Ehh... szerintem kezdjük el összeírni az új rendelést! Hogy mikor lesz rendelés és mikorra jön meg, valamint hogy mennyibe fog kerülni, ne is kérdezzétek! Az alábbi listát bõvítve irjátok fel hogy melyik méretbõl, mennyit kértek!
Sorszám, Név, felnõtt méretû karkötõ [db], gyerek méretû karkötõ [db]
1, Wannaride, 20, 10
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Livestrong
Indította
wannaride
, 2005. február 15. 17:01
Írta 2005. július 10. - 13:46

Írta 2005. július 10. - 13:39

Írta 2005. július 10. - 12:14

Hi Wannaride.
Nekem is kéne két darab karkötõ,hogy tudok hozzájutni? Mailcímem: foxy[kukac]citromail.hu
Köszi
Nekem is kéne két darab karkötõ,hogy tudok hozzájutni? Mailcímem: foxy[kukac]citromail.hu
Köszi
Írta 2005. július 08. - 20:40

hát jah.
rajtam is itt figyel egy bibi. Télleg sztem 90%a divatfaktora a dolognak, de engem inkább a kerékpáros vonatkozása motivált-uszkve relikvia. Ugyanezért van bicólánc karkötõm is. Hogy ki miért hordja, szarom le. Gondolom, soká ugyse birja a mindennapos igénybevételt, igy aztán eccer megy a falra. Az adakozós dolgok engem is b@sztatnak, azóta hogy vettem egy aluljáróban egy "rágdaszájbatárcabánja" krisna okosító könyvet valami 700 pezóé, egy ilyen függönyös ancúgos, festett homlokú fazontól. észre se vettem, úgy kifizettem, azóta is csodálkozom magamon, biztos szuggerált. :-))) Azóta inkább csekket kérek, ha már van egy számlaszám, csak valami hivatalos háttere is van a dolognak.
:-P
rajtam is itt figyel egy bibi. Télleg sztem 90%a divatfaktora a dolognak, de engem inkább a kerékpáros vonatkozása motivált-uszkve relikvia. Ugyanezért van bicólánc karkötõm is. Hogy ki miért hordja, szarom le. Gondolom, soká ugyse birja a mindennapos igénybevételt, igy aztán eccer megy a falra. Az adakozós dolgok engem is b@sztatnak, azóta hogy vettem egy aluljáróban egy "rágdaszájbatárcabánja" krisna okosító könyvet valami 700 pezóé, egy ilyen függönyös ancúgos, festett homlokú fazontól. észre se vettem, úgy kifizettem, azóta is csodálkozom magamon, biztos szuggerált. :-))) Azóta inkább csekket kérek, ha már van egy számlaszám, csak valami hivatalos háttere is van a dolognak.
:-P
Írta 2005. július 08. - 20:04

1 srácnak a városban már 5 db van a kezén .. Mi az értelme ?
Semmi .. Nem elég 1 ?
Semmi .. Nem elég 1 ?
koNa kuLa
My Bike :
koNa kuLa o3, SiD TeaM, xT / xTR, MawiC CRoSSMax SL, RooX, FRM, NokoN, eGGBeaTeR
My Bike :
koNa kuLa o3, SiD TeaM, xT / xTR, MawiC CRoSSMax SL, RooX, FRM, NokoN, eGGBeaTeR
Írta 2005. július 08. - 17:46

hát ja. csak bosszantó, hogy mindenki az adakozás címszó mögé rejti a divatmajmolását. akkor miért nem utalnak egyszerûen pénzt nekik, ha ennyire k#rvára jólelkûek!
Írta 2005. július 08. - 17:40

az arany gizdább amúgy.. csak hát az meg nemtom mennyire megy egy egészséges hajlamú hímnemû egyed kezére....
én legalábbis nem vennék fel.
majd ha mercim lesz
GGX: fogd fel a jó oldaláról: nem ilyen gagyi fradis meg szeretem a sportot meg nike kell neki.. hanem legalább a sárga:-D
én legalábbis nem vennék fel.
majd ha mercim lesz
GGX: fogd fel a jó oldaláról: nem ilyen gagyi fradis meg szeretem a sportot meg nike kell neki.. hanem legalább a sárga:-D
Írta 2005. július 08. - 17:37

adakozni... pffffffff
nevetséges...
ha adakozni akarsz, utalj a számlaszámukra pénzt!!!!!!!!!!
ez csak kamu, neked is divatból kell mint mindenkinek.
engem már hívott fel ismerõsöm, hogy hol lehet kapni gumikarkötõt, mert olyan jó, és látta rajtam, csak neki nem sárga kéne, hanem valami jobb szín.
hogy lehet egy ilyen dologból ekkora nagy nevetséges ovidivatot csinálni?
hányok már az utcán, hogy mindenkin látok valamilyen színû gumidarabot
nevetséges...
ha adakozni akarsz, utalj a számlaszámukra pénzt!!!!!!!!!!
ez csak kamu, neked is divatból kell mint mindenkinek.
engem már hívott fel ismerõsöm, hogy hol lehet kapni gumikarkötõt, mert olyan jó, és látta rajtam, csak neki nem sárga kéne, hanem valami jobb szín.
hogy lehet egy ilyen dologból ekkora nagy nevetséges ovidivatot csinálni?
hányok már az utcán, hogy mindenkin látok valamilyen színû gumidarabot
Írta 2005. július 08. - 15:09

Én nem vagyok bringás, viszont szeretnék adakozni! Hogy lehet ilyen karkötöt vásárolni, és mennyibe kerül?
Írta 2005. július 08. - 09:06

Helló.
Akkor itt a fórumon mégegyszer:
Wannaride, én is Livestrong kk-t keresek, 1 mindenképpen kellene, de összesen 6 darab kellene, felnõtt méretben. Mindegyiket tudom kinek adni. Sajnos. Gondolom értitek.
Akkor itt a fórumon mégegyszer:
Wannaride, én is Livestrong kk-t keresek, 1 mindenképpen kellene, de összesen 6 darab kellene, felnõtt méretben. Mindegyiket tudom kinek adni. Sajnos. Gondolom értitek.
Írta 2005. július 07. - 18:46

Na ezt jól megmondtam....... privatban vagy maganban....

WaNNaRiDE
Írta 2005. július 07. - 17:00

a fekete fehér meg a rasszizmus ellen...
ezek mind eredetik.
"eredeti"
akárcsak a livestrong.
ezek mind eredetik.
"eredeti"
akárcsak a livestrong.
Írta 2005. július 07. - 16:58

Kerek mindenkit, aki csak a Livestrong karkotok miatt regisztral a forumra,
hogy ne zaklasson karkoto ugyben privatban vagy maganban, mert nem valaszolok.
Ide a forumra viszont lehet nyomulni...
hogy ne zaklasson karkoto ugyben privatban vagy maganban, mert nem valaszolok.
Ide a forumra viszont lehet nyomulni...
WaNNaRiDE
Írta 2005. július 07. - 15:57

Helló mindenkinek.
Wannaride, tegnap ment email.
Livestrong -ot keresek én is, nem tudom van e jelenleg ill. ha nincs, akkor rendelés van e folyamatban.
Köszönettel Snake
Wannaride, tegnap ment email.
Livestrong -ot keresek én is, nem tudom van e jelenleg ill. ha nincs, akkor rendelés van e folyamatban.
Köszönettel Snake
Írta 2005. július 07. - 11:36

ami LOL az a szeretem a sportot
Tegnap volt szerencsém látni egy olyat. A srác bal kezén LIVESTRONG, jobbon pedig SZERETEM A SPORTOT karszalag ..
Borzalmas ..
koNa kuLa
My Bike :
My Bike :
Írta 2005. július 07. - 00:13

vanank ám eredeti karkötök!
az egyiknap olvastam a blikkben, hogy a fehér az pl. aids a mittomén mi a szegénység, ilyenek.
a sárga (tehát eme) az pedig a rák ellenes küzdelem.
az egyiknap olvastam a blikkben, hogy a fehér az pl. aids a mittomén mi a szegénység, ilyenek.
a sárga (tehát eme) az pedig a rák ellenes küzdelem.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. július 06. - 23:50

én is vmi ilyet éreztem miközben hordtam... csak aztán elszakadt annál a kibb@***tt "E" betûnél..:cry: és még azt sajnálom, hogy a nájkiba vettem , és azok a szemetek a vételár 2/3át behúzták...
:impra: ÉJJEN A NÁJKI !!!
:impra: ÉJJEN A NÁJKI !!!
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid... 
http://www.kepfeltol...ltoltes.hu_.jpg

Írta 2005. július 06. - 23:44

épp ezért vagyok arra büszke, hogy az eredetit hordom, és hogy megvásárlásával tényleg tettem valamit a jó érdekében. nagy szavak, meg minden, de hát ez van.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Írta 2005. július 06. - 23:34

olvass vissza
mostanában már csak a politikának nincs ilyene...
most ez a divat
flame OFF
mostanában már csak a politikának nincs ilyene...
most ez a divat
flame OFF
Írta 2005. július 06. - 23:33

a lifestrongon kívül láttam még más ilyen típusú karkötõket is. ezek nagyrésze xar pipás nájki, de mintha lenne más "szervezet"-nek is karkötõje. ezekrõl tudtok vmit?
Már kétszer levágtunk a fejcsövembõl, de még mindig rövid...