Ez így van, de legjobb tudomásom szerint a Bike-Discount nem postáz komplett gépeket Magyarországra, csak alkatrészeket.Messze a Radon ZR a legjobb
Annó a Cube Stereo beszerzés nekem nem jött össze tõlük emiatt.
Ez így van, de legjobb tudomásom szerint a Bike-Discount nem postáz komplett gépeket Magyarországra, csak alkatrészeket.Messze a Radon ZR a legjobb
Mind a két cég német. Kb. ennyi.
Vagy látsz valami más hasonlóságot ?
Sziasztok!
Érdekelne, hogy Budapesten milyen nagyobb bringaboltok vannak, ahol ilyentájt érdemes szétnézni. Hétvégén megyek Pestre és kellene még pár kiegészítõ a bringámhoz. Valami nagyobb boltra gondoltam, ahol több dolog van.
Köszi
Üdv,
Rick
Sziasztok
Na ugy nez ki az otthonrol torteno Gepida vasarlas nem fog osszejonni, mivel azt leghamarabb majusban tudnak hozzam eljuttatni, en pedig nagyon szeretnek mar bicajozni.
Kerlek segitsetek, a korabban linkelt radonhoz kepest Radon ZR Team 5.0 a kovetkezo bringak mennyire rossz / jo vetelek ? A felesegem 168 centi, en pedig 185
Fuji Addy 3.0
Felt Money Shot ebbol az S es jo lenne a felesegmnek ? Brutal biconak tunik
Cube Aim black 'n grey
Felt Six 80
Felt Six 90
Univega HT-500 24G
Hetvegen meg megyek nemetbe egy bevasarlokozpontba szetnezni, akkor linkele parat
Utana rovidesen dontok
Sziasztok!
Szerintetek ez milyen vétel?
Genesis Razor XR-15 (Deore XT ,FSA , XCR ,stb.) « MTB kerékpár « MOUNTAIN BIKE « Kategóriák tallózása
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni cross trekking vásárláshoz hozzáértõktõl.Kb 120-130 000 ft-ig,186 cm magas vagyok.Eddig két típust néztem gt transeo 3.0 disc ill a kellys kínálatát,de más is érdekel ha jó.Sajnos én még nem nagyon értek hozzá.Eddig még csak a Bergusonban érdeklõdtem,de nagyon segítõkészek voltak.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni cross trekking vásárláshoz hozzáértõktõl.Kb 120-130 000 ft-ig,186 cm magas vagyok.Eddig két típust néztem gt transeo 3.0 disc ill a kellys kínálatát,de más is érdekel ha jó.Sajnos én még nem nagyon értek hozzá.Eddig még csak a Bergusonban érdeklõdtem,de nagyon segítõkészek voltak.
Nem rossz a Gepida ajánlata. A Radon annyival nem jobb, mint amennyivel drágább lenne.
regi/hibas agyvaltokat veszek.
akkor kell venni aceras specit és szopni a szutyokkal
vagy venni kell 30ért egy rettentõ nagy presztizsû polaris vázat ezt eladni 10 ért és még mindig beljebb van mint bármivel