Ennyi esõ után,szerintem dagonya van,marad az aszfalt.
Szerintem is. Akkor lehet szerencsénk ha fagy.
Aszfalt is érdekel, de akkor nagyon vissza kell fognotok magatokat, hogy ne maradjak le

Szerintem is. Akkor lehet szerencsénk ha fagy.
A sebesség mindent megold.
Nekem jó, ha nem lesz sár.
Ha jöttök, én is csatlakoznék! Ha mégsem tudnék menni, vigyázok a kocsikra.
Laciklonékig elmentünk kocsival, onnan tekertünk egyet a Római-fürdõ felé kb. -5 fokban.
Nekem jó a szerda. Az ablakon kinézve gondoltam rá, hogy jobb itt...
Ritka "f....sza" volt mai nap,5 fok esõ.Ideális téli edzés nap :@
Szerda délelõtt jó mindenkinek???
Laciklonékig elmentünk kocsival, onnan tekertünk egyet a Római-fürdõ felé kb. -5 fokban.
Nekem jó a szerda. Az ablakon kinézve gondoltam rá, hogy jobb itt...
Mi volt ez a "bakonyi menés"?
Holnap nekem sem jó, de jövõ csütörtökön dolgozom legközelebb, addig bármikor bárhova
A tavalyi bakonyit megismételhetnénk szerintem is.
Holnap kimegyek egy laza pörgetésre,érdekel valakit???
Holnap nem tudok menni, de szerda-csütörtök-péntek napokból egyszer jó lenne egyet kint tekerni, akár úgy, mint tavaly, a Bakonyban.
Én jövõ hét hétköznap próbálok így lassan 3 hónap után kimerészkedni. Ha valaki akar velem cammogni, akkor egyeztethetünk.
Holnap kimegyek egy laza pörgetésre,érdekel valakit???
Holnap nem tudok menni, de szerda-csütörtök-péntek napokból egyszer jó lenne egyet kint tekerni, akár úgy, mint tavaly, a Bakonyban.Holnap kimegyek egy laza pörgetésre,érdekel valakit???
Gyere szilveszterkor is, legalább elmeséled, hogy milyen az híres karácsonyi fénykavalkád amit reklámoznak onnan a "túloldalról".Pedig majus-junius kornyeken gondoltam hazamenni es ha talalok eleg nagy borondot (egy meter atloval), akkor a bringat is hazavinnem egy maraton erejeig
Ha addig sikerül újra megtanulnom biciklizni, akkor ott leszek.
Sziasztok!Idén is tervezünk,az év utolsó napján,egy kis pezsgõzéssel egybekötött laza túrát a Vh-ban.Találkozás délelõtt 11 órakor a kisfaludi vendéglátó egység elõtt.Koccintás délben az Ingó-köveknél.Mindenkit szeretettel várunk!Ha tudtok akkor valami cefrét hozzatok!
Üdv!
Benevezek!Sziasztok!Idén is tervezünk,az év utolsó napján,egy kis pezsgõzéssel egybekötött laza túrát a Vh-ban.Találkozás délelõtt 11 órakor a kisfaludi vendéglátó egység elõtt.Koccintás délben az Ingó-köveknél.Mindenkit szeretettel várunk!Ha tudtok akkor valami cefrét hozzatok!
Üdv!
Sziasztok!Idén is tervezünk,az év utolsó napján,egy kis pezsgõzéssel egybekötött laza túrát a Vh-ban.Találkozás délelõtt 11 órakor a kisfaludi vendéglátó egység elõtt.Koccintás délben az Ingó-köveknél.Mindenkit szeretettel várunk!Ha tudtok akkor valami cefrét hozzatok!
Üdv!