Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
517 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ezért beszéltük meg a HÉVmegállót Mogyin, mert oda simán ki lehet HÉVezni. :) Túra vége vagy valamelyik vonatállomás, pl Máriabesnyõ, Isaszeg, Pécel, vagy valamelyik HÉVállomás. De ha kocsival jöttök, én (legalább) visszakisérlek benneteket Mogyoródra, ha ott a kocsi. (értelemszerûen legrövidebb útvonalon)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Valeria, ha javasolhatom, ne autóval gyertek, mert közel sem biztos, hogy körpályát írunk le - kellemetlen, amikor a túra végeztével 40 kilóméterre van az autó..

Ez azt jelenti magyarul:
Tapasztalt túravezetõink lesznek (Viki tudna mesélni...) és csak az indulási pont látszik biztosnak: Mogyoród.
A vége bárhol lehet a Miskolctapolca-Békéscsaba-Kecskemét- Budapest négyszögben.
Mindenesetre térképet hozok :).
Ti elég ha bankkártyát, hidegélelmet, és világítást hoztok.
(...és mivel ma voltam arrafelé még esetleg homokozó lapát, vödör).

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Csak és kizárólag azért járunk ki autóval, mert útáljuk az aszfaltot és rajta "közlekedõ" gyökereket - természetesen tisztelet a kivételnek. Egyébként úgy kb. merre várható a túra vége (helyileg)?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Szó volt korábban vasárnapi idõpontról is. Most akkor a végleges a szombat 11h, mogyoródin HÉV megálló? Ha igen, akkor lehet, hogy benevezünk, de errõl még egyeztetnem kell a "kemény magunkkal" is.

Mondhatjuk véglegesnek. Azért szombat, mert többen jelezték, hogy a vasárnap nem jó. Én viszonylag flexibilis vagyok. Érdekes lesz, most, hogy megdöntöttem a heti szokásos kilóméterátlagom 4 nap alatt...;) (azaz tõlem túratempót lehet várni) Persze sokat segített ezügyben az M2 felújítása, a szép idõ és egy új váz. :)

Valeria, ha javasolhatom, ne autóval gyertek, mert közel sem biztos, hogy körpályát írunk le - kellemetlen, amikor a túra végeztével 40 kilóméterre van az autó...:D Várunk, remélhetõleg ott találkozunk!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Megyek. De kérhetek valamelyik illetékestõl egy telszámot? Dante? Pite?

Pite megelõzött, de 30-431-1300.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Bemutatom, hogy 40 fölött is lehet barom az ember(én), és hiába sok tapasztalattal eltöltött bringás év, a baleset az általában(Murphy szerint is)akkor jön ha nem számítunk rá.
http://kep.tar.hu/akaido/ címen a Cédrus65TT könyvtárban találhatók a bukásomig fényképezett fotók. Az acélvázas Trek721-nek semmi baja nem lett! Nem is cserélem aluvázasra! :-D A felnim annál inkább mûvelõdési célzatú lett: grafomán módon nyolcast akart írni. :-))) A sógorasszonynak kellett hazahoznia autóval Gödöllõre. A MyBike könyvtárban a minap lecserélt felnivel látható már a bringa. A kis "íródeákból" átrakattam a Suntour XC-pro felnit és a küllõket(nem lett bajuk!) a Bike+ Acrobat Pro szegecselt duplafalú felnibe. Most kénytelen leszek a hátsó traktust is hasonlóra cserélni. :-) Ez utóbbi úgyis érett már hiszen hátul 7-es sorom van, de az STX-RC váltókarral akár 8 sebességet is használhatnék.

És hogy volt a történet, no meg merre?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Szó volt korábban vasárnapi idõpontról is. Most akkor a végleges a szombat 11h, mogyoródin HÉV megálló? Ha igen, akkor lehet, hogy benevezünk, de errõl még egyeztetnem kell a "kemény magunkkal" is.

akaido

akaido

vendég

• fórumtag
  • 176 hozzászólás
Bemutatom, hogy 40 fölött is lehet barom az ember(én), és hiába sok tapasztalattal eltöltött bringás év, a baleset az általában(Murphy szerint is)akkor jön ha nem számítunk rá.
http://kep.tar.hu/akaido/ címen a Cédrus65TT könyvtárban találhatók a bukásomig fényképezett fotók. Az acélvázas Trek721-nek semmi baja nem lett! Nem is cserélem aluvázasra! :-D A felnim annál inkább mûvelõdési célzatú lett: grafomán módon nyolcast akart írni. :-))) A sógorasszonynak kellett hazahoznia autóval Gödöllõre. A MyBike könyvtárban a minap lecserélt felnivel látható már a bringa. A kis "íródeákból" átrakattam a Suntour XC-pro felnit és a küllõket(nem lett bajuk!) a Bike+ Acrobat Pro szegecselt duplafalú felnibe. Most kénytelen leszek a hátsó traktust is hasonlóra cserélni. :-) Ez utóbbi úgyis érett már hiszen hátul 7-es sorom van, de az STX-RC váltókarral akár 8 sebességet is használhatnék.
akaido, nem aikido!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

06304821973
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Terrrmészetesen én is megyek.
És megmutatom majd mindenkinek az új középcsapágyam.
Nagy látványosság, mert ált. egy hét alattelkezd izegni-mozogni. Érdemes a jelen állapotban rögzíteni.

Szombaton az összes 300-ast be akarjátok járni? Mert akkor kezdhetünk a Margita fele, az az erlõ végén elég pocsék.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 hozzászólás
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Én is...
(jön valaki Fót felõl aszfalton?)

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás

Akkor tali szombat 11-kor, Mogyoród HÉV állomás? Kéretik mondani, ki jön!

hozé - itt van a bicó nálam, csörrenj, mehetünk, szerintem ma nem is leszek túl sokáig...

jelzem éééééén ott leszek! :-)

Balázs

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Akkor tali szombat 11-kor, Mogyoród HÉV állomás? Kéretik mondani, ki jön!

hozé - itt van a bicó nálam, csörrenj, mehetünk, szerintem ma nem is leszek túl sokáig...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OK. Én most megyek Szlovákiába, de délután (este) mehetnénk egyet. Majd csörgök.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Egyébként mehetünk szombaton is, Zemplén TT-t ki kell hagynom, nagyon ramatyul megy még, jobb ha közeli hegyeken (dombokon) leszek még egy darabig...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

What kind of új váz do you have? :)

Majd meglátod. ;) (lásd privi) Tetszeni fog.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Nekem a szombat is jó, ha a többség úgy akarja.
De hol találkozunk? Jó a városháza Gödöllõn vagy menjek (menjünk mi is) én is Mogyoródra valahova?

Balage_

Balage_

törzsvendég

• fórumtag
  • 290 hozzászólás
sziasztok!

ha szombatra jönne össze a gödöllõi "kerékpáros idõtöltés" akkor szívesen csatlakoznék. többiek?

Balázs

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
What kind of új váz do you have? :)