A kérdésem az, hogy milyen belépõszintû országúti bicót érdemes venni? Továbbá nem vagyok egy óriás, 172 cm vagyok, ehhez a magassághoz vennék :confused:. Pls help!
Üdv.
Esetleg egy Neuzer Courier DT, vagy valami hasonló nem tetszene?
A kérdésem az, hogy milyen belépõszintû országúti bicót érdemes venni? Továbbá nem vagyok egy óriás, 172 cm vagyok, ehhez a magassághoz vennék :confused:. Pls help!
Üdv.
"A tárcsafék jobban tetszene..."
Ez indok.
Mire figyeljek vásárlásnál?[/url]
Sziasztok,
Bringát szeretnék venni, mert amit használok az csak ilyen átmeneti kölcsönkapott.
180cm magas vagyok kb 72 kg. Így vázméreten ahogy nézegettem pont a határon vagyok M és L között(18-19). De ültem már 21-es mtb bringán is hosszabb távon és nem éreztem kényelmetlennek.
legfõképp aszfalton használnám, néha terep kb 20-30km-es túrák. Erre eddigi olvasataim alapján erre jobb a cross trekking, itt a vázméretnél érdemesebb nagyobbat venni a mérettáblázat nagyobb dob ki mint a mtb-nál?
összegben kb 70-80 ezer Ft-m lenne, amibõl szinte mindenki szerint használt bringát érdemes venni. Már sok oldalt átnézegettem, de nem találtam olyat ami ne 200km-re lenne és használt bringát nem vennék megnézés nélkül( Budapesttõl nem messze lakok). Így körülnéztem az újak között is amit találtam és szimpatikus lenne, mivel elég olcsó és még ezen szeretnék pedált, esetleg nyerget is cserélni így beleférne az árba.
KROSS Evado 1.1 2011 -MÁR NEM RENDELHETÕ- l kerékpárbolt bicikli szervíz és webshop
Mi a véleményetek róla, tudom nagyon alap, de legalább új és meg merem venni látatlanban is.
A másik ami megtetszett, de valószínûleg elviszik mire ennyit tudok spórolni hozzá az ez:
KTM LIFE ONE cross trekking 51-es SLX-ACERA « kerékpár / váz « TREKKING KERÉKPÁR « Kategóriák tallózása
s, meg is tudod indokolni hogy mi értelme egy cross bringán a tárcsaféknek ?
A tárcsafék jobban tetszene, viszont a többi összetevõ minõségéhez nem értek. Melyik lenne a jobb választás?
És ez igaz minden nem gagyi, a felhasználási területnek megfelelõ biciklire. Nem márkaspecifikus hogy jó egy bringa vagy sem.
Mellesleg nézz körül a KROSS nevû márkák között is,...
sok ismerõsöm (a túrázós fajták) vettek utóbbi években ilyet és azóta már beletoltak pár ezer km-t és még mindig azt mondják jó vétel volt, megérte, nincs probléma velük.
Szia!
Köszi a választ, igen a piszkos anyagiakon múlik az egész. Nos, max. 100.000Ft-ot tudnék rászánni bringavásárlásra. Én is a trekkinggel szemezgetek, mert a Cruiserek nagyon szép jószágok, de hosszabb távon nem jók, a verseny és a monti meg nem nekem való. Egy leharcolt montim van most, de egyáltalán nem szeretek vele menni, mert nagyon kényelmetlen számomra, szerintem nem is a méretem, és az érzékeny kormány miatt sokszor majdnem orra bukok vele. Inkább a használtak felé kacsintgatnék, de ha belefér egy jó minõségû új, akkor jöhet az is. A Gepida nekem is tetszik, tesómék is olyat vettek. Szerinted a magasságomhoz (183 cm és 77cm-s lábhossz) egy 58cm-s vázméretû Gepida Reptila 500 28/NBX jó lehet? Használtan láttam egy szép 2011-es modellt.
Köszi szépen, továbbítottam neki.
Az én sorrendem:
1. Gepida (élettartam garancia a vázra, agyváltó, agydinamó, teleszkópos nyeregcsõ, elsõ teleszkóp, állófény, Schwalbe gumik)
2. KTM (agyváltó, agydimamó, állófény, Schwalbe gumik)
3. Bianchi (teleszkóp)
De õ szerintem úgyis a kinézet alapján fog választani. Az agydinamós-agyváltós gépek jó választások, ebben az árban nagyon nem is lehet mellényúlni, kb. ugyanazt hozzák a gyártók, pici eltérésekkel.
Barátnõm anyukája szeretne venni új biciklit, ilyen jellegût:
Gepida City Kerékpárok - Gepida
Hírek
Bringaland
Én abszolút nem értek ezekhez, valaki tud segíteni, mit mondjak neki?