Pedig ma jó volt a tapadása a talajnak is, esõ is csak 13:00 után kezdett el szemerkélni, sár meg ugye nem nagyon van a Hegységünkben!

A mai penzum: 74km 1520m szint, 3:40:33, átlag HRM: 146; max HRM: 174
Holnap ismét egy támadás?
Hétvégén tekerés esetleg,netàn?
Sapka,sàl,kesztyü.
Ma du. 15 óra körül nincs valakinek kedve menni egyet?
Helló próbáltad sima izopropil alkohollal mosni? Nem a 70százalékosra gondolok . Én a féktisztító spray dolgokat messzire elkerülöm még melóhelyen sem használom szerintem nem sok mindent ér. Max egy két féknek megeszi a tömítést ..Urak!
Van egy szájbatekert avid G3 160-as tárcsám, kb.60km -t futott ez a retek.
Na most ez a Tajgetosz-pozitív õrület a shimano xt fékemmel annyira nem fog, hogy az már poénnak is gyenge.
A tárcsa új és teljesen olaj/zsírmentes, a fékbetéteim (mert két pár betéttel is kipróbáltam) fémes betétek és 100%-ig olajmentesek (más tárcsával kifogástalanok).
A tárcsát pucoltam már mindennel, kicsit fel is köszörültem... mindössze akkor tapasztalok elfogadható fékerõt, mikor vízzel meglocsolom a tárcsát és lemosódik az a mérhetetlen fekete "por", ami keletkezik rajta.
Ha valaki szeret kísérletezni, kölcsön is adom neki ezt a 6 csavaros tárcsát, hátha én vagyok a béna. Lehet, hogy gyantás betéthez való??
Én leszereltem és inkább visszatettem a hajszál vékonyra kopott hayes-t, mert még az is biztonságosabb.
B
Akkor azért nem pakoltad neki ma hegyre fel
Bocs, hogy csak halkan köszöntem, és nem álltam meg dumálni, de erõfejlesztõ napom volt ma és rakni kellett idõre!
Akkor azért nem pakoltad neki ma hegyre fel
Bocs, hogy csak halkan köszöntem, és nem álltam meg dumálni, de erõfejlesztõ napom volt ma és rakni kellett idõre!
Urak!
Van egy szájbatekert avid G3 160-as tárcsám, kb.60km -t futott ez a retek.
Na most ez a Tajgetosz-pozitív õrület a shimano xt fékemmel annyira nem fog, hogy az már poénnak is gyenge.
A tárcsa új és teljesen olaj/zsírmentes, a fékbetéteim (mert két pár betéttel is kipróbáltam) fémes betétek és 100%-ig olajmentesek (más tárcsával kifogástalanok).
A tárcsát pucoltam már mindennel, kicsit fel is köszörültem... mindössze akkor tapasztalok elfogadható fékerõt, mikor vízzel meglocsolom a tárcsát és lemosódik az a mérhetetlen fekete "por", ami keletkezik rajta.
Ha valaki szeret kísérletezni, kölcsön is adom neki ezt a 6 csavaros tárcsát, hátha én vagyok a béna. Lehet, hogy gyantás betéthez való??
Én leszereltem és inkább visszatettem a hajszál vékonyra kopott hayes-t, mert még az is biztonságosabb.
B
Ez a szellõ a tegnapihoz képest "gyikfing". Hamarosan irány a Baglyas-hegyi edzõköröm...
Route: MTB: Baglyashegyi edzõkör. | Bikemap.net
Van egy kis szellõ; részletek?