Jelentkezz be Regisztrálj
Fehérvár
Írta 2010. június 16. - 07:50
Írta 2010. június 16. - 06:33
tanú által megerõsítve, még defektet javítani is segítTõlem nem kell tartani, tudok és szoktam is lassan menni.
Írta 2010. június 16. - 00:29
Ha még lehet akkor én is szívesen csatlakoznéka csapathoz!
Alap. Minél többen... annál jobb!
Most már úgy látszik kötelezõ mennem.
Ennyi! Ez a hírnév átka.
Írta 2010. június 15. - 23:58
Írta 2010. június 15. - 23:49
Az amerikai sör olyan mint kenuban dugni, nagyon közel a vízhez!
Írta 2010. június 15. - 23:37
Amúgy meg félreértettél, szeretnék 1x Veled is menni. Nem ismerlek, de tudok Rólad !! Szal jó lenne....
Tõlem nem kell tartani, tudok és szoktam is lassan menni. Mondjuk nagytányérral elég nehéz lassan menni felfelé . De az sem 100%, hogy megyek és az sem hogy melyik bringával. Még függ a hétvégi programomtól.
Írta 2010. június 15. - 23:14
Tõlem nem kell tartani, tudok és szoktam is lassan menni. Mondjuk nagytányérral elég nehéz lassan menni felfelé . De az sem 100%, hogy megyek és az sem hogy melyik bringával. Még függ a hétvégi programomtól.
Na neee! Nem tuti??
Pedig már megrendeltem csütörtökre a tripla adag EPO -t kínából.
"
"szia jani jó lenne ha rá érnél és el jönnél
Látod Jani? Mindenki Téged szeretne húzó erõnek.
Írta 2010. június 15. - 23:14
szia jani jó lenne ha rá érnél és el jönnél
Írta 2010. június 15. - 23:07
Hello!
Igen, szinte már biztos. Bár ez a "Jani dolog" picit elbizonytalanított, hogy tutira akarok-e menni.
Mondjuk õt is szívesen megnézem egyszer akcióban, hallottam már sok jót Róla. Az az egy lánctányéros megoldás meg lehet, hogy nem oldja meg a köztünk lévõ tudáskülönbséget.
Minden esetre holnap tudok tutit mondani a csütörtökre.
szia az amstrongot is hivd el
Írta 2010. június 15. - 23:05
Tõlem nem kell tartani, tudok és szoktam is lassan menni. Mondjuk nagytányérral elég nehéz lassan menni felfelé . De az sem 100%, hogy megyek és az sem hogy melyik bringával. Még függ a hétvégi programomtól.Hello!
Igen, szinte már biztos. Bár ez a "Jani dolog" picit elbizonytalanított, hogy tutira akarok-e menni.
Mondjuk õt is szívesen megnézem egyszer akcióban, hallottam már sok jót Róla. Az az egy lánctányéros megoldás meg lehet, hogy nem oldja meg a köztünk lévõ tudáskülönbséget.
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. június 15. - 22:42
szia merida harcos te is jös csütörtökön?
Hello!
Írta 2010. június 15. - 22:22
Írta 2010. június 15. - 20:32
Írta 2010. június 15. - 19:00
edzéselméletbõl submax/max/könnyû hetekrõl már hallottam, de mazo hétrõl még nem
Csak játék az egész. Hajtástechnika fejlesztésnek jó.
Legalább kapunk egy kis esélyt, hogy kövessünk.
Ez a cél.
Írta 2010. június 15. - 18:58
Azt mondjuk nem tudom, hogy hogyan fogok felmenni a forrásnál a gyökeresen skickké kopott hátsógumival. Meg lefelé is izgalmasabb lesz, mert merevvilla van benne.
Legalább kapunk egy kis esélyt, hogy kövessünk.
Írta 2010. június 15. - 18:45
Azt mondjuk nem tudom, hogy hogyan fogok felmenni a forrásnál a gyökeresen skickké kopott hátsógumival. Meg lefelé is izgalmasabb lesz, mert merevvilla van benne.
edzéselméletbõl submax/max/könnyû hetekrõl már hallottam, de mazo hétrõl még nem
Írta 2010. június 15. - 18:29
Azt mondjuk nem tudom, hogy hogyan fogok felmenni a forrásnál a gyökeresen skickké kopott hátsógumival. Meg lefelé is izgalmasabb lesz, mert merevvilla van benne.Hajjaj! Most aztán annyira megnyugtattál...
Írta 2010. június 15. - 18:07
Úgy tervezem, hogy a trekkel megyek. Azon elõl csak egy 44-es tányér van.
Hajjaj! Most aztán annyira megnyugtattál...
Írta 2010. június 15. - 17:55
Klassz lenne, ha csatlakoznál!
Majd Te diktálod a tempót! (Remélem nem lesz magas az elhalálozási arány:D)
Úgy tervezem, hogy a trekkel megyek. Azon elõl csak egy 44-es tányér van.
Írta 2010. június 15. - 17:21
A lányom évzárójára megyek.
"Bringa!
Szólj annak a haverodnak, akinek nemrég volt a térdmûtéte. (Tudod, akivel hóban tekertünk.) Sajnos a nevét elfelejtettem."
Szabó Gabinak hívják, elvileg olvassa a toipkot.
Köszi! Remélem tényleg olvassa.
Esetleg privátba megadhatnád a telefonszámát... feltéve ha Neked megvan.
Lehet én is megyek csütörtökön.
Klassz lenne, ha csatlakoznál!
Majd Te diktálod a tempót! (Remélem nem lesz magas az elhalálozási arány:D)