miatt nem ajánlod? Márka, váz, felhasznált alkatrészek?

És mi a véleményetek a Hauser és a Caprine márkákról?

DannyL81

DannyL81

Dancó a hegyről...

• fórumtag
  • 1,373 posts
  • LocationVeresegyház
Ennyiért, sõt olcsóbban, már biciklit is lehet kapni.