Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?
Started by
Pitechus
, 2005. May 16. 17:15
Posted 2005. June 01. - 21:34
Posted 2005. June 01. - 21:20
Most hétvége nem jó mert hétfõn vizsga meg szombat este éjszakai gyalogtúrára megyek!
12.e nekem is jó! Szólok a többieknek a ker.-bõl!
Bükk Maraton pályabejárás nem lesz valamikor mert mi akarunk menni, de ha már valaki szervezi és megfelelõ az idõpont akkor csatlakoznánk oda, ha lehet.
12.e nekem is jó! Szólok a többieknek a ker.-bõl!
Bükk Maraton pályabejárás nem lesz valamikor mert mi akarunk menni, de ha már valaki szervezi és megfelelõ az idõpont akkor csatlakoznánk oda, ha lehet.
Posted 2005. May 29. - 22:23
Posted 2005. May 29. - 20:47
Hápi, Pite Xterra-zik, én elvileg ráérek, de lehet, hogy megyek klettersteig-ozni a Rax-ra - kicsit messze van az még, gyere inkább DM pályabejárni most hétvégén. (7-8) Lásd azt a topicot.
Posted 2005. May 29. - 19:59
Posted 2005. May 27. - 08:37
Posted 2005. May 26. - 20:05
Elkészült a weboldalam alapmotorja, így a közös túrákon készült képek most már mindenki számára elérhetõk. Késõbb, ahogy idõm lesz, majd finomítom az oldalt.
w3.webgenius.org/RAPAX
w3.webgenius.org/RAPAX
Posted 2005. May 25. - 15:23
Jah, piszkos a fantáziám, de sajna a story nem zárult happyend-el: Az alig 100 éves Mamóka (civil nevén Farkas Piroska) egy oxigénhiánnyal küszködõ cangatolót elkapott!!!! Na ezt a szerencsétlen fiatalembert látjátok azóta beleõszülve a reklámban!
Tanulság: mindig az erõsebbek gyõznek, avagy jobb ma egy terminátor, mint holnap egy sexéhes nõ.
Tanulság: mindig az erõsebbek gyõznek, avagy jobb ma egy terminátor, mint holnap egy sexéhes nõ.
Posted 2005. May 25. - 15:03
TV-reklámot is lehetne nyomatni, ilyen jelenetekkel.
Akkor lehet, hogy nem csak az erdészet tiltakozna a maraton ellen, hanem a magyarországi négy tradicionális egyház is.
Akkor lehet, hogy nem csak az erdészet tiltakozna a maraton ellen, hanem a magyarországi négy tradicionális egyház is.
Posted 2005. May 25. - 15:01
Posted 2005. May 25. - 14:54
Ja és úgy belegondoltam:
Mamóka áll kint az ösvény szélén a felkelõ napban - a csapat elviharzik elõtte gatya nélkül. Mamóka csóválja a fejét s odaszól Apókának: hagyd a francba fiacskám a POTEMIX-et, láttad ezeknek mekkora szikkadt vasuk volt?
Mamóka áll kint az ösvény szélén a felkelõ napban - a csapat elviharzik elõtte gatya nélkül. Mamóka csóválja a fejét s odaszól Apókának: hagyd a francba fiacskám a POTEMIX-et, láttad ezeknek mekkora szikkadt vasuk volt?
Posted 2005. May 25. - 14:40
Csatlakozom! Részemrõl a lendülettel van baj, ha fölfelé tudnám tartani azt a 20-25-t a halálcsillagon még a Zerge is elõre köszönne (igaz ahhoz a lefelén kellene vagy 100-al menni, hogy meglegyen a lendület)! Persze Neked gatya nélkül könnyebb, nincs súlyfelesleged és az üldözõ tinik elõl is haza akarsz érni mielõbb. Az én idõmben kutyák elõl menekültünk, belátom a csajok jobbak. Csak ne a Padödö érjen utol. :-))))) Átkeresztelhetjük a GM-t Nudimarcira? Tuti hogy sok induló lesz!!
Posted 2005. May 25. - 11:46
Különben, szeretnék én úgy menni mint te, gatya ide, gatya oda.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. May 25. - 11:42
Posted 2005. May 25. - 11:41
...mert csak tolod, gatyában.
Különben a homoknak is ez a titka; tempósan kell menni rajta,
akkor nem süllyed belé az ember.
Különben a homoknak is ez a titka; tempósan kell menni rajta,
akkor nem süllyed belé az ember.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. May 25. - 11:18
A környék "kulcsa" (persze melyiké nem) az, hogy ismerni kell.
A legtöbb emelkedõ nem látszik messzirõl, egy hírtelen kanyar után jön, vagy ilyesmi. Viszont, ha már jó korán elérsz egy sebességet elõtte, és tudod pontosan, hogy milyen hosszú lesz, elég jól lehet menni.
A dombságban az a pláne, ha lendületesen, és gyorsan mész, kevésbé fáradsz el mintha pihengetsz útközben. A cél mindig a 20-25 közötti átlag. Ezt lehet tartani egy 40-60km-en 1000-1500m szintkülönbségnél. (Mondjuk, nekem az alsó határon szokott lenni )
A legtöbb emelkedõ nem látszik messzirõl, egy hírtelen kanyar után jön, vagy ilyesmi. Viszont, ha már jó korán elérsz egy sebességet elõtte, és tudod pontosan, hogy milyen hosszú lesz, elég jól lehet menni.
A dombságban az a pláne, ha lendületesen, és gyorsan mész, kevésbé fáradsz el mintha pihengetsz útközben. A cél mindig a 20-25 közötti átlag. Ezt lehet tartani egy 40-60km-en 1000-1500m szintkülönbségnél. (Mondjuk, nekem az alsó határon szokott lenni )
Posted 2005. May 25. - 09:10
Hozé!
Módosítani kellene a térkép elnevezését, mondjuk: "Gödöllõi izzasztó"-ra!!!
Ha létrejön egyszer a GM a hobbis versenyzõk egy részét nagy meglepetés fogja érni, fõleg azokat, akik hozzászoktak a DM hosszú fel - hosszú le terepéhez és lebecsülik a Gödöllõi dombság látszólagos kis szintkülönbségeit. A nyelvük pótolni fogja az elsõ sárvédõt. :-))))
Egyetértek! Amikor 12 év kispályásfoci és 4 lábmûtét után 6 éve elkezdtem bringázni itt G. környékén, ért némi megelepetés a látszólag enyhe kaptatókon. Ez a "Surprise" azóta is tart, pedig elég sokat bringáztam már az erdõben! :-)
Igaz utóbbi idõben inkább országúti teljesítménytúrákon tolom...a bringát is.
akaido, nem aikido!
Posted 2005. May 25. - 09:04
Posted 2005. May 25. - 08:29
Pitechus!
Bevállaljuk a pert a General Motors ellen. Nem lehetnek olyan szemtelenek, hogy ilyen márkanevet használjanak. Esetleg ha fel tudnak menni az illetékeseik BMX-n a halálcsillagra ....... Szóval megnyerjük és dõlni fog a pénz a versenyre!!!
Bevállaljuk a pert a General Motors ellen. Nem lehetnek olyan szemtelenek, hogy ilyen márkanevet használjanak. Esetleg ha fel tudnak menni az illetékeseik BMX-n a halálcsillagra ....... Szóval megnyerjük és dõlni fog a pénz a versenyre!!!
Posted 2005. May 24. - 16:01
A letörésnél Isaszegen sem gondoltam volna, hogy valaki bevállalja a gyökeres témát lefelé. De PF bevállalta, ráadásul nem lett semmi baja,... a kulccsontját pár 100 méterrel késõbb törte. (nem vicc)