Köszi, de közben beszéltem feccoval és vele megyek.
Megpróbálok valahogy eljutni én is.
Már meg is oldódott hogyan

Köszi, de közben beszéltem feccoval és vele megyek.
Megpróbálok valahogy eljutni én is.
Bálinttal beszéltem, õ jön. Secutor-t nem értem el, remélem õ is.
Viszont a kollégám saját autóval jön, úgyhogy gyere velünk.
8 körüli indulás jó? Legegyszerübb lenne, ha a Bálintéknál találkoznánk (Erzsébet utca) és egyszerre fel tudnánk rakni a hátsó tartót, meg az összes bringát.
A sebesség mindent megold.
Úgy tûnik tudok én is menni. Elvileg tele lesz az autó (Sz. Gábor, S. Bálint + egy kollégám).
Bálinttal beszéltem, õ jön. Secutor-t nem értem el, remélem õ is.
Viszont a kollégám saját autóval jön, úgyhogy gyere velünk.
8 körüli indulás jó? Legegyszerübb lenne, ha a Bálintéknál találkoznánk (Erzsébet utca) és egyszerre fel tudnánk rakni a hátsó tartót, meg az összes bringát.
Ha mégis lesz hely, nem jön valaki akkor légyszi szólj.
Úgy tûnik tudok én is menni. Elvileg tele lesz az autó (Sz. Gábor, S. Bálint + egy kollégám).
MTB Piknikre lenne valakinél egy hely a bringámnak és nekem?
Itt akadna egy hely!!!
(bár most a sör beszél belõlem, de fenem a fogam a szombati piknikre).....
MTB Piknikre lenne valakinél egy hely a bringámnak és nekem?
Tisztelettel szeretném megkérni azt a kedves sporttársat aki ugratókat és rámpákat épít valamint lezárogatja fatörzsekkel a faközöket a sodrósabb kanyarokért a Bodza és Hurka-völgyben, hogy fejezze be ezen tevékenységét, mert:
1.) A természet úgy szép ahogy van!
2.) Van épített bringapark, oda el lehet menni gyakorolgatni!
3.) Eddig megfértek a bringások-zöldek-túrázók-erdészek és vadászok egymás mellett!
4.) Senkinek nincsen szüksége esetlegesen egy kitiltásra, vagy Kõszegi akcióra a SZERETETT hegységünkben!
Én ma ezeket a förmedvényeket, amelyek csütörtök és a mai nap között képzõdtek, 40 percnyi munkával szétbombáztam!
Egyenlõre szép szóval próbálkozom!
Elõre is köszönöm a megértést! üdv Bálint
Július végén szervezek egy gyalogtúrát az arra rászoruló kollégáknak, elõtte 1-2 héttel szeretnék 2 részletben végiggurulni az útvonalon. Ha esetleg csatlakozna valaki, jelezze mert a bejárás idõpontja alkuképes
Én mentem.Volt valaki bejárni?
hali!
tudtok valami infot adni a holnapi "turáról" , minek az elõzménye lesz.... köszii
(...) Ti merre voltatok?