Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Kedves Bikemag fórum!
Elég gyakran túlterhelt a weboldal!
Remélem hamarosan lesz rá megoldás. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Hétfõn tekerek. Irány a zöld!

Kinek hogy jobb? Reggel? DE.? DU.?

toma76

toma76

vendég

• fórumtag
  • 32 hozzászólás
Hétfõn tekerek. Irány a zöld!

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Én mennék veled. Merre találkozunk?

Még várok kicsit, hátha más is bejelentkezik itt a fórumon a holnapi menésre, aztán akkor pontosíthatnánk az idõpontot és helyszínt. :)

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

Ne becsüljük le az ösvényeket, tiszteljük õket és akkor nem lesz gond.
Kísértem én már haza összetört bringást, nem is egyet, nem is kezdõt ... nem kellemes, sem érzetre, sem látványra, hidd el, jobb az óvatosság! :)

tudom am. no, ennyit a sajnalkozasrol.
most akkor mentek holnap, es mikor, es kedden es szerdan?

etilin

etilin

vendég

• fórumtag
  • 228 hozzászólás

Hétfõn valami menés?

Én mennék veled. Merre találkozunk?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Én megyek agy lájtosat, uh. ha gondoljátok, akkor összebeszélhetünk. Már fáradt is vagyok :)
Nem kell addig várni, megmutatom szívesen, csak vigyázzatok rajta, mert van pár necces rész. Téged nem féltelek lefelé nyugi!

Mond mikor és honnan indulsz, aztán meglátom hogy alakul.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

ok, majd egyszer. Kell engem felteni? hat szoktam en esni? :D

Ne becsüljük le az ösvényeket, tiszteljük õket és akkor nem lesz gond.
Kísértem én már haza összetört bringást, nem is egyet, nem is kezdõt ... nem kellemes, sem érzetre, sem látványra, hidd el, jobb az óvatosság! :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás

- Nem azért írtam, hogy megsértõdj, vagy, hogy vagizzak, de mivel nem ismerlek, hogy milyen vagy fizikálisan és technikailag ezért pár szóban vázoltam a dolgot. Nem azzal van a gond, hogy nem akarom megmutatni, de én általában idõre szoktam edzeni (hétköznap résztáv és hétvégén a hosszabb terep vagy verseny van). Már magamon is néha kiakadok, ha valahol lassabban megyek fel, mint a megszokott idõ, vagy áttétel.
Gpx-t és klm-t elvbõl nem küldök el, mert jobb ha az elsõ menésnél van egy tapasztaltabb veletek, mert hidd el vannak necces részek is benne, és nem kellene összetörni magadat vagy a technikát!

- Egyébként nem másabb az út, mint amit te tudsz, csak attól balra és jobbra vannak utak és ösvények amelyeken érdemes körülnézni, de óvatosan!

ok, majd egyszer. Kell engem felteni? hat szoktam en esni? :D

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

ezzel az erovel azt is irhattad volna, h mellekelve a .klm es akkor szepen egyedul kripobalom :) tenyleg nincs .klm-ed vagy valami bikemap-os kb utvonalrajz?

sajnos nekem hetfon este 6-ig nem alkalmas a tekeres...

- Nem azért írtam, hogy megsértõdj, vagy, hogy vagizzak, de mivel nem ismerlek, hogy milyen vagy fizikálisan és technikailag ezért pár szóban vázoltam a dolgot. Nem azzal van a gond, hogy nem akarom megmutatni, de én általában idõre szoktam edzeni (hétköznap résztáv és hétvégén a hosszabb terep vagy verseny van). Már magamon is néha kiakadok, ha valahol lassabban megyek fel, mint a megszokott idõ, vagy áttétel.
Gpx-t és klm-t elvbõl nem küldök el, mert jobb ha az elsõ menésnél van egy tapasztaltabb veletek, mert hidd el vannak necces részek is benne, és nem kellene összetörni magadat vagy a technikát!

- Egyébként nem másabb az út, mint amit te tudsz, csak attól balra és jobbra vannak utak és ösvények amelyeken érdemes körülnézni, de óvatosan!

Hétfõn valami menés?

Én megyek agy lájtosat, uh. ha gondoljátok, akkor összebeszélhetünk. Már fáradt is vagyok :)

Akkor majd szezon végén, mikor már örömbringázhatsz. :)

Nem kell addig várni, megmutatom szívesen, csak vigyázzatok rajta, mert van pár necces rész. Téged nem féltelek lefelé nyugi!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
ezzel az erovel azt is irhattad volna, h mellekelve a .klm es akkor szepen egyedul kripobalom :) tenyleg nincs .klm-ed vagy valami bikemap-os kb utvonalrajz?

sajnos nekem hetfon este 6-ig nem alkalmas a tekeres...

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Vagy ma du.?

A mai nap nem játszik, nagycsaládos történet van. :)

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Hétfõn valami menés?

Vagy ma du.?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Hétfõn valami menés?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Persze jöhettek, de meredek, köves, gyökeres! És nem szeretek várni :D

Akkor majd szezon végén, mikor már örömbringázhatsz. :)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Engem is erdekelne, en allandoan kb ugyan azon a ket uton megyek.
Egyiket Kobike mutatta Kisfalud-Csala-Pakozdi ingokovek-Aniko forras, a masik meg siman Pakozdi ingokovek-Aniko forras.

Persze jöhettek, de meredek, köves, gyökeres! És nem szeretek várni :D

HeyBud

HeyBud

vendég

• fórumtag
  • 78 hozzászólás
Engem is erdekelne, en allandoan kb ugyan azon a ket uton megyek.
Egyiket Kobike mutatta Kisfalud-Csala-Pakozdi ingokovek-Aniko forras, a masik meg siman Pakozdi ingokovek-Aniko forras.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Az összesítõdet olvasva hirtelen izomlázam is lett. :) Merre jártad ezt a 74-est ilyen jó kis szinttel?

Szívesen kinéztem volna, de a tegnap este leégett mosógépünkért jöttek a szerelõk és itt kellett segédkeznem. :)

A Velencei hegységben ... vannak itt is szintes utak, csak meg kell õket keresni :)
Kialakult edzõköröm, már kb. 2 éve. Majd egyszer megmutatom

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás
Külön ablakban közben rákérdeznék...

Nincs véletlenül valamelyikõtöknek hidraulikus shimano fékkarja?

Ilyen kart használok jelenleg, de a mechanizmusa egyre zavaróbb kezd lenni (servo wave).
Feltöltött kép

Arra gondoltam, hogy a régebbi típusok közül lecserélném valamelyikre... pl.:
Feltöltött kép

Szóval, ha van otthon elfekvõben, vagy mittudomén... akkor írjatok, legyetek szívesek. :)

Kösz,
B

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Nem volt valami nagy helyi jelenlét a hegységben ... :) Pár túrista riogatta a nyuszikat a Pákozdi Ingóköveknél ...
Pedig ma jó volt a tapadása a talajnak is, esõ is csak 13:00 után kezdett el szemerkélni, sár meg ugye nem nagyon van a Hegységünkben! :)

A mai penzum: 74km 1520m szint, 3:40:33, átlag HRM: 146; max HRM: 174

Holnap ismét egy támadás?

Az összesítõdet olvasva hirtelen izomlázam is lett. :) Merre jártad ezt a 74-est ilyen jó kis szinttel?

Szívesen kinéztem volna, de a tegnap este leégett mosógépünkért jöttek a szerelõk és itt kellett segédkeznem. :)