Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Holnap 09.00-kor Baglyas-hegy karika, ha az égiek is engedik. Találka a Budai-Lövölde keresztezõdésnél levõ buszmegnél, aki tud jöjjön.

A "szomszédoktól" kölcsönözve:
Az igazi mtb:
youtube

Én is gondolkoztam a Baglyason, de a hátsó út szerintem jelenleg életveszélyes a vízmosások miatt (majd a motorosok és a quadosok csinálnak nyomot akkor jó lesz), körbe meg nem túl élvezetes lejönni :) .

A sebesség mindent megold.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás
Holnap 09.00-kor Baglyas-hegy karika, ha az égiek is engedik. Találka a Budai-Lövölde keresztezõdésnél levõ buszmegnél, aki tud jöjjön.

A "szomszédoktól" kölcsönözve:
Az igazi mtb:
youtube

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

a telefonkonferencia eredménye: 16h-kor találkozó a kisfaludi kocsmánál, aki tud jöjjön.

Ha nem fog esni az esõ, akkor csatlakoznék.
A hátam eléggé fáj, szóval a kényelmesebb tempónak most nagyon örülök. :)
Olyan kicsi az izmom, hogyha borogatnám, elmúlna. :D

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás
a telefonkonferencia eredménye: 16h-kor találkozó a kisfaludi kocsmánál, aki tud jöjjön.
"too proud to beg, too dumb to steel"

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Ok.

ööö... ez most azt jelenti hogy jössz? :)

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

16h körül szeretnék indulni egy Meleg-hegy oda-visszára - de finoman szólva nem vagyok huszáros formában, szóval csak akkor gyere ha nem gond a nagypapa tempó.

Ok.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Részletek?

16h körül szeretnék indulni egy Meleg-hegy oda-visszára - de finoman szólva nem vagyok huszáros formában, szóval csak akkor gyere ha nem gond a nagypapa tempó.

bringa

bringa

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

No, szombatra még viszonylag jó idõt mondanak, úgyhogy akkor megyek egy kis pozitív élményt gyûjteni a hegységbe.

Részletek?

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Egyébként az ilyen sárdagasztás után hogy szoktátok lepucolni a hardvert? Benzinkút permetezõ vagy vödör? (kertesházban élõknek nem ér hozzászólni :) )

Én a hajtást szoktam szinte rendszeresen karbantartani, a többit nagyritkán, de akkor darabokra szerelõs-megpucolós-zsírozós a takarítás. :) (elõtte meg a kertben leslaggolom :D:D)
Szombaton én is gondoltam egy tekerésre. Még valaki jönne velem?

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Volt tegnap sár? :o

igen, a te bicajodon, arról szóródott rá a miénkre :D :P

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

Egyébként az ilyen sárdagasztás után hogy szoktátok lepucolni a hardvert? Benzinkút permetezõ vagy vödör? (kertesházban élõknek nem ér hozzászólni :) )

Gyors: lepucolom és megkenem a láncot (lánckerekeket és váltógörgõket is), és a telõ becsúszóját, a többi csak esztétikai probléma
Átlagos: leviszek egy vödör vizet és szivaccsal lemosom, utána lánc, váltóforgáspontok, becsúszók kenése
Fullos: nagynyomásuval lemosom és utána szétszedek, kipucolok, bezsirozok mindent ahova bemehetett a víz. Ezt csak akkor ha egyébként is aktuális a karbantartás
Failure is always an option.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Volt tegnap sár? :o
Ki kell menni esõben edzeni utána, az szépen lemossa. :)
Egyébként vödör. :)

A sebesség mindent megold.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

A kedvezõtlen idõjárás miatt úgy döntöttünk, hogy a rendezvényt egy héttel elhasztjuk.

No, szombatra még viszonylag jó idõt mondanak, úgyhogy akkor megyek egy kis pozitív élményt gyûjteni a hegységbe.

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Fezsó, ne csinálj már ebböl problémát. Senkinek nem kell változtatni, nekem is erõs volt a tegnapi tempó, én is lemaradtam, naés? Ennek ellenére jól éreztem magam. Minél többet tekerünk annál jobb lesz :)

nem az volt a gond hogy nem bírtam a tempótokat - tisztában vagyok vele hogy a sportban nem lehet a múltból élni, nyilvánvaló hogy soha nem fogom tudni tartani a lépést a rendszeresen tekerõkkel. Inkább az esett rosszul, hogy nem élveztem a mozgást, ilyen nagyon ritkán fordul elõ velem. Biztos benne volt az is hogy 4-5 órákat aludtam a héten, szóval lesz ez jobb is.

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás

nem keseredtem el, de változtatni nem nektek kell :)

Fezsó, ne csinálj már ebböl problémát. Senkinek nem kell változtatni, nekem is erõs volt a tegnapi tempó, én is lemaradtam, naés? Ennek ellenére jól éreztem magam. Minél többet tekerünk annál jobb lesz :)

Kobike

Kobike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.140 hozzászólás
Akinek esetleg nem jön hírlevél, vagy nem nézi honlapjukat:

"Kedves Barátaim,
A kedvezõtlen idõjárás miatt úgy döntöttünk, hogy a rendezvényt egy héttel elhasztjuk.

Az új idõpont: június 27. vasárnap változatlan feltételekkel.

Reméljük az új idõpont is alkalmas számotokra.
Aki már átutalta az elõnevezési díjat és nem jó neki az idõpont, kérem hogy emailben jelezze nekem, hogy visszautaljam a pénzét.

Kérem, hogy továbbítsátok érdeklõdõ társaitoknak, különösen azoknak akikrõl tudjátok, hogy készültek jönni most a hétvégén.

Üdvözlettel,
Rendezõség
www.mtbpiknik.hu"

fezso

fezso

törzsvendég

• fórumtag
  • 497 hozzászólás

Ilyenen ne agyalj! Mindenkinek van rosszabb napja. Legközelebb fasza lesz!!! ;)
Igaz mi is mehettünk volna lassabban. Legközelebb jobban alkalmazkodunk egymáshoz.
Remélem a kedvedet nem vette el és máskor is mindenképp csatlakozz hozzánk!!!

nem keseredtem el, de változtatni nem nektek kell :)

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
sziasztok nagyon cool volt a mai tekerész remélem még tekerünk együt

bigcamera

bigcamera

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

én megpróbálom gyorsan elfelejteni - életem egyik legsz...abb napját sikerült összehozni.

Ilyenen ne agyalj! Mindenkinek van rosszabb napja. Legközelebb fasza lesz!!! ;)
Igaz mi is mehettünk volna lassabban. Legközelebb jobban alkalmazkodunk egymáshoz.
Remélem a kedvedet nem vette el és máskor is mindenképp csatlakozz hozzánk!!!

Üdv,