Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás
En felkeltem reggel, volt kb. 16 fok...nem valami sok es az ég is eleg borult volt... Na mondom, sebaj, irany tekerni! A terv mar korabban megvolt, ugyhogy elindultam. Van egy igen nepszeru gözös (Puffing Billy), ennek vonalat szerettem volna bejarni. A hely, ahonnan indul, 36 km-re van innen, maga az utvonal pedig 24 km, ami ugy 60km es vissza is pont ennyi :) Letoltam a 120 km-t 4ó36p alatt 26.1 km/h atlaggal, de rontott az atlagon, hogy a varosi szakaszon (ami kb 25 km) millioszor meg kellett allnom lampaknal es ugye a lassitas-megallas es indulas-gyorsitas elcseszi az atlagot!
Ennyi :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Nagggyonjó. :) Ha nem lesz takony az úton, akkor szombat de. vagy vasárnap de. mehetünk.

Holnap talán kellemesebb idõ lesz. Nekem du 2-töl jobb lenne, akár ma is. A vas készen áll:
Gábor Drávay fényképei | Facebook
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Elvileg holnap megkapom a vasparipát, tesztelhetjük :)

Nagggyonjó. :) Ha nem lesz takony az úton, akkor szombat de. vagy vasárnap de. mehetünk.
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Most szombaton vagy vasárnap kéne gurulni egyet, ha nem lesz nagy zuhé.
Én tervezek egy aszfaltos gurulást, az útvonal még nem tisztázott. Gyertek, ha nem lesz jobb dolgotok.

Elvileg holnap megkapom a vasparipát, tesztelhetjük :)
Failure is always an option.

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Most szombaton vagy vasárnap kéne gurulni egyet, ha nem lesz nagy zuhé.
Én tervezek egy aszfaltos gurulást, az útvonal még nem tisztázott. Gyertek, ha nem lesz jobb dolgotok.

Exile

Exile

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Én már tekertem tegnap... Közben meg néztem a Katedrálist, amit felvettem a TV-bõl, amikor ment a sorozat, de eddig nem volt idõm megnézni.
A légúti problémáim miatt én ugyebár ilyenkor már nem nagyon tudok kimenni, ezért megvettem tavaly tél végén azt a görgõt, amit itt hirdetett a srác. Nem sokkal utána meg egy keskeny, kopasz, óccsó Rubena gumit a Német Zolinál. A nagy görgõzés aztán akkor elmaradt, de a Kona hátsó kerekét meg még mindig nem tudtam a királydinnyétõl megszabadítani, amint összeraktam, megint defektes lett, pedig átvizsgáltam, áttapogattam a külsõt háromszor. (Annyi eszem persze volt, hogy elõször nem az új, 1500 Ft-os belsõt próbáltam bele, hanem egy már ragasztott, tartalék belsõt.) Most meg már nem is erõltettem, gondoltam, összerakom inkább a kopasz külsõvel görgõzni. A terepgumihoz vett belsõt viszont sehogysem tudtam volna belegyömöszölni abba a keskeny külsõbe, ezért elindultam a Vitálba venni egy keskenyebb belsõt. A vége az lett, hogy több, mint 12e Ft-ot költöttem...

Ugyanis rákérdeztem, hogy van-e valami olcsó hátsó kerék is. Volt... Nem a legolcsóbb, menetes agyas kereket vettem, az valami rettenetesen gagyi volt, a görgõzést ugyan úgy is bírta volna, de túl széles a felnije, talán meg sem állt volna rajta ez a gumi. És, ha lánckeréksor helyett egy egyes racsnit tekertem volna fel rá - ahogy terveztem - alighanem súlyos láncvonal-problémáim lettek volna... A legolcsóbb kazettásat vettem, 7990-ért, Shimano - bár nem tömített - aggyal, kicsit "aeros" profilú, duplafalú felnivel, nem is túl nehéz. Vettem hozzá egy singlespeed átalakító készletet, hogy legyen rajta valamiféle lánckerék is, nomeg persze a belsõt és felniszalagot is.
Persze a görgõzésen kívül némi hátsó szándékom is volt ezzel a cuccal. A dinglespeedet már régóta ki szeretném próbálni... Az átalakító kitben van egy 16 fogú meg egy 18 fogú lánckerék is. 34 fogú elsõ lánctányérom meg van... (És persze 32 fogú is.) Ezért kérdeztem Bigcamerat, hogy racsnival, vagy kazettával deviánskodik-e. Mert nekem menetes agy van a singlespeedben, arra meg csak a White Industries gyárt duplaracsnit, de olyat nem sikerült szereznem, többszöri USA kiküldetés során sem. (Pedig voltam olyan bringaboltban is New Yorkban, aminek a kirakatában voltak kitéve White cuccok.) Az ötlet egyébként az õ double-double rendszerükbõl származik, de ez a cucc még így is fele annyiba került, mint egy olyan racsni...
Nyekereg a láncom, mint egy részeg kórus, nem segíthet rajta, csak a tribológus!

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Délelõtt kizárva, mondjuk du. 2-kor a kisfaludi mûintézménynél találka, aztán vhg.

Sajnos nekem a délután nem jó,talán majd legközelebb!
"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Lehet hogy én is mennék.Részletek?

Délelõtt kizárva, mondjuk du. 2-kor a kisfaludi mûintézménynél találka, aztán vhg.

beno01

beno01

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

Lesz akkor valami???

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Holnap valami tekercs?

Szia Zsolti én nem megyek holnap tekerni mert most megyek dolgozni jó tekerést holnap

secutor

secutor

vendég

• fórumtag
  • 146 hozzászólás

Holnap valami tekercs?

Valamire lehet beneveznék... Már nem tudom mióta nem tekertem. :D

"Nem vagyok egy bajnok.Rosszak a reflexeim.Egyszer elütött egy autó,amit két pasas tolt."

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Holnap valami tekercs?

Valamire lehet beneveznék... Már nem tudom mióta nem tekertem. :D

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Holnap valami tekercs?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

A gyilkos kanyar

Jani itt fék nélkül lemegy. :D

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Magányos farkas

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
Az egyik legjobb downhill bringást üldözik

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
A gyilkos kanyar

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Egy hete nem jart itt senki, vagy nalam nem oke a megjelenites?
(vagy kizartatok? :D )

á dehogy

Csabber

Csabber

törzsvendég

• fórumtag
  • 254 hozzászólás
Egy hete nem jart itt senki, vagy nalam nem oke a megjelenites?
(vagy kizartatok? :D )

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

(a láberõ növelésére a legjobb a 42-16 áttétel, és a feketeretek)

úgy bizony :)
egy ilyen edzés után jó érzés leülni otthon a fotelba :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu