Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Köszi, de közben beszéltem feccoval és vele megyek.

Megpróbálok valahogy eljutni én is.

Már meg is oldódott hogyan :) Gyere velünk!
Failure is always an option.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Bálinttal beszéltem, õ jön. Secutor-t nem értem el, remélem õ is.
Viszont a kollégám saját autóval jön, úgyhogy gyere velünk.
8 körüli indulás jó? Legegyszerübb lenne, ha a Bálintéknál találkoznánk (Erzsébet utca) és egyszerre fel tudnánk rakni a hátsó tartót, meg az összes bringát.

Köszi, de közben beszéltem feccoval és vele megyek.

A sebesség mindent megold.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Úgy tûnik tudok én is menni. Elvileg tele lesz az autó (Sz. Gábor, S. Bálint + egy kollégám).

Megpróbálok valahogy eljutni én is.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

8 körüli indulás jó? Legegyszerübb lenne, ha a Bálintéknál találkoznánk (Erzsébet utca) és egyszerre fel tudnánk rakni a hátsó tartót, meg az összes bringát.

Nekem jó a 8órai indulás,odamegyek a Bálintékhoz.
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Ha mégis lesz hely, nem jön valaki akkor légyszi szólj.

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Úgy tûnik tudok én is menni. Elvileg tele lesz az autó (Sz. Gábor, S. Bálint + egy kollégám).

Szia!Mikor és honnan tervezed a holnapi indulást?
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ha mégis lesz hely, nem jön valaki akkor légyszi szólj.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

MTB Piknikre lenne valakinél egy hely a bringámnak és nekem?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Itt akadna egy hely!!! :) (bár most a sör beszél belõlem, de fenem a fogam a szombati piknikre)..... :)

Köszönöm, élnék vele. De azért majd erõsítsd meg akkor is ha nem a sör beszél belõled. :)

fecco

fecco

vendég

• fórumtag
  • 121 hozzászólás

Itt akadna egy hely!!! :) (bár most a sör beszél belõlem, de fenem a fogam a szombati piknikre)..... :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Elég hülye lehet aki építette. A hegység egyik leglátogatottabb ösvényére építkezni elég nagy baromság. Ha kint a kopár részen (pl fluorit bánya) építkezik senki nem szólna érte, de itt öngyilkosság.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Tisztelettel szeretném megkérni azt a kedves sporttársat aki ugratókat és rámpákat épít valamint lezárogatja fatörzsekkel a faközöket a sodrósabb kanyarokért a Bodza és Hurka-völgyben, hogy fejezze be ezen tevékenységét, mert:

1.) A természet úgy szép ahogy van!
2.) Van épített bringapark, oda el lehet menni gyakorolgatni!
3.) Eddig megfértek a bringások-zöldek-túrázók-erdészek és vadászok egymás mellett!
4.) Senkinek nincsen szüksége esetlegesen egy kitiltásra, vagy Kõszegi akcióra a SZERETETT hegységünkben!

Én ma ezeket a förmedvényeket, amelyek csütörtök és a mai nap között képzõdtek, 40 percnyi munkával szétbombáztam!

Egyenlõre szép szóval próbálkozom!

Elõre is köszönöm a megértést! üdv Bálint

Na szép... a Vhg-ben is elkezdõdött?!
Ha látunk ilyen förtelmes építményeket, mi is hasonlóképp járunk majd el! :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás
Tisztelettel szeretném megkérni azt a kedves sporttársat aki ugratókat és rámpákat épít valamint lezárogatja fatörzsekkel a faközöket a sodrósabb kanyarokért a Bodza és Hurka-völgyben, hogy fejezze be ezen tevékenységét, mert:

1.) A természet úgy szép ahogy van!
2.) Van épített bringapark, oda el lehet menni gyakorolgatni!
3.) Eddig megfértek a bringások-zöldek-túrázók-erdészek és vadászok egymás mellett!
4.) Senkinek nincsen szüksége esetlegesen egy kitiltásra, vagy Kõszegi akcióra a SZERETETT hegységünkben!

Én ma ezeket a förmedvényeket, amelyek csütörtök és a mai nap között képzõdtek, 40 percnyi munkával szétbombáztam!

Ha esetleg látjátok az ilyen építõ emberkéket, szóljatok bátran, én elbeszélgetek velük szívesen.

Elõre is köszönöm a megértést! üdv Bálint
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Július végén szervezek egy gyalogtúrát az arra rászoruló kollégáknak, elõtte 1-2 héttel szeretnék 2 részletben végiggurulni az útvonalon. Ha esetleg csatlakozna valaki, jelezze mert a bejárás idõpontja alkuképes :)

Laciklon megnézi a Várpalota-Zirc szakaszt, szóval egy Zirc-Zirc kör (85km - 1600m) lenne a bejárás, erre van egy halvány esélyem hogy túlélem...

Jövõ hétvégén valaki (július 2 v. 3)?
"too proud to beg, too dumb to steel"

Adam Smith

Adam Smith

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás

Volt valaki bejárni?

Én mentem.
Volt hideg, esõ, szél bõven, de cserébe a pálya rohadt jó volt és a társaság is kárpótolt minket.
Üdv.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Pályabejárás 2011. június 19 vasárnap!!! | MTB piknik

Volt valaki bejárni?

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

hali!
tudtok valami infot adni a holnapi "turáról" , minek az elõzménye lesz.... köszii

Pályabejárás 2011. június 19 vasárnap!!! | MTB piknik

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

(...) Ti merre voltatok?

a "szokásos" Lovarda-Meleghegy menet egy Z+ -el megfûszerezve :)
jó volt, bár megállapíthatom hogyha még egy picit lassulok, akkor már hátrafelé fogok menni :(

aztán elsétáltunk a rétesfesztiválra, ahol mindent lehetett kapni, csak rétest nem...

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 889 hozzászólás
Akartam menni a 9-es randira, de nem bírtam felkelni hozzá. Szarul aludtam, és fájt mindenem. (Azt nem tudom, hogy mitõl, mert vasárnap óta nem voltam sehol.) Némi Fastum gél és Voltaren elfogyasztása után délután háromra szedtem magam össze, de akkor már a front is várható volt, meg az útra is készülnöm kell még, úgyhogy csak egy rövidített menetet mentem a gyerek egysebijével: Pátka felé az úton Istvánmajorig, ott a zúzottkövesen fel a hegyre, aztán a táblától nem mentem le sem a Bella-tónál, sem az Anikó forrásnál, hanem eljöttem a lõtér felé. (Az a szakasz szvsz igen gonosz, kijárt, vízmarásos, mély a kavics.) Ott találkoztam szembe egy sporttárssal, üdvözöltem, de biztos valami más, fontos dolga volt...
Tényleg kicsit rövidre sikeredett a menet, de legalább maradt energiám utána még egy kis kertészkedésre. Holnap meg majd integetek a repülõrõl a vértesboglári bejáróknak... Ti merre voltatok?
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!