Hol látni ilyet autós vagy bármilyen más körökben????
Nemzetközi szállítmányozás, konkrétabban Kamionosok.
Hol látni ilyet autós vagy bármilyen más körökben????
vendég_pier_*
Azért itt gondolom ti is látjátok ,hogy létezik egy bringás társadalom és ebben ,ha egyikünk csinál valamit ,akkor másikunk megihatja a levét és fordítva.
nem kötelezõ tévézni
én arra használom hogy jót lehet rajta aludni
Ride everywhere.
.
+ a Korda - Horváth János a sport1 póker mûsorban..alapba qrvára nem érdekel a póker, a Kordát világéletemben utáltam...de így együtt..annyira rossz hogy már szinte jó, muszáj szétröhögni magad..vedd le a hangot, s tekerd fel a hifit.
Faszomnak kommentátor a sporteseményekre, ha idióta:
focit ugyse néz senki, a boxhoz ált, nem értenek, a forma 1 meg csak a vernyogásról szól.,.. Sztem, elfelejtik, hogy én LÁTOK!! tehát ebbõl kifolyólag nem kell!! elmondaniuk azt, ami történik, hanem különbözõ a képsorokból ki nem derülõ dolgokkal kell traktálni a nézõt, ami által kaphat teljesebb képet a látott sporteseményrõl... a föld legbirkább kommentátora a palik"lehethomoszexuálisvagyok" lászló , miatta szoktam le a vasárnap délutáni "kinnesik,uccselehetmitcsinálni nézzünk ilyen formajegyet" dologról ......egyedül a sipos brigád komoly a túrdefranszon. Ha félálomban hallgatom a dögunalmat-180km keresztül a loáár võgyön, baszottul nem történik semmi..aztán valami vérökörséget köp be valamelyik..sikítva lehet röhögni :-)))
Ride everywhere.
.