Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Írta 2013. április 07. - 10:04
szeretnék egy országúti bicajt venni hobbi használatra. Elsõsorban az ár számítana (max. 140e)
185cm, 77kg vagyok. Eddig csak MTB-m volt, ezt majd triatlonozásra szeretném használni.
Magellan Gemini (használt) amit eddig találtam.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy Ti mit ajánlanátok ilyen kategóriában. Érdemes-e egyátalán ebben a Magellánban gondolkoznom?
köszi!
Attila
Írta 2013. április 07. - 08:28
Tõlem vette 55-ért kb. 3 hónapja.Ennyiért a felsorolt cuccokkal tényleg megéri.Méretben is stimmelne.A hátsó kereket azért meg kell nézni , kapott egy kis oldalirányú behatást.Alig bírtam kereket varázsolni belõle.Ez egy hónapja volt.akko ne vegyé oútit.. vegyé' ilyent:
Fort Trekking. Giro sisakkal. Abus lakatttal. Mûhelypumpával. Kamáslival. « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása
legfeljebb majd idõvel cseréled a hajtókart, felniket, de ennyiért jó vétel..
tegnap is kerestem az aszfaltot a kátyúk-kanyonok közt. Imádtam.
Írta 2013. április 07. - 06:50
Azt még hozzátenném, hogy max 65 ezret szánnék rá.
akko ne vegyé oútit.. vegyé' ilyent:
Fort Trekking. Giro sisakkal. Abus lakatttal. Mûhelypumpával. Kamáslival. « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása
legfeljebb majd idõvel cseréled a hajtókart, felniket, de ennyiért jó vétel..
tegnap is kerestem az aszfaltot a kátyúk-kanyonok közt. Imádtam.
Írta 2013. április 06. - 21:02
Üdvözletem!
Szeretnék venni egy országúti biciklit, de elképzelésem sincs az ár/érték arányokról, meg általában ezekrõl a gépekrõl, csak mtb-m volt eddig. Ha esetleg ebben tudnátok segíteni
Jómagam 193 cm vagyok, egyetlen kikötésem, hogy egyenes kormánya legyen....
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop
Eddig ezt találtam, ami tetszik, de egyesek azt mondták, nem ér meg 50ezret.
Azt még hozzátenném, hogy max 65 ezret szánnék rá.
Írta 2013. április 06. - 20:23
Szeretnék venni egy országúti biciklit, de elképzelésem sincs az ár/érték arányokról, meg általában ezekrõl a gépekrõl, csak mtb-m volt eddig. Ha esetleg ebben tudnátok segíteni
Jómagam 193 cm vagyok, egyetlen kikötésem, hogy egyenes kormánya legyen....
Hasznltbiciklik.hu - Bicikli shop
Eddig ezt találtam, ami tetszik, de egyesek azt mondták, nem ér meg 50ezret.
Írta 2013. április 06. - 14:19
A tartalék kocsim téli felnijei vannak így porfestve, elég jól bírják a strapát.
Írta 2013. április 06. - 10:53
A mostani eszemmel tuti ezt csinálnám, és nem azt venném meg, ami az asszonynak tetszik, csak mert olyan a színe, aztán cserélhetek rajta kb mindent.
Egyébként nem volt hülye, aki kitalálta a porfestést. Lehet, nem olyan szép, mint a kézi fényezés, lehet, cukormáz-karamell feelingje van, de tényleg olyan, mintha burokban lenne a váz. Véd-ellenáll, bírja a strappát.
Csak kár, hogy sok helyen egy-egy különleges színért ha festéket kell bontani, felárat számolnak föl. :-(
Omega Colour Kismacs
Írta 2013. április 06. - 08:49
Homokfúvás-porfestés állítólag 3ezerbõl kijön, akkor hol itt a probléma?
A mostani eszemmel tuti ezt csinálnám, és nem azt venném meg, ami az asszonynak tetszik, csak mert olyan a színe, aztán cserélhetek rajta kb mindent.
Írta 2013. április 06. - 06:00
Valami tippetek van ahhoz, hogy lehet a színproblémát kezelni? Homokfúvás-porfestés állítólag 3ezerbõl kijön, akkor hol itt a probléma?
Írta 2013. április 05. - 00:29
's ha egyszerûen mennél vele pár kört, hogy mégis milyen?
jaja, csak nem a belevaló nyeregcsõvel jött, hogy rohadna meg, amennyit mentem vele a rossz nyeregcsõvel, az alapján nehéz eldönteni
Írta 2013. április 04. - 23:22
szerintem rövid.
igazából az egyetlen (itthon is japható, igaz vázként nerm) használható krossztrekking váza a specinek van (17-es 600mm, idei kicsit rövidebb már abból is)., még a merida crossway , abból a 48-as még ippeg. merida speeder és nagytövbbségben a többi gyártü fitneszbringája dettó gáz, nagyjából semmi más mint az aktuál ciklokrossz vázuk egyenes kormánnyal, aminek a geójába meg bele van számoélva a koskormány elõrenyúlása. egyenes kormánnyl viszont kb nagyfater trekkingek. ellenben minimál költségtöbblettel el lehet adni a népnek, mint kurva nagy ficsõr. érdekes módón a centurionnak (pedig némi köze van a meridához) van használható fitnesz bringája.
hmm hmmm igazad lehet, most állítgatom a bringát, de kicsi lesz ez
Írta 2013. április 04. - 21:42
igazából az egyetlen (itthon is japható, igaz vázként nerm) használható krossztrekking váza a specinek van (17-es 600mm, idei kicsit rövidebb már abból is)., még a merida crossway , abból a 48-as még ippeg. merida speeder és nagytövbbségben a többi gyártü fitneszbringája dettó gáz, nagyjából semmi más mint az aktuál ciklokrossz vázuk egyenes kormánnyal, aminek a geójába meg bele van számoélva a koskormány elõrenyúlása. egyenes kormánnyl viszont kb nagyfater trekkingek. ellenben minimál költségtöbblettel el lehet adni a népnek, mint kurva nagy ficsõr. érdekes módón a centurionnak (pedig némi köze van a meridához) van használható fitnesz bringája.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2013. április 04. - 15:18
Írta 2013. április 04. - 11:26
Igazából csak lelki megerõsítést várok, hogy jól válaszottam-e, mert elbizonytalanodtam, mint kezdõ csicsimán a gõzben
Írta 2013. április 03. - 22:07
eldöntöttem, hogy a régi 'no name' bicajom lecserélem. Ezt a két bicajt néztem ki:
Cube Acid grey 'n blue
Teszt: Giant Talon 0 mtb $ vásárlás, árak
A talon 0-t 860 euróért tudnám megvásárolni szintén külföldrõl. Mind a két bicaj szuper jól fel van szerelve szerintem. A cube jóval olcsób, ezért inkább ehhez húzok.
Árban a kettõ közé esik itt a fórumon említett Radon ZR Team 7.0 (mondjuk errõl a márkáról semmit sem hallottam eddig). Még milyen modeleket érdemes megnézni? De a legfõbb kérdés a váz nagysága. 184cm magas vagyok és 87kg. Érdemes a cube-ban gondolkozni egyáltalán, már csak 22-es váz. A giant-ból M és XL-es méret van.
60-70% városban használnám a bicajt. Nézegettem crossokat is, de azok többnyire rugós villával vannak szerelve.
Írta 2013. április 03. - 12:47
Meghozza egy ilyen zsir uj bicajhoz Catherine 90 | Collection WXC - Rock Machine jutottam hozza potom 500 CHF -ert. Ha azt vesszuk , hogy el kellett mennem erte egy hegyi tura boltba (50 chf a vonatjegy oda-vissza) , meg igy is boven megerte szerintem. A 2 montit megvettem atszamitva 900 euroert, ugyhogy teljes a boldogsag, koszi szepen mindenkinek a segitseget, elnezest ha teleszemeteltem a forumot
Írta 2013. április 02. - 15:12
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2013. április 02. - 11:11
Írta 2013. április 01. - 11:19
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére