Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
517 hozzászólás a témában

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Mi holnap megyünk egy HHH-kört, ha van kedvetek, tali f6kor a Krisztina téri templom elõtt. Pestrõl is kellett tekernem egyébként, elég gáz volt, a nadrág szétroncsolt betétje sebesre törte a hátsó felemet (na, vettem ma másikat), meg hát az esés is kreált egy jó kis bedagadt 12 centis foltot arrafelé (az az 1 h kihagyás pont elég volt, hogy bedurranjon), úgyhogy gyakorlatilag a körúttól Tarcsáig kiállva tekertem 25 kilómétert - végére már zsibbadt a talpam...ehh...

Kinek adod be, hogy a segglyuk körüli kék -zöld foltok a bringázástól vannak.
Te, Anus Xaver! ;)
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem vészes, csak vannak rajta megakasztó pontok, ahol ha megakadsz, 200 méterig el sem tudsz indulni. Tipikusan az az emelkedõ fajta, amit gyorsabban (középtányér) könnyebb abszolválni mint lassan (kistányér pörgetve), mert nem is annyira a meredekség gáz (bár az sem smafu), hanem hogy tökre technikás, kõfolyam, vízmosás, árkok, fejnagyságú sziklák stb.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Inóci vágás, és szárazon, no meg a saras bemelegítõ nélkül, meg lehet csinálni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mi holnap megyünk egy HHH-kört, ha van kedvetek, tali f6kor a Krisztina téri templom elõtt. Pestrõl is kellett tekernem egyébként, elég gáz volt, a nadrág szétroncsolt betétje sebesre törte a hátsó felemet (na, vettem ma másikat), meg hát az esés is kreált egy jó kis bedagadt 12 centis foltot arrafelé (az az 1 h kihagyás pont elég volt, hogy bedurranjon), úgyhogy gyakorlatilag a körúttól Tarcsáig kiállva tekertem 25 kilómétert - végére már zsibbadt a talpam...ehh...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Jó estéket kívánok!
Mindenkit kifullasztott a szombati túra, vagy elmentetek nyaralni? Lesz még Gödöllõ maraton? Ha igen akkor azt a szombati vágást vagy írtást (elfelejtettem a nevét: amin mindenki tolta és szenvedett felfelé Nagyhideghegyre) belekéne rakni vhogy. Mondjuk a hosszútávra!:) Jó volt az a "lassú" tempó hazafelé. Ilyen gyorsan szerintem akik kocsival, vagy vonattal jöttek sem értek haza.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Tessék visszaolvasgatni, mert fent van a teljes kiírás! Természetesen a Túrák Mo-n topicban.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Rendben. Odáig menyünk vonattal viszafelé meg ha kevésnek érzem a távot tekerhetünk.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nagymaros az egy 70-es...onnan még 70+ -t nyomni terepen, fõleg ha sár is lesz...hááát nemtom, kicsit húzós lenne. Akkor már inkább hazafelé vállalom be az országútizást. (Pite Gödöllõrõl megy, ne feledd) Betekerni Nyugatiba egy 25, onnan fél óra vonat, s ott vagyunk - ez nem olyan rossz szerintem. Nem a táv a gáz, hanem, ha mondjuk 10-kor ott tali, akkor már nagyon hamar nagyon intenzíven nyomatni kellene, hogy odaérjünk. Meg hát Valeria riogat itt mindenféle terminátor kezdéssel, oda jó, ha van egy kis kraft.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Én is úgy hallottam, hogy jó idõ lesz! Na és ha sarat kell dagasztani? Volt már idén olyan nap -nem is egy-, hogy kellet! Terv ok majd még beszélünk. Bár lehet, hogy nekünk is tekerni kellene? Menyi lesz a Börzsönyi út? Vác nincs olyan mesze.

Rákosmente KerekSE;

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Ha megyek, akkor bringával megyek.
Vagy gördeszkás túra lesz ez?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem leeeesz. (felszáradsz te szemét, ugyeeee?!) Zsír idõt mond a meteo. Jó lesz. Hápi majd rádcsörrenek, s Nyugatiig menjünk együtt befelé, onnan meg vonat. Pite, velünk tartasz te is? (nemtom ki jön még a Dél-Keleti Blokkból)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Kicsit sárdagasztás lesz.
Aztat én nem szeretem.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Szombaton Börzsöny. Mikor és hol találkozunk?

Rákosmente KerekSE;

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás

Köszi...(nincs mihez...)

Miért, alutól kevésbé "megrázó" élményre számítasz? Vagy csak a súlyával van a baj?

Amilyen vékonka vagyok 43 évesen :D, ahhoz képest a cirka 15 kilás bringát tekerni kissé sok energiába kerül, és pont ez utóbbi fogyogat az évek múlásával.
akaido, nem aikido!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Köszi...(nincs mihez...)

Miért, alutól kevésbé "megrázó" élményre számítasz? Vagy csak a súlyával van a baj?

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
:mmraise: :jump:

Gratula mindenkinek az elért eredményekhez! Beújítok én is egy TREK 4100-asra és egy Rock Shox telóra. Úgy saccolom kb. 2 hónap míg a hozzávalókat összegyûjtögetem(a váz csak e hónapban lesz meg). Már nagyon kell a könyökömnek és a mûtött vállamnak, mert az acélvázas végülis nagyon jó, csak a 62 kilómhoz sok(k).
akaido, nem aikido!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szerettél volna lenni. ;)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Kár ,hogy nem a középtávon indultam, lehettem volna mondjuk a 12-ik.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Most néztem Zemplén Marci eredménylistáját:
Kategóriában: 128-ból a 10.:bananadan Dante a 17.:clap: Barni barátom sérülés miatt a 80.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Naná! Jó pár igazán "fingatós terminátor" szakasz.