Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?
Started by
Pitechus
, 2005. May 16. 17:15
Posted 2005. June 15. - 10:09
Saaaajnos, úgy néz ki, ma vázat fogok átépíteni, úgyhogy csak hétvégén, ha nem gond. De ha kész leszünk vele ma éjfélig... (múltkori tapasztalat...) akkor holnap is mehetünk.
Posted 2005. June 15. - 09:58
Urak!
Nem megyünk ma egyet (30-40km a Gyertyánostól, este 6 felé)?
Nem megyünk ma egyet (30-40km a Gyertyánostól, este 6 felé)?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. June 14. - 23:28
Na azé'
Posted 2005. June 14. - 19:29
Off:
Pite! Ez az új avatar nagyon dúúúúrva. Ha én lennék orvos, tudnám milyen betegségre emlékeztet a mozdulat.
Hrrr. morrr.
Posted 2005. June 14. - 15:40
Az igen, merre utazol? És Visegrádi képeket nem töltesz fel addig is? Te is vigyázzál, legkésõbb Zemplénmarcin találkozunk - vagy remélebb hamarabb.
Posted 2005. June 14. - 14:14
Sziasztok!
Jó tekerést a hét végén mindenkinek, én eltüntem 07. 04-n leszek újra MO-n, addigis nyomjátok és vigyázzatok Magatokra!
Jó tekerést a hét végén mindenkinek, én eltüntem 07. 04-n leszek újra MO-n, addigis nyomjátok és vigyázzatok Magatokra!
Posted 2005. June 13. - 22:40
Posted 2005. June 13. - 22:24
Off:
Pite! Ez az új avatar nagyon dúúúúrva. Ha én lennék orvos, tudnám milyen betegségre emlékeztet a mozdulat.
Posted 2005. June 13. - 22:22
Majdnem felmentem Fót felõl ( lábletétel, megállás) amikor jött "Cra1981" és felnyomta végig.
Azután meg a krosszos részen neki pörgött ki a kereke elõbb.
Azután meg a krosszos részen neki pörgött ki a kereke elõbb.
Posted 2005. June 13. - 22:17
Posted 2005. June 13. - 22:11
Nekem minden Jó, tudok hozzátok igazodni idõben helyben.
A Gyertyánost meg ne hagyjuk ki, mer' Viki meg a többi pesti vidéki, had' lásson má szép panorámát, Hungarorigel, meg M3 autópályával, fejlõdünk na, má' mé' baj az?
A Gyertyánost meg ne hagyjuk ki, mer' Viki meg a többi pesti vidéki, had' lásson má szép panorámát, Hungarorigel, meg M3 autópályával, fejlõdünk na, má' mé' baj az?
Posted 2005. June 13. - 19:29
Oksi, jó lesz az, talán már az új vázamat törhetem. Nademost. Ugye Zemplén TT szombaton - ha lehet, én oda is szeretnék menni, ezért javaslom a vasárnapot a Gödöllõ környékére. Oda mi kocsival megyünk, de talán már pénteken este - Pite, te velünk tartasz? (Feri hoz kocsit) De ha mindenkinek a szombat a jó, akkor kihagyom a Zemplént, s jövök Gödöllõre - Zemplénbe úgyis megyek hamarosan versenyezni, ráadásul anyagilag most eléggé zéró a kassza. Talinak meg nem rossz hely a Gyertyános (értelemszerûen nem lokálpatriótáknak szervezünk egy talit a Mogyoródi HÉV állomásra, ami könnyen megközelíthetõ - onnan felkisérlek benneteket), mert onnan bármelyik nagydombos irányba el lehet indulni.
Posted 2005. June 13. - 19:24
Posted 2005. June 13. - 19:15
Rendben a vasárnap! 9-fél10 között a Gödöllõ város házánál!
Jelentkezztetek már csapatmezre? Kellene még legalább nyolc ember, hogy le tudják adni a rendelést!!! BMFT-n belül a csapatmez topik, ott van minden.
Jelentkezztetek már csapatmezre? Kellene még legalább nyolc ember, hogy le tudják adni a rendelést!!! BMFT-n belül a csapatmez topik, ott van minden.
Posted 2005. June 13. - 19:07
Gyerekek, hogy lesz akkor a hétvége???
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.
Posted 2005. June 10. - 22:34
Igen hápi, ilyenkor gödi nem a megfelelõ hely. Jövõ héten pótoljuk.
Vasárnap viszont akkor aszfalt.
Vasárnap viszont akkor aszfalt.
Posted 2005. June 10. - 21:09
Megyek aszfaltot szaggatni, K-90-re vasárnap, terep szerintem sem nyerõ 5let. Na akkor majd 18-án.
Posted 2005. June 10. - 20:25
Sziasztok!!
Most vasárnapi megmoccanást szerintem a xar idõre való tekintettel kihagyom.
Mi ez a 18.-ai maraton? Akkora már jó idõt mondanak.
Most vasárnapi megmoccanást szerintem a xar idõre való tekintettel kihagyom.
Mi ez a 18.-ai maraton? Akkora már jó idõt mondanak.
Posted 2005. June 10. - 18:48
Posted 2005. June 10. - 15:41
Az még egy kicsit messze van.
De általában a Gyertyános Orom környékén (hú ez jól hangzik) szokásunk, de a résztvevõk kívánságától függõen bárhol lehet.
A Gyertyános, amúgy Mogyoród HÉV vagy Szilasliget megállóktól egy csullantásnyira csúcsosodik.
De általában a Gyertyános Orom környékén (hú ez jól hangzik) szokásunk, de a résztvevõk kívánságától függõen bárhol lehet.
A Gyertyános, amúgy Mogyoród HÉV vagy Szilasliget megállóktól egy csullantásnyira csúcsosodik.