Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Nekem is reggel vagy este lenne jó

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Nekem jobb ajánlatom van, a régi aluvázas, arany LX szettes bringa, még mindig ott porosodik a garázsban. Egy vacak Manitou Axel teló van benne, amúgy teljesen OK.....illetve nem teljesen, mert az elsõ gumi lapos. Úgyhogy ha tekerni akarsz jöhetsz érte.

Szombat nekem is jó, de inkább kora reggel, vagy késõ délután.
Tegnap találtam egy jó emelkedõt a Csór-Iszka szõlõhegyre. Elindultam a szokásos köves "bányaúton", amerre a Baglyasra szoktunk menni, és a nagyfesz vezetéknél elmentem jobbra, az felvisz egészen az antennáig.

Én egy öregecske, de nagy becsben tartott outit tudok felajánlani, ha éppen nem használom és aszfaltszaggatásra támad ingerenciád :)

Szombati menéshez én is csatlakoznék, ha nem lesz versenytempó... :cool2:
"too proud to beg, too dumb to steel"

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

A mai napon délután fél6kor eladtam a kecskémet!
Ha ezután is hívtok tekerni, akkor bringát is mellékeljetek a meghívóhoz :D

18kilós merev acél, 170-es karral, 3x6 rendszer, v-fék, szimpla falú kerekek, slick gumik és mókerolt nyeregcsõ. Ha másnak van jobb, inkább menj azzal. :D

Nekem jobb ajánlatom van, a régi aluvázas, arany LX szettes bringa, még mindig ott porosodik a garázsban. Egy vacak Manitou Axel teló van benne, amúgy teljesen OK.....illetve nem teljesen, mert az elsõ gumi lapos. Úgyhogy ha tekerni akarsz jöhetsz érte.

Akkor akár egy szombaton lehetne is gondolkodni. Mehetnénk kicsit másfelé is, nem csak a Vhg.

Szombat nekem is jó, de inkább kora reggel, vagy késõ délután.
Tegnap találtam egy jó emelkedõt a Csór-Iszka szõlõhegyre. Elindultam a szokásos köves "bányaúton", amerre a Baglyasra szoktunk menni, és a nagyfesz vezetéknél elmentem jobbra, az felvisz egészen az antennáig.
Failure is always an option.

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

18kilós merev acél, 170-es karral, 3x6 rendszer, v-fék, szimpla falú kerekek, slick gumik és mókerolt nyeregcsõ. Ha másnak van jobb, inkább menj azzal. :D

max. vízszintes betonon és max 5 km-t :)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Bálint meg van és oda is adom csak nem nálam van 105mm a lyuk kör

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Egy próbát azért csak megér :)

hali! szabad a hétvégém végre, szo-vas. is....

Na ezt jó hallani...

Nekem csak a szombat jó

Akkor akár egy szombaton lehetne is gondolkodni. Mehetnénk kicsit másfelé is, nem csak a Vhg.
...
Zsolti, meg vannak még a régi, szétgyalázott lánctányérjaid? (Arra gondolok, ami a hajtókarról lekerült. 44T) Ha kukára van ítélve, akkor elkérném szétvágás céljából. :D
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

ma reggel láttam Veszprémben egy bambuszbájkot hasítani. keresztezõdésben gratuláltam a srácnak, mondta hogy innen származik és ez az elsõként épült bambuszbike :)

Az volt az elsõ próbálkozásom, Tomi barátom használja már egy ideje :)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Nekem csak a szombat jó

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 hozzászólás

Akadhat, attól függõen, hogy a családból ki akar jönni, és ki nem... Csak nehogy aztán az Ótvarnál is ótvarabbnak találd.
Szombaton valami Baglyas vagy Vhg? A mára tervezett menetem sajnos egyéb elfoglaltság miatt elmaradt. Vasárnaptól meg megint két hét számûzetés...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás

Esetleg nincs valakinek elfekvõben egy IS-PM 160-as elsõ adapter és egy 6 csavaros 160-as tárcsa? Új még jobb lenne. :D

Alig használt magura, és használható shimano van. Ha érdekel szólj és beviszem melóhelyre.
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
ma reggel láttam Veszprémben egy bambuszbájkot hasítani. keresztezõdésben gratuláltam a srácnak, mondta hogy innen származik és ez az elsõként épült bambuszbike :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Esetleg nincs valakinek elfekvõben egy IS-PM 160-as elsõ adapter és egy 6 csavaros 160-as tárcsa? Új még jobb lenne. :D

meanmachine85

meanmachine85

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Én kölcsön adom az Ótvart, de azt nem köszönnéd meg. :D

Egy próbát azért csak megér :)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

NO coment

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Ma érdekes volt a Velencei hegységben ... A homokbányánál Pákozd alatt Rendõrök és Tûzszerészek voltak.

Ezzel nem is lett volna gond, csak én fentrõl jöttem a Tompos felõl a bányába a letörések irányából.
Rendõs bácsi mondta is, hogy miért jöttem onnan és, hogy kerülök ide ... mondtam, hogy itt azért szoktak motoros és bringások járni ... ennyibe is maradtunk, és mondták, hogy álljak tovább, mert robbantani fognak ....

Majd az egyik fiatalabb rendõrt meg felküldték a bánya tetejére ... gondolom örült :) én meg mentem tovább edzeni a Meleg hegyre

Pár hete majdnem ugyanígy jártam a Baglyas elõtt, csak nem tûzszerészek robbantgattak, hanem katonák lövöldöztek. Végig a széles köves úton mentem, nem kis ösvényeken tévedtem oda, mégsem szólt senki, hogy ne menjek arra.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Akkor így már teljesen képben vagyok. Köszi a linket, próbálok összehozni valamit, amint lesz egy kis idõm...
Végsõ esetben megmérkõzhetnénk majd a jövõ évi kiállításon. Poén lenne... :)

Rakj össze egy fixit! Azzal sokat lehet gyakorolni.
Én lehet megint építek egyet. :D Hiányoznak az esti mókák a városban, munkába járni meg tökkéletes.

Ma érdekes volt a Velencei hegységben ... A homokbányánál Pákozd alatt Rendõrök és Tûzszerészek voltak.

Ezzel nem is lett volna gond, csak én fentrõl jöttem a Tompos felõl a bányába a letörések irányából.
Rendõs bácsi mondta is, hogy miért jöttem onnan és, hogy kerülök ide ... mondtam, hogy itt azért szoktak motoros és bringások járni ... ennyibe is maradtunk, és mondták, hogy álljak tovább, mert robbantani fognak ....

Majd az egyik fiatalabb rendõrt meg felküldték a bánya tetejére ... gondolom örült :) én meg mentem tovább edzeni a Meleg hegyre

A "szakemberek" remekül biztosították a terepet... Pfff... Aztán még Te vagy a hülye, hogy odakeveredsz. :D
Magyarország, én így szeretlek. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X