Jelentkezz be Regisztrálj

Fehérvár
Írta 2012. május 04. - 23:20

Írta 2012. május 04. - 23:12

Én mennék veletek. (Persze csak ha a forum motor is úgy akarja, mindig túlterhelt)
Honnan lesz az indulás?
Akkor mi menjünk az én autómmal, 3/4 9-re megyek érted, csak mondd meg hova. Telefonon is egyeztethetjük: 30-6418-418
Bálint, ha még olvasod írd meg hova menjünk 9-re, ha nem akkor reggel hívlak

Írta 2012. május 04. - 23:01

Írta 2012. május 04. - 22:55

Honnan lesz az indulás?
Írta 2012. május 04. - 22:18

Hát eljöhetsz vasárnap is, mert akkor is megyek, de attól a naptól még én is tartok nem kicsit ... Buzsó, Táncos tesók lesznek az edzõpartnerek
Köszönöm az invitálást, de nem érzem magam elég szuperhírónak, hogy ilyen nevekkel induljak neki egy pályanézésnek.

Holnapra kellemes menést kívánok!

Írta 2012. május 04. - 21:58

OK, hol találkozunk? Jön még valaki?
Elvileg ketten vagyunk, nem tudom még jelentkezik e valaki, bárki jöhet, én egy embert el tudok vinni bringástól.
Indulási helyszínben kompromisszum képes vagyok

Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2012. május 04. - 21:57

Akkor kénytelen leszek a verseny napján élesben megtekinteni a pályát...
Majd holnap lélekben veletek leszek az iskolapadból.
Hát eljöhetsz vasárnap is, mert akkor is megyek, de attól a naptól még én is tartok nem kicsit ... Buzsó, Táncos tesók lesznek az edzõpartnerek
Írta 2012. május 04. - 21:54

8:45 és 9óra között Fehérvárról?
OK, hol találkozunk? Jön még valaki?
Írta 2012. május 04. - 21:52

Most voltunk ott, nem jöttél
Én szívesen megnézném. Ha más is jön, akkor tudok autóval menni + bringát vinni.
Nekem annyit változott a dolog, hogy csak akkor tudok menni, ha szombaton lesz. Vasárnap nem érek rá.
Most hétfõn fél 10-kor (10-kor Kisfaludon) indulunk egy Velencei hegységet bejárós tekerésre. Jöjjön aki tud.
8:45 és 9óra között Fehérvárról?
Írta 2012. május 04. - 21:46

Sziasztok,
Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de eléggé hektikus a multi cégnél a helyzet mostanában ...
Nekem is a holnap lenne a jó, vasárnap már máshová kell mennem. Ha nektek megfelelõ jelezzetek és akkor holnap reggel idõbe induljunk, mert BALLAGÁS lesz
Nyugodtan jöhet bárki, túra tempó lesz, pulzuskontrollon vagyok!
Bálint

Írta 2012. május 04. - 21:37

Sziasztok,
Bocs, hogy eddig nem jelentkeztem, de eléggé hektikus a multi cégnél a helyzet mostanában ...
Nekem is a holnap lenne a jó, vasárnap már máshová kell mennem. Ha nektek megfelelõ jelezzetek és akkor holnap reggel idõbe induljunk, mert BALLAGÁS lesz
Bálint
Mit jelent neked az idõben indulás? Nekem is kora délutánra vissza kéne érnem.
Írta 2012. május 04. - 20:54

Most voltunk ott, nem jöttél
Én szívesen megnézném. Ha más is jön, akkor tudok autóval menni + bringát vinni.
Nekem annyit változott a dolog, hogy csak akkor tudok menni, ha szombaton lesz. Vasárnap nem érek rá.
Most hétfõn fél 10-kor (10-kor Kisfaludon) indulunk egy Velencei hegységet bejárós tekerésre. Jöjjön aki tud.
Sziasztok,

Bálint
Írta 2012. május 04. - 18:33

Jó lenne menni... 1db karika érdekelne.
Mennyi lesz a nevezés?
Engem is, ezért elõneveztem, 3 e HUF a tarifa.
Írta 2012. május 04. - 15:24

Ez meg a mtb verzió. Megyünk? Részlet az elõnevezés szövegébõl:"...kevesebbet kell sirban állnod a nevezésnél, ..."Megvan a Velence Maraton útvonala. Tour de Velencei-t (mjus 12-13.) : Vltozsok az tvonalakban! Vasrnapig lehet mg elnevezni.
Kíváncsi lennék a jelölésre, mert elég eltévedõs ez a pálya.
Írta 2012. május 04. - 09:57

Kíváncsi lennék a jelölésre, mert elég eltévedõs ez a pálya.

A sebesség mindent megold.
Írta 2012. május 03. - 20:14

Én ezt használom két éve,olcsó külsõhoz.Eddig nem volt olyan defektem amit észre vettem volna.Két hónapja vettem .2.2 Race-King külsõt,akkor három tüske nyomát láttam belsõn,de a "löty" menet közben megoldota.Ákoséknál vettem két belsõre 1800ft, 5 év szavatoság.
BikeFun - SLIME - Hogyan mûködik a defektvédelem?
koszonom a segitseget!Próbáld meg a belsõt valami defektmentesítõ lötyivel feltölteni, az egyik bringámon elöl Mountain King van, hátul Race King, és amióta Slime van benne nem volt defektem. Én hátul nem merek ezekkel 2,8 alá menni, de ha nem felütéses defekted volt, akkor ez nem számít.
Amúgy meg UST megold minden ilyen problémát
volt nekem valami defektvedelmi szmotyi benne, de kicsurgott mint a tej belole...
megnezem az ajanlottat meg kozben en is alaposabban utana neztem! az sem art!
Írta 2012. május 03. - 18:24

kellene nekem egy kis segitseg: allando defekt problema miatt.
kulso: Conti RaceKing 2.2-es hajtogathato kopeny (nem protect, nem supersonic)
belso: volt no-name decathlonos, volt folyadekkal feltoltott conti, aztan most Schwalbe extra light (Schwalbe 26x1.5-2.35 AV/SV14 (Kerék | Belsõ | 26 coll) | Kerékpár Webshop)
altalaban olyan 2,3 - 2,6 -ra szoktam fujni a hatsot.
a gumi mintazata, meg terepen a viselkedese nagyon bejon nekem. meg a maxxis mintazata.
az egy dolog, h a legkisebb tuske atdofi, amibol van itt boven. de siman a bringatarton leeresztett ma. a belsoben nincs semmi, mar ki is mostam, vegigneztem vagy 5x, nem volt becsipodes, nem volt patkazas stb.
van olyan kopeny, amit ajanlanatok hasonlo mintazattal, ami ennel defektallob?
Én ezt használom két éve,olcsó külsõhoz.Eddig nem volt olyan defektem amit észre vettem volna.Két hónapja vettem .2.2 Race-King külsõt,akkor három tüske nyomát láttam belsõn,de a "löty" menet közben megoldota.Ákoséknál vettem két belsõre 1800ft, 5 év szavatoság.
BikeFun - SLIME - Hogyan mûködik a defektvédelem?
Írta 2012. május 03. - 18:03

Értem.
![]()
Te könnyen vagy a ruhavásárlással. Próba nélkül is megveheted bármelyik méretet, egyik sem lesz kicsi.
Csak szólj, ha valami kicsi rád és már át is veszem okosba!