full merev trekking bringa esetén 176 centimhez az 56-os effektív felsõcsõhossz vajon megfelelõ hosszútávon? Elsõre nem tudom eldöneti, akár jó is lehet (még nem játszottam a beállításokkal sem), csak nem tudom, hogy lehetne-e jobb is. A felsõcsõ a lábam között éppen elfér, habár a nyeregvázcsõ nem túl magas, 50 centi körül van, de ejtett kicsit a váz (gondolom a középcsapágy is magasan van) állítólag 54-es a vázméret (ez országutin pont a méretem lenne a kalkulátor szerint) magasabb már nem lenne jó, viszont eddig 57,5 cm-es felsõcsövû bringát használtam (full merev monti) 90-es stucnival és 0 hátrahajlású nyeregcsõvel. Ezen 10-es stucnival és kicsit hátrahajló nyeregcsõvel a vezetõpult nyeregtõl kormányig mérve pont kiadja a megszokott 52 centit, és még lehet egy centit elõre tolni a nyerget. Ha a kormánycsapágy közepétõl vízszintesen nézem a nyeregcsõ közepig a távot, akkor 1 centivel kissebb az új paripa.
Igazából csak lelki megerõsítést várok, hogy jól válaszottam-e, mert elbizonytalanodtam, mint kezdõ csicsimán a gõzben
ha nem, akkor elvileg tudok helyette egy centivel hosszabb, majdnem pontosan ugyanilyen bringát is szerezni, bár ez most már eléggé megtetszett (ez fehér, amaz meg piros lenne).