...de, csak a számjegyek különböznek a cetlin
(bár tudnék annyit tekerni, hogy elhasználódott volna már valami a technikán)
Értem.

Te könnyen vagy a ruhavásárlással. Próba nélkül is megveheted bármelyik méretet, egyik sem lesz kicsi.

...de, csak a számjegyek különböznek a cetlin
(bár tudnék annyit tekerni, hogy elhasználódott volna már valami a technikán)
A sebesség mindent megold.
Ebben nem tudok segíteni, azt hittem, hogy alkatrész kell. Itthon nem tudsz ruhát venni?
3/4-es short meg póló/mez kéne poroszkálós/túrázós bicajozáshoz nyárra, ami akkor se kényelmetlen ha sétálunk is közben 1/2-1 órát (eddig az Endura cuccai voltak leginkább meggyõzõek), meg pár apróság.
Van. Általában megbízhatóak. Mit szeretnél venni? Úgy ajánlok webshopot.chainreactioncycles vagy hasonló külföldi webshopról van valakinek tapasztalata? Esetleg tudtok ajánlani kipróbált, jó céget?
(persze nem feltétlenül külföldit, de sajnos a jelenlegi "vállalkozásbarát" hazai adókörnyezetben a 10-15% tolerancia határomon már bõven túl vannak az árkülönbségek)
kellene nekem egy kis segitseg: allando defekt problema miatt.
kulso: Conti RaceKing 2.2-es hajtogathato kopeny (nem protect, nem supersonic)
belso: volt no-name decathlonos, volt folyadekkal feltoltott conti, aztan most Schwalbe extra light (Schwalbe 26x1.5-2.35 AV/SV14 (Kerék | Belsõ | 26 coll) | Kerékpár Webshop)
altalaban olyan 2,3 - 2,6 -ra szoktam fujni a hatsot.
a gumi mintazata, meg terepen a viselkedese nagyon bejon nekem. meg a maxxis mintazata.
az egy dolog, h a legkisebb tuske atdofi, amibol van itt boven. de siman a bringatarton leeresztett ma. a belsoben nincs semmi, mar ki is mostam, vegigneztem vagy 5x, nem volt becsipodes, nem volt patkazas stb.
van olyan kopeny, amit ajanlanatok hasonlo mintazattal, ami ennel defektallob?
Hogy ti milyen gonoszok vagytok ...
lebuktatjátok egymást ...
Nem csak én.
![]()
Nem csak én.Más is lebukott! Szép volt Jani!
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2012/Orszaguti/0429-Peti-Idof/pet-184
Tudok adni alátétet, direkt erre a célra kialakítottat, akkorról, amikor még singlespeed hajtómûként üzemelt a Truvám... Sõt, elsõ váltót is.
Ma nekem úgyis szerelõs napom lesz, nem megyek sehová, mi tegnap voltunk vhg-ben a fiammal meg egy osztálytársával.
Szerintem ja, nagyon úgy néz ki...
Más: ki tudna segíteni valaki 4 db alátéttel? A truva hmûvemrõl lekerült a nagy- és kistányér, maradt a középsõ 32- es, de ugye hosszú a csavar. Valami hasonlóra gondoltam, mint ahogy Bigkamera megoldotta. Még egy kérdés: ha így marad a hajtás, akkor szükséges valami láncterelõ, ami "fogja" a láncot elõl, nem fog ez így leesni?
Holnap reggel 10 Kisfalud? Irány a Velencei hegység.