Üdvözlet!
Szeretnék venni egy országúti bringát Németországban. Otthon egy 56os single speedem van, méretben körülbelül passzol a 178 centimhez. Esetleg egy 58as még elmenne (most a nyereg 1-1,5 dm-rel magasabban van mint a kormány és így kényelmes). Kint pedig egy Canyon Grand Canyon-nal toltam eddig, amirõl átkerülne a Shimano SPDs pedál.
A gond az, hogy nem nagyon értek hozzá, melyik gép érné meg, és melyik nem. Lehetõleg természetesen minél kevesebbet költenék rá (vagy július végéig fogom használni, vagy ezzel tekerek haza, akkor még 2000km-t beleteszek), de olyan 500 euró a nagyon felsõ határ.
Tudom, hogy nagyon tág a keresés, de sajnos nem tudok máshoz fordulni, mint ehhez a fórumhoz, remélem tudtok segíteni!
Eddig ebay-en voltak a legszimpatikusabbak az árak (csináltam is egy
szûrést, de
ezen a honlapon is lehet hogy vannak szimpatikus áru bringák (utóbbinál az ár ugye ~fix, míg az ebayen nyilván drágább, mint a minimál ár).
A felhasnálási cél pedig nem versenyzés lenne, csak egyedül, vagy barátokkal hetente többször egy jó 60-70km tekerés (és az se lenne hátrány, hogyha 2000km-ert le lehetne 1,5-2hét alatt tekerni vele).
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni!