Hello
Használt már valaki "Miche" sort,tapasztalat,vélemény????
Köszi.
Rosszabbul vált, gyorsabban kopik.
Hello
Használt már valaki "Miche" sort,tapasztalat,vélemény????
Köszi.
A sebesség mindent megold.
Holnap egy montizás a Bakonyban?
Lehetõleg reggel induljunk mert már igen aszalós meleg van:)
Én most kihagyom, vasárnap megyek a Velencei MTB futamra, 8 körül indulok bringával. Aki ezt választja csatlakozzon
Én is.
Holnap szabin vagyok, lehet elugrok napközben a cuccért, ha lesz idõm.
Igen, kaptam is egy visszaigazolást.
Akkor az elõnevezést leadtad? Mert én is kitöltöttem, de ugye fizetni már csak helyben lehet.
Szerintem ugyanaz.
Most megcsináltam a regisztrációt (kitöltöttem az elõnevezést), pénteken nem biztos hogy el tudok menni úgy, hogy 7-ig odaérjünk, de majd meglátjuk.
A pálya ugyanaz, mint tavaly? Guruljunk le péntek du. nevezni, ma még lehet regisztrálni.
A pálya ugyanaz, mint tavaly? Guruljunk le péntek du. nevezni, ma még lehet regisztrálni.Ha jól értem ezt, akkor 10-ig lehet nevezni, egy óra míg lecsorgunk +mindig el szoktunk csúszni
De lemehetünk pénteken vagy szombaton is nevezni, akkor jobban ráérünk vasárnap.
Ma bejártam a pálya nagy részét, jó lesz A lefeléken figyelni kell, mert vannak meglepetés vízmosások, meg sarak itt-ott.
Ha jól értem ezt, akkor 10-ig lehet nevezni, egy óra míg lecsorgunk +mindig el szoktunk csúszni
De lemehetünk pénteken vagy szombaton is nevezni, akkor jobban ráérünk vasárnap.
Ma bejártam a pálya nagy részét, jó lesz A lefeléken figyelni kell, mert vannak meglepetés vízmosások, meg sarak itt-ott.
Csatlakoznék, szintén 1 kör. Nincs korán a "8 körül"? 11- kor van rajt.
Én most kihagyom, vasárnap megyek a Velencei MTB futamra, 8 körül indulok bringával. Aki ezt választja csatlakozzon
Egy kört mész?
Szia Gábor,
Vértes maratonra nem mentek véletlenül.
üdv:
Peti
A kínok kínját kihagytad:)
Na mindegy faszán egymásra szervezték, úgy hogy évek óta fix idõpontok vannak.