Bringázás közben azért nincs tüneted, mert az erõteljes fizikai terhelésnél olyan hormoncuccok válnak ki benned, amik blokkolnak egy csomó felesleges dolgot, pl. lerakják az immunreakcióidat a tálcára, standby üzemmódra.
Moss hajat sokszor, dobd ki a padlószõnyeget, porfogókat.
Ez így igaz ! Az erõs fizikai terhelés kilövi az immunválaszt, fõleg ha extrémkedsz, mert akkor még az adrenalin is az allergia ellen van.
Alternatív gyógymódként tudom ajánlani a japán tapaszt, kicsit humbug szagu a dolog, de én lepõdtem meg a legjobban azon, hogy tényleg müködik !! Viszont buzi drága...
Vagy sópipa, az is beválik.
Használhatsz tüdõszteroidokat is, de legalább annyi mellékhatásuk is van amellett hogy teljesen megszüntetik az allergiás tüneteket.
Igazi megoldás nincs, ki kell költözni az ûrbe vagy immunrendszert cserélni és visszasírni a száz évvel ezelõtti világot.

A Calcium Sandoz-t egy idõben betiltották, pár éve engedélyezték újra addigra már megfelelt az elõírásoknak, általánosságban a Ca tabletták jótékony hatásuak. A különbözõ tabletták egyébként egyénfüggõek, van akinek ez használ van akinek az.
Kerülni kell/lehet még a magas hisztamin tartalmú ételeket, csoki, sajt, párizsi pl. vagy elszántak anti-hisztamint is nyomathatnak, bár arról nem vagyok meggyõzõdve, hogy az nem árt ugyanannyit mint amennyit használ.
Én alapvetõen anti-gyógyszer beállítottságu vagyok, úgyhogy nem nagyon szedek semmit se, segíteni nem segít igazából akkor meg minek...