Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?

- - - - -

• Please log in to reply
517 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Tessék megtekinteni az alábbi linket - Börzsöny túra!

http://forum.bikemag...ed=1#post293903

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hápi!

Ha más nem megy, nekem már az is nagy segítség lenne, ha a "paripát" levinnétek, de ezt még péntek táján megbeszéjük, addig még bármi lehet. (mellesleg vonóhorgos Thule szállítóval szolgálhatunk) Igazából én a bringaszállító nélküli vonattól parázom. Joggal...:(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Az 24 órás engem is foglalkoztat, de sztem pont nem fogok ráérni.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Vas. reggel motorizált szekérrel ami már sajna teli van. A bringaszállításotokat -ha probléma- akkor talán meg tudjuk oldani hogyha a szekér után kötöm a futót.
A hétvégi tekerésrõl sajna lemaradtam mert nem sûrûn vagyok a forumon, de a tel számomat elküldtem Danténak meg Hozénak, igy már gyorsabban tudunk komunikálni.
Akkor irány a Zemplén!:bananadan

Öcsre jön valaki?

Láttam, hogy a 24 órásra is jöttök! Hány fõs csapattal? Vagy szólóban?

Beszélj Hozéval, mert nekik kell egy ember a csapatba. Engem hívott, de én szabadságon leszek abban az idõben, így nem tudok menni.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Vas. reggel motorizált szekérrel ami már sajna teli van. A bringaszállításotokat -ha probléma- akkor talán meg tudjuk oldani hogyha a szekér után kötöm a futót.
A hétvégi tekerésrõl sajna lemaradtam mert nem sûrûn vagyok a forumon, de a tel számomat elküldtem Danténak meg Hozénak, igy már gyorsabban tudunk komunikálni.
Akkor irány a Zemplén!:bananadan

Öcsre jön valaki?

Láttam, hogy a 24 órásra is jöttök! Hány fõs csapattal? Vagy szólóban?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mi (Pite+én) igen, mivel már neveztünk. De hogy hogyan, az még egy nagyon jó kérdés. Elsõ kötben úgy néz ki, nincs kocsi. Te hogyan mész? Ha valaki megy kocsival, betársulnánk, ha lehet.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Az esõ "monjon le!". A francba. Éppen kitoltam amikor elkapott. 5 perccel késõbb már a garázsból kellett vödörrel lapátolni a vizet. Irgum. Terep is olyan mostanság, mint ahogy sejtem, hogy milyen? :)

Én is jártam így! Elindultam suliba útközben esett egy pár csepp, hazafelé áztam de nem felülrõl hanem alulról. Mire hazaértem a pincébõ söpörhettem a vizet. Terepre azóta nem mertem menni.

Hogy jártam csüt este: cimbivel a péceli laktanyához erõlködtünk aszfalton felfelé, felértünk. De ezzel nem lett vége a dolognak mert lefelé kb. 50-es tempónál egy vadnyúl szemelt ki következõ áldozatának. Nyuszi ugrál ki bokorból, én észlelem, fékezek, nyuszi megilyed, ugrik egyett és a bal vállammal megpeckelve kb. 10 métert repûl, én meg mintha mi sem történt volna gurultam tovább. Nyakizmomat még picit érzem ha megérintem de szerencsére komolyabb bajom nem lett, nyuszi is tovább folytatta földi pályafutását!

Zemplénmarcira jön valaki?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Az esõ "monjon le!". A francba. Éppen kitoltam amikor elkapott. 5 perccel késõbb már a garázsból kellett vödörrel lapátolni a vizet. Irgum. Terep is olyan mostanság, mint ahogy sejtem, hogy milyen? :)

nem...nem..olyan....rosszabb.....:(
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Meg. ;)
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Vikvuk

Vikvuk

vendég

• fórumtag
  • 50 posts

Vikvuk, mi történt?

Most kivételesen nem én voltam a hibás, hanem a doki. Meg lettem mûtve általa...és még azt is mondta, hogy nem igazán lenne jó, hogyha megeröltetném magam, mert akkor felszakadhat a seb.. [pedig mondtam, hogy a bringa nem megeröltetés, de nem hallgatott rám]
De igyekszem minél hamarabb és gyorsabban összeszedni magamat. Aug 6 még akár jó is lehet [ha megtûrtök...] ;)
Ha a pokolra jutsz, legmélyére térj - az már menny, hisz minden körbeér.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Na ez az egy, amit nem tudok produkálni. Majd a kiírás alapján tessék számolni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Kiírást...:D Szintdiagrammot is mellékelj akkor már! ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Mikor is lesz az a túra? Augusztus 8, vagy az a júli legvége hétvége az?

Aug.06. szombat. - mert éppen nincs semmilyen maraton.
Egy hét múlva felrakom a kiírást.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mikor is lesz az a túra? Augusztus 8, vagy az a júli legvége hétvége az?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Jobbulást Kószacica!
Valéria túrájáig szedd össze magad!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jobbulást Viki!

Na én is hazaestem Dolomiti Superbike-ról, zúzós idõ vala. Majd elmesélem, hosszú lenne most hirtelenjében - röviden, egy külföldi maratonon mindenkinek egyszer indulnia kell. Nagyon máshogy látja az ember utána az itthoni dolgokat...

Szóval ha van kedvetek, mehetünk tekerni, csak összeragasztomom a gépet addig...;)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts
Viki: jobbulást, pedig pénteken is mentem volna. Tényleg mi történt? Csak nem a sok elcsúszás ártott meg?

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Vikvuk, mi történt?
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 posts
Visszavontam! Jobbulást Viki!