Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
517 hozzászólás a témában

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Naná!
Csak a fotósaitokkal van tele a hócipõm! :)
Csináltak vagy 800 képet, de még véletlenül sem vagyok rajta egyiken sem.

Ó köszönöm! Csapatunk technikai emberkéjét meg elõveszem mert csinált 1 giga menyiségû képet szombaton! A másik meg csak a bbandád fotózni jött ki. A kis fiatal lány digit. fotózóval meg még most tanulja, a szallagos meg még nincs elõhivatva. Majd keresünk valami jó kis képet rólad!
Hétvégi lájtos dombsági túra? Szombat v. vasnap reggel kilenc óra körüli indulással?

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Na mi van Pite?

Dr. Pite?
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://forum.bikemag...read.php?t=2083
Jelentkezzetek, hogy kicsit összeszedettebb legyen a társaság.

Kérdés Pitéhez: Ma reggel 7:20 körül a 3-ason õt láttuk Kistarcsánál?

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Szevasztok gödöllõi hegylakók, izé domblakók!
Csatlakoznék én is egy vasárnapi ridehoz, ha bevesztek a keretbe!
Mondjuk nyomjuk le a beac maxit most vasárnap aztán meg jövõ héten ott mátra :-)!
Na jó, nekem mindegy, csak tekerjünk egy jóóót!!
Üdv!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Csak megjegyzem, hogy anno Rás kollega merevvillás géppel, én pedig egy cro-mo crux + rs jett teló kombóval nyomtam le, és hajnali háromra értünk be.

A leírás eme oldal közepén kezdõdik: http://forum.bikemag...9&page=12&pp=40

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ugye a cenzúra...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

...Remélem jó szomszédok voltunk.

Naná!
Csak a fotósaitokkal van tele a hócipõm! :)
Csináltak vagy 800 képet, de még véletlenül sem vagyok rajta egyiken sem.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
BEACra Bálint már vevõ, õ már megcsinálta (srác össztelós kék Konával), neki csak a hátsóváltója tört le anno...meg hát ellentétben MM-al, gány idõben nem kötelezõ. Én is azért szimpatizálok vele, mert A.) olcsó B.) nagyobb kihívás, sõt, talán a legnehezebb, amit valaha mentem.

Hétvégére még visszatérünk.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Jól hangzik a hétvége.
A BEAC nem távolságban, szintben sok, de az utat nagyjából ismerjük, csak visszafelé.
Meggondoljuk, lehet, hogy jobban tetszene mint a MM, mert nagyobb kihívás.
(Az Inóczi vágás lefelé lenne...)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Oké Charon, anyagi megfontolásból BEAC-Maxi összejöhet (ezügyben még beszélünk), Mátra helyett, meg hát terepen ennyit még nem mentem, egyszer el kell kezdeni...;) Most hétvégén meg azért annyira nem akarok durvulni, csak mehetnénk egy túrát. Nektek vasárnap jó - többiek? (Mihi? augusztus vége még ugye szeptember eleje nálad?)

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Sziasztok!

Jelentem megvagyok, s egyben. Belémjöttek oldalról, a citromos autó vezetõje balkezes, szóval elnézte a keresztezõdést. A kocsi bal hátsó ajtajánál "szállt be" nekem meg a derekam húzódott meg amolyan lumbágószerûen. Voltam dokinál (na nem a bátyusnál, azért talán nem vagyok olyan kutyaütõ bringás!!), már majdnem minden rendben. Mátramarci már játszik!!! A nyár meg változatosan telt, sajnos kevés tekeréssel. A DM elõtti napon indultunk ki Ulm alá kocsival (utánfutón a bringákkal), 8-9 napra terveztük (Linz, esetleg Bécs céllal), de elmosta az esõ, két és fél nap Passau-i ázás a campingben után vonattal haza. Szóval ez volt a legtöbb bringázás nyáron. Tehát nyitva vagyok szeptembertõl minden jó ötletre, már ami a hétvégi DM (új/régi), GM, vagy más pályára vonatkozik.

Kösz mindenkinek az érdeklõdést!

Hozé-éknak meg külön gratula, remélem tudtak pótolni, szvsz nem volt nehéz a formámat tekintve.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Durvulni akarsz Dante?

http://ttt.tr.hu/nap...tura.php?id=524

Gyere, ha nincs jobb dolgod.

Vasárnap mi is ráérnénk, bár mi inkább lájtosabbat mennénk.

wannaride

wannaride

törzsvendég

• fórumtag
  • 820 hozzászólás

Nem nyomunk egy durvábbat hétvégén a környéken? Csak úgy kérdezem...;)

Egy 45 foknál is durvábbat? :)
WaNNaRiDE

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem nyomunk egy durvábbat hétvégén a környéken? Csak úgy kérdezem...;)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Gratula Hozé csapatának a 3. helyezésért! Meg a sok segítségért amit a versenyen nyújtottak! Örök hálám érte! Remélem jó szomszédok voltunk.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ááá, itt nem lehet lemenni ekkora sárban - nagyon durva részek, még szárazon is "érdekes"...

OFF azt nem tudom miért gondolod Pite, hogy aki hosszútávon megy az élvezi ha 45 fokos lejtõn tép lefelé...

MIHI kisebb autóbalesetben vett részt a 24h helyett, nincs komoly baja, beszéltem vele, de majd Õ kifejti bõvebben

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mi van Mihi bátyánkkal? Nagyon régen hallottam róla.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Itt vagyunk.
Pont ma próbáltunk ki Dante Aligélõ mesterrel egy újabb szakaszt, amit Gödöllõi maratonba be lehet illeszteni.
Halálösvény a neve, szigorúan hosszútávosoknak. Egy-két szakasz Valeria mesternek is tetszene.

Ja és itt ragadom meg az alkalmat, hogy MIHI barátunknak jobbulást kívánjak.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Hová tüntetek?

Rákosmente KerekSE;

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Nem vészes, csak vannak rajta megakasztó pontok, ahol ha megakadsz, 200 méterig el sem tudsz indulni. Tipikusan az az emelkedõ fajta, amit gyorsabban (középtányér) könnyebb abszolválni mint lassan (kistányér pörgetve), mert nem is annyira a meredekség gáz (bár az sem smafu), hanem hogy tökre technikás, kõfolyam, vízmosás, árkok, fejnagyságú sziklák stb.

Középtányéron?

Rákosmente KerekSE;