dogozol péntek szombaton?
Pénteken ráérek, de szombaton dolgozok.
Kéne menni valamerre majd.
dogozol péntek szombaton?
kobike nem kell O láb igy elsö látásra furscának tünik denem ojan mint aminek kinéz
kényelmes és gyors is aztszeretem mikor enyhe szembeszélnél beelözök egy fulultegrás versenybicost
nemtudják megálni hogy ne áljanaki a nyeregböl és nem értik mértnem tudnak lehagyni
Mjani01 én nem versenyzem. Használtam spdt de nem jötbe, azislehet hogy a pedálvolt a ludasDe tudunk nagyobb erõt kifejteni mint a súlyunk, mert az egyik lábunkkal húzzuk a másikkal pedig toljuk a pedált, egyébként meg kört hajtunk, próbálunk folyamatos teljesítményt leadni, ami sokkal hatékonyabb, mint a csak taposás. Csak a kisebb légellenállás és az egyenes derék miatti teljesítményplusz miatt gyorsabb a rekumbens.
Engam is érdekeln, még nem láttam ilyet!! Megnézném
En mindenkeppen benne vagyok a Balcsi korben, szerintem leszunk meg paran. Csak nem tudom kene-e eroltetni ezt a hivatalos mokat vagy szervezni kene egy sajatot! Jovo hetvegen nem tudom milyen ido lesz, de itthon leszunk ugyhogy megszervezhetjuk ugy az idopontot, hogy Te is ideerj. Meg talan majd a Zsolti sem issza le magat es el tud jonni!
Nem kapkodtad el, az tuti...
Balcsi körre remélem idén is elmegyünk, esetleg a csapat létszámát is bõvíthetnénk!
Hétfõn estem aszfalton egy egész méreteset, de azért valamikor csak én is megnézném közelebbrõl azt a Vhg-t!!!
Majd egyeztessünk!
Spinning valamikor ?
ijen nemsok jön szembe de az elismerés a tiétek én valahogy nem birom azokat a segbe vágos nyergeket
amugy a dombokseojan nagy akadájok ha van kondi montin outin nagyoberöt nemtudc kifejteni a sujodnál de itt megtámasztott hátal téphetö a lánc simán.
A sebesség mindent megold.
Sáros, kicsit hosszú, de naggggyon jóóóóóó!!na mi jen volt a tekerész?
Engam is érdekeln, még nem láttam ilyet!! Megnézném
kobike nem kell O láb igy elsö látásra furscának tünik denem ojan mint aminek kinéz
kényelmes és gyors is aztszeretem mikor enyhe szembeszélnél beelözök egy fulultegrás versenybicost
nemtudják megálni hogy ne áljanaki a nyeregböl és nem értik mértnem tudnak lehagyni
A sebesség mindent megold.