Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Gödöllõ Maraton. Biztos, hogy lehetetlen?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
517 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Óhhh, alig várom. ;) Ugye lesz benne fingatós terminátor felfelé? (kedvenc mûfajunk)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Úgy ismerünk ám, aki tökre lite-osan megy... :beer:

(valamiért az istentelen nyomulás nagytányér-kónuszon 140 kilóméteren át ugrik be rólad Barátom :D )

Nem baj. Majd jól fogja érezni magát a Börzsönyben.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Úgy ismerünk ám, aki tökre lite-osan megy... :beer:

(valamiért az istentelen nyomulás nagytányér-kónuszon 140 kilóméteren át ugrik be rólad Barátom :D )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Hápi: Jobbulást a barátodnak!

Lightos túrára lehet, hogy benevezek.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A "Túrák..." topicban szombatra van light-os túra szervezkedés folyamatban...
Csak tessék, tessék, van még hely.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
OFF Szemcsit sikerült annyiban pótolni, hogy kedvezõ áron sikerült keretet rendelni hozzá...(lencse van egy pár) Még mindig ez volt a legkedvezõbb megoldás.

Nekem Öcs sajna kimarad, felvételi pályázatot kell csinálnom vagy mit, max valami rövid túrára a hétvégén. (azt is inkább vasárnap) Neked meg sok sikert Öcsön, biztos jó lesz.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Hápi koma mellesleg meglehetõsen brutkón nyomatja, rám is alázott vagy 10 percet Zemplénmarcin - azért elég durva bekezdést sikerült produkálni, kábé 20 percig tudtam vele menni...;)

Ó köszönöm, de te mondtad, hogy az elején kell jól menni utánna meg már nem tudtam viszafogni magam.
Mindenki épségben túlélte?

Maradt nálunk egy kevés holmitok (Dante pókja -a szemcsid sajna nincs meg- meg Pite papírjai) majd valamikor ha arra járok majd bedobom.

Pite: egyszer jó orvos lesz belõled, mert sikerült beletalálnod Barni barátom sérülésébe. Valami csont repedt el a vállába, de jól van. Hétvégén jön Öcsre szurkolni, de a jöv. hétvégi Börzsönytúrát nem szeretné kihagyni. Osz. Bringa képét küldöm mailben ha sikerül.

Dante: szlovéniai utazásra unokaöcsém azt mondta, hogy 100Ft/kilcsi de ha küldesz egy pontos dátumot meg uticélt akkor lehet, hogy lehet alkudni

Mindenkinek jó izzadást és sok folyadékot inni!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Láttam, de nem emlékszem erre a szóhasználatra. Talán azért, mert az egész film nem hagyott bennem maradandó élményt.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hehh, az én térképemen mindig Fontánnak olvastam, mert pont ott van egy szakadás, s kicsit össze-vissza látszanak a betûk.

"smafa" - nem láttad a Brian élete c. filmet? ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Biztos nem smafu, de majd meglátod mi van Maros felett. Pitének biztos tetszeni fog. A DH-tól meg ne parázz, ésszel simán le lehet jönni. Nincsenek letörések, elviselhetõ a talaj, max. sok a gaz. Kezdõ "DH-s" koromban is röhögve lejöttem rajta.

SMAFU és FOLTÁN KERESZT!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Gondolod, hogy a Zemplénmarcin az elején az a keskeny, füves mászás az smafa? :)

Valeria én csak egy dologtól tartok a Börzsönyben, biztos vagy abban a Fontán-keresztes DH üzemmódban? Végül is, elvileg lesz nálunk orvos...

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hápi koma mellesleg meglehetõsen brutkón nyomatja, rám is alázott vagy 10 percet Zemplénmarcin - azért elég durva bekezdést sikerült produkálni, kábé 20 percig tudtam vele menni...;)

Akkor nagy szeretettel várom õt is a Börzsöny túrára. Na ott kezdjen bele...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Hápi koma lekéstél. Leigazoltuk "Lovas_Gabi" -t Valéria helyett a csapatba. Már neveztem is.
A duó egyébként szerintem jó, tavaly úgy nyomtuk mi is.
Ha összefutunk addig akkor elmondom az okosságokat róla.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás

Szia Pite!

Nézz bele ebbe a linkbe, szerintem a 1010509.jpg-n látható vagy (Zemplénmarci)!

http://pix.bikemag.h...firHawat/ZM2005

Jó tanulást!

Hali

Köszi, igen én vagyok!
Még tele önbizalommal, meg bizalommal.
Nem igazán tanulok, bár kéne.

MIHI

MIHI

vendég

• fórumtag
  • 119 hozzászólás
Szia Pite!

Nézz bele ebbe a linkbe, szerintem a 1010509.jpg-n látható vagy (Zemplénmarci)!

http://pix.bikemag.h...firHawat/ZM2005

Jó tanulást!

Hali

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
23.an államvizsgázom, ezt most nem kéne elb*szni. Ha nem lenne semmi azon a héten,akkor mennék+a következõ hétvégén pedig nagyatád lenne, de majd jövõre.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Az 24 órás engem is foglalkoztat, de sztem pont nem fogok ráérni.

Pite, ezt neked találták ki. Egyenletes tempóban kell nyomni 24 órát. Ez tényleg Neked való.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Hápi koma lekéstél. Leigazoltuk "Lovas_Gabi" -t Valéria helyett a csapatba. Már neveztem is.
A duó egyébként szerintem jó, tavaly úgy nyomtuk mi is.
Ha összefutunk addig akkor elmondom az okosságokat róla.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azt megköszönném, sokat segítene. Mondom, ha idõben (holnap délutánig) szólsz, szállítót (vonóhorgos Thule) be tudok szerezni.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
24 órást még nem tudom mert szerintem haverral duóban beválaljuk -ha rá tudom beszélni. Hétvégén kiderül, ha nem akkor beszélek Hozéval.
Lehet, hogy vasnap jön Öcsi is és akkor lesz két autó és a szállítást is meg tudjuk oldani. De ez még nagyon nem biztos, mert a hangulatától függ, meg még nem is mondtam neki, hogy vállal-e utitársakat. Ha biztos akkor holnap csörgök Danténak.