Jelentkezz be Regisztrálj
Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?
Posted 2005. July 21. - 21:44
Posted 2005. July 19. - 20:40
Ha más nem megy, nekem már az is nagy segítség lenne, ha a "paripát" levinnétek, de ezt még péntek táján megbeszéjük, addig még bármi lehet. (mellesleg vonóhorgos Thule szállítóval szolgálhatunk) Igazából én a bringaszállító nélküli vonattól parázom. Joggal...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2005. July 19. - 20:31
Posted 2005. July 19. - 19:09
Beszélj Hozéval, mert nekik kell egy ember a csapatba. Engem hívott, de én szabadságon leszek abban az idõben, így nem tudok menni.Vas. reggel motorizált szekérrel ami már sajna teli van. A bringaszállításotokat -ha probléma- akkor talán meg tudjuk oldani hogyha a szekér után kötöm a futót.
A hétvégi tekerésrõl sajna lemaradtam mert nem sûrûn vagyok a forumon, de a tel számomat elküldtem Danténak meg Hozénak, igy már gyorsabban tudunk komunikálni.
Akkor irány a Zemplén!:bananadan
Öcsre jön valaki?
Láttam, hogy a 24 órásra is jöttök! Hány fõs csapattal? Vagy szólóban?
Posted 2005. July 19. - 18:59
A hétvégi tekerésrõl sajna lemaradtam mert nem sûrûn vagyok a forumon, de a tel számomat elküldtem Danténak meg Hozénak, igy már gyorsabban tudunk komunikálni.
Akkor irány a Zemplén!:bananadan
Öcsre jön valaki?
Láttam, hogy a 24 órásra is jöttök! Hány fõs csapattal? Vagy szólóban?
Posted 2005. July 16. - 18:56
Posted 2005. July 16. - 18:22
Én is jártam így! Elindultam suliba útközben esett egy pár csepp, hazafelé áztam de nem felülrõl hanem alulról. Mire hazaértem a pincébõ söpörhettem a vizet. Terepre azóta nem mertem menni.Az esõ "monjon le!". A francba. Éppen kitoltam amikor elkapott. 5 perccel késõbb már a garázsból kellett vödörrel lapátolni a vizet. Irgum. Terep is olyan mostanság, mint ahogy sejtem, hogy milyen?
Hogy jártam csüt este: cimbivel a péceli laktanyához erõlködtünk aszfalton felfelé, felértünk. De ezzel nem lett vége a dolognak mert lefelé kb. 50-es tempónál egy vadnyúl szemelt ki következõ áldozatának. Nyuszi ugrál ki bokorból, én észlelem, fékezek, nyuszi megilyed, ugrik egyett és a bal vállammal megpeckelve kb. 10 métert repûl, én meg mintha mi sem történt volna gurultam tovább. Nyakizmomat még picit érzem ha megérintem de szerencsére komolyabb bajom nem lett, nyuszi is tovább folytatta földi pályafutását!
Zemplénmarcira jön valaki?
Posted 2005. July 13. - 21:00
nem...nem..olyan....rosszabb.....Az esõ "monjon le!". A francba. Éppen kitoltam amikor elkapott. 5 perccel késõbb már a garázsból kellett vödörrel lapátolni a vizet. Irgum. Terep is olyan mostanság, mint ahogy sejtem, hogy milyen?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. July 13. - 20:41
Posted 2005. July 13. - 13:17
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. July 13. - 12:32
Vikvuk, mi történt?
Most kivételesen nem én voltam a hibás, hanem a doki. Meg lettem mûtve általa...és még azt is mondta, hogy nem igazán lenne jó, hogyha megeröltetném magam, mert akkor felszakadhat a seb.. [pedig mondtam, hogy a bringa nem megeröltetés, de nem hallgatott rám]
De igyekszem minél hamarabb és gyorsabban összeszedni magamat. Aug 6 még akár jó is lehet [ha megtûrtök...]
Posted 2005. July 12. - 22:10
Posted 2005. July 12. - 22:01
Posted 2005. July 12. - 21:58
Aug.06. szombat. - mert éppen nincs semmilyen maraton.Mikor is lesz az a túra? Augusztus 8, vagy az a júli legvége hétvége az?
Egy hét múlva felrakom a kiírást.
Posted 2005. July 12. - 21:52
Posted 2005. July 12. - 21:24
Valéria túrájáig szedd össze magad!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2005. July 12. - 20:40
Na én is hazaestem Dolomiti Superbike-ról, zúzós idõ vala. Majd elmesélem, hosszú lenne most hirtelenjében - röviden, egy külföldi maratonon mindenkinek egyszer indulnia kell. Nagyon máshogy látja az ember utána az itthoni dolgokat...
Szóval ha van kedvetek, mehetünk tekerni, csak összeragasztomom a gépet addig...