Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2013. April 14. - 17:18
Posted 2013. April 14. - 15:16
Sosem kellene mas :-) na jo, talan egy carbon cannon :-)
Posted 2013. April 14. - 12:30
szerintem 178cm-hez az 56 a felso hatar (kiveve ha valami borzaszto hosszu vegtagjaid vannak). En most valtottam 54-esrol 56-osra, es egyenes feju nyeregcsovel es rovidebb stucnival kellett kompenzalnom. Es 177 vagyok. Probalj ki egyet, de szerintem az 58 mar nagy lesz.
Ha lesz lehetõségem, mindenképpen kipróbálok egyet! Itt egy korábbi kép az otthoni gépemrõl. Az ülés ennél még magasabban van most (max 5 centivel).
Posted 2013. April 14. - 12:12
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2013. April 14. - 12:01
Szeretnék venni egy országúti bringát Németországban. Otthon egy 56os single speedem van, méretben körülbelül passzol a 178 centimhez. Esetleg egy 58as még elmenne (most a nyereg 1-1,5 dm-rel magasabban van mint a kormány és így kényelmes). Kint pedig egy Canyon Grand Canyon-nal toltam eddig, amirõl átkerülne a Shimano SPDs pedál.
A gond az, hogy nem nagyon értek hozzá, melyik gép érné meg, és melyik nem. Lehetõleg természetesen minél kevesebbet költenék rá (vagy július végéig fogom használni, vagy ezzel tekerek haza, akkor még 2000km-t beleteszek), de olyan 500 euró a nagyon felsõ határ.
Tudom, hogy nagyon tág a keresés, de sajnos nem tudok máshoz fordulni, mint ehhez a fórumhoz, remélem tudtok segíteni!
Eddig ebay-en voltak a legszimpatikusabbak az árak (csináltam is egy szûrést, de ezen a honlapon is lehet hogy vannak szimpatikus áru bringák (utóbbinál az ár ugye ~fix, míg az ebayen nyilván drágább, mint a minimál ár).
A felhasnálási cél pedig nem versenyzés lenne, csak egyedül, vagy barátokkal hetente többször egy jó 60-70km tekerés (és az se lenne hátrány, hogyha 2000km-ert le lehetne 1,5-2hét alatt tekerni vele).
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
Posted 2013. April 12. - 22:32
mongy nekem spec mindenrõl "az" jut eszembe (má nem a fenyõfélék ),
na on
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2013. April 12. - 20:28
"ha a fenyõ, akkor meg egyszerûen kocka."
.
.
Ezt nem értem.
a fenyõ latinul Pinus ha jól tudom...
Posted 2013. April 12. - 17:14
.
.
Ezt nem értem.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2013. April 12. - 14:32
Akkó nagy a baj...
bármi is jut eszedbe, nagy a baj..
ha a vagina, perverz vagy
ha a pinarello, biceaholic
ha a pina colada, alkoholista
ha a fenyõ, akkor meg egyszerûen kocka.
egyik sem egészséges, más kérdés, ki melyiket tolerálja jobban : -)
Posted 2013. April 11. - 17:26
Posted 2013. April 11. - 07:55
"A Pina gyönyörû"
ez tény, bár lehet az egy másik fórumtéma
Én erre a pinára gondoltam:
https://encrypted-tb...cfJI3LRT2akGxIw
bár nekem elsõre a fenyõ, másodjára az ananász, harmadjára a pina colada, negyedjére a pinarello jut eszembe, a többi csak ezután következik (kicsavarodott gondolkodás?)
Hjajj, egyszerûen halál, annyira bezsongtam az elmúlt napok acélváz-áradatától, hogy föltettem egy hirdetést váz kategóriába.. most meg nem gyõzök válaszolgatni az üzenetekre..
Egyébként nagyon ritkán találni olyan igazi papírvékony falvastagságú csövekbõl épült nagyobb (57-58-as felsõcsõhossz) outi acélvázat (pl. 0.4-0.5 mm falvastagságú csõszettek) míg kisebb méretben ontják a hirdetéseket. A nagyobb vázaknál van kockázata a nagyon vékony csöveknek?
Posted 2013. April 10. - 21:33
ez tény, bár lehet az egy másik fórumtéma
Posted 2013. April 10. - 11:36
!!!!!!!!DENTI ULTEGRA 10 !!!!????!!!!!!!!! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
basso gap - ne nézd meg, mert beleszeretsz! « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Merida Road Lite 903 « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Pinarello Stelvio - egy darab történelem / Campagnolo fékváltókaros « kerékpár « ORSZÁGÚTI « Kategóriák tallózása
Na jó, talán felszereltségben a többihez viszonyítva a GAP túlárazott, de sajnos márka-elfogult vagyok. Az a Merida nagyon régóta kelteti magát, nem rossz annyiért. A Pina gyönyörû, a Denti szintén. Trekkingbõl meg tényleg 30-40-ért már olyat lehet venni használtan, hogy LX-STX, teljesen fölszerelve csomagtartály, dájnó, sárõrrel, nem móka-miklós gumikkal és felnikkel.
Lassan indul be a szezon, de elnézve, mennyire megszaporodtak a szervizelésre váró bicajok errefelé, úgy gondolom, kezdik leakasztani az embernépek a drótkecskét a kampóról lassacskán.
Posted 2013. April 10. - 09:54
Nem.csepel rapid trekking kerékpár - Vatera.hu
végülis ez lett a vége. megér ennyit?
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2013. April 09. - 23:14
Hasznaltan vannak ennel sokkal jobb vetelek is.
Szerintem
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Posted 2013. April 09. - 22:03
Posted 2013. April 07. - 13:52
A tartalék kocsim téli felnijei vannak így porfestve, elég jól bírják a strapát.
a bringagyárak többségben viszont a porfestést kedvelik.....
Posted 2013. April 07. - 10:04
szeretnék egy országúti bicajt venni hobbi használatra. Elsõsorban az ár számítana (max. 140e)
185cm, 77kg vagyok. Eddig csak MTB-m volt, ezt majd triatlonozásra szeretném használni.
Magellan Gemini (használt) amit eddig találtam.
Szeretnék tanácsot kérni, hogy Ti mit ajánlanátok ilyen kategóriában. Érdemes-e egyátalán ebben a Magellánban gondolkoznom?
köszi!
Attila
Posted 2013. April 07. - 08:28
Tõlem vette 55-ért kb. 3 hónapja.Ennyiért a felsorolt cuccokkal tényleg megéri.Méretben is stimmelne.A hátsó kereket azért meg kell nézni , kapott egy kis oldalirányú behatást.Alig bírtam kereket varázsolni belõle.Ez egy hónapja volt.akko ne vegyé oútit.. vegyé' ilyent:
Fort Trekking. Giro sisakkal. Abus lakatttal. Mûhelypumpával. Kamáslival. « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása
legfeljebb majd idõvel cseréled a hajtókart, felniket, de ennyiért jó vétel..
tegnap is kerestem az aszfaltot a kátyúk-kanyonok közt. Imádtam.
Posted 2013. April 07. - 06:50
Azt még hozzátenném, hogy max 65 ezret szánnék rá.
akko ne vegyé oútit.. vegyé' ilyent:
Fort Trekking. Giro sisakkal. Abus lakatttal. Mûhelypumpával. Kamáslival. « kerékpár / váz « TÚRA / TREKKING « Kategóriák tallózása
legfeljebb majd idõvel cseréled a hajtókart, felniket, de ennyiért jó vétel..
tegnap is kerestem az aszfaltot a kátyúk-kanyonok közt. Imádtam.