Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Livestrong

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2954 hozzászólás a témában

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Off:

1000000000-et

egymilliárd-ot... :D

(Nem hagyhatam ki! ;))

On:

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
attól hogy postolsz 1000000000-et nem fogod hamarabb megkapni!!!
kékben van?
vidióta...

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ez magyarország...kíváncsi vagyok most már, hogy mikorra kapjuk kézhez...??..amúgy ennyi erõvel szólok az illetékes hatóságnak, hogy pl. az Adidas boltokban tessék már megvizsgálni a "Szilikon karkötõ 100% - Livestrong" feliratú kék tasakos karkötõket...na mindegy, jöjjön már..

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
A magyar jogszabalyok szerint vam koteles sajnos, mert vasarlasnak minosul. Utanakerdeztem par ismerosnel. Engem csak az bosszant, hogy bevamoljak es ezt a penzt a magyar allam teszi el. A nagy budos semmiert. Pedig a megmaradt penzt - felesleges visszaadni 20Ft-okat - at lehetett volna utalni, egy az egyben, mint sima tamogatas. Annak lett volna ertelme.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

sigi

sigi

vendég

• fórumtag
  • 97 hozzászólás
Sok emberrel beszéltem a vámmal kapcsolatban. Mivel a karkötõ kereskedelmi forgalomban nem kapható, és kereskedelmi értéke 0 Ft, ezért nem vámköteles. Egyedüli dolog, amire vámot és áfát szabhatnak ki, az a szállítási költség. sztem. Az sért törvényt, aki ezt haszonszerzés céljából árulja. Egyébként van róla számla, hogy alapítványi támogatás?
De végül is mindegy. Ha belefér a 3k-ba! De akkor is kiakasztó, hogy egy alapítvány támogatásáért még vámot is kell fizetni! Egyáltalán a vámosok tudják, hogy mirõl van szó? Nincs a LIVEstrong oldalon valami arról, hogy a karkötõt azt a támogatás elismeréséért adják?
"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
ez a vám ez hülyeség...vajon ha magyarországba küldene amcsiból valaki mondjuk egy jó nagy adag ingyen adományt a szegényeknek (ruha,kaja,mifene), azt is megvámolnák?? mert ha jól értelmeztem, most valami ilyesmirõl van szó...amugy a vámolás hogy akkormár halad??és tényleg megszámolták hogy hány db?

Svenike

Svenike

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

EUn belül miért is van vám?

û
azert van mert USAból jön és az nem eu:) ha fro ba érkezne ottis ugyanenyni vám lenne, másik meg leeht a többit csomgaszolgálat hoza és a reptéren saját magk vámolnak azert nem tudtál róla
3. ez nem amagyar posta hibbája hanem az UPSé United Postal Service mivel õk idnittották európába... na ennyi

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
eddig nem volt vamolas
vamos bacsi mondta, hogy kell.
pont

NE ÍGY! NE ÍGY!

borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer
. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Amúgy kérdeztem ismerõst, aki picit vágja ezt és õ sem értette, hogy miért vámolnak... :(

A Kokkknak nem az életkora határozza meg az agymenéseit, hanem a tényleges tartózkodási helye és az általa felvett órák idején a sulja közti távolság által keltett feszültség nagysága. Meg, hogy hogy kelt. :D

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
szerintem nem
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

libizoli

libizoli

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
csak egy kérdés.
az eddigieknél is volt vámolás?

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
bahh.
hogy kapta volna meg szerinted?
megjött = magyarhonba.

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
te megkaptad már?...

Kovi6

Kovi6

vendég

• fórumtag
  • 12 hozzászólás
Az a lényeg, h megjött! A barátnõmnek is...:-))))
Az érkezés sebességét pedig köszönjük meg a Magyar Posta "kitûnõ" szervezettségének... De nem a barátnõm esetében...:-)))))
Lor-nak pedig tényleg köszönjük meg az egész rendelés lebonyolítását!!!
Thanks!!!

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
akkor nincs aggódás hanem királyság van ...
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

[pIFtA]

[pIFtA]

törzsvendég

• fórumtag
  • 825 hozzászólás
De ha megjött és nemsokára kézben van és belefér a 300ba akkor miért is van aggódás?

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Fiam! Gondolkozz el kicsit! Szombaton úgyis átmegyek Pestre, akkor meghívhatsz, hogy meglegyen a heti meleg kaja! ;)

Amúgy meg: "ha másod nincs is, stílusod az legyen!"

Bár nem tudom ebbõl hogy nem fogok éhenhalni... :D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás

Mindegy. Fõ, hogy jön/lesz... ;)

reménykedj csak;) :P

ÉHEZNI FOX!:P-

kölyök8

kölyök8

maximus

• fórumtag
  • 13.478 hozzászólás
Mindegy. Fõ, hogy jön/lesz... ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
amcsibú volt rendelve úgyemléxem.
azért, hajózás, meg ez meg az meg amaz...
vagy lehet tévedek.