Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Fehérvár

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
6921 hozzászólás a témában

Turulka

Turulka

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

dogozol péntek szombaton?

Pénteken ráérek, de szombaton dolgozok.
Kéne menni valamerre majd.
Mindhalálig R'N'R'

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

kobike nem kell O láb igy elsö látásra furscának tünik denem ojan mint aminek kinéz
kényelmes és gyors is aztszeretem mikor enyhe szembeszélnél beelözök egy fulultegrás versenybicost
nemtudják megálni hogy ne áljanaki a nyeregböl és nem értik mértnem tudnak lehagyni

Csak az a helyzet, hogy nem a full ultegrában van az erõ .... hanem a lábban! De nyugi azért ismerek pár embert aki le tudna szakítani, akiket említesz te azok turisták ... :)

Aki meg azt hiszi magáról, hogy erõs - és nem tudja - valamint nekiáll versenyezni egy aerodinamikus mozgásérült jármûvel, az hülye! :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MSanyi

MSanyi

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Holnap valaki,Baglyas !!!

Esetleg még Valaki 10.00 Baglyas ?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

De tudunk nagyobb erõt kifejteni mint a súlyunk, mert az egyik lábunkkal húzzuk a másikkal pedig toljuk a pedált, egyébként meg kört hajtunk, próbálunk folyamatos teljesítményt leadni, ami sokkal hatékonyabb, mint a csak taposás. Csak a kisebb légellenállás és az egyenes derék miatti teljesítményplusz miatt gyorsabb a rekumbens.

Mjani01 én nem versenyzem. Használtam spdt de nem jötbe, azislehet hogy a pedálvolt a ludas
van it egy kis video mekorát lehet esni spd vel :) rekun http://www.youtube.com/watch?v=oietPUv0i5g
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Engam is érdekeln, még nem láttam ilyet!! Megnézném

ha leszintereztetem bizti ösze futunk fehérváron vagy kisfaludonvagy pákozdon:)
de a képeimnél találtok pár lefestett darabot
képek

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

En mindenkeppen benne vagyok a Balcsi korben, szerintem leszunk meg paran. Csak nem tudom kene-e eroltetni ezt a hivatalos mokat vagy szervezni kene egy sajatot! Jovo hetvegen nem tudom milyen ido lesz, de itthon leszunk ugyhogy megszervezhetjuk ugy az idopontot, hogy Te is ideerj. Meg talan majd a Zsolti sem issza le magat es el tud jonni! :D

marat még pia neked is pálinka meg bor egy kis pezsgõ

Taki83

Taki83

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás

Nem kapkodtad el, az tuti... :D
Balcsi körre remélem idén is elmegyünk, esetleg a csapat létszámát is bõvíthetnénk!
Hétfõn estem aszfalton egy egész méreteset, de azért valamikor csak én is megnézném közelebbrõl azt a Vhg-t!!!
Majd egyeztessünk!
Spinning valamikor ? :D

En mindenkeppen benne vagyok a Balcsi korben, szerintem leszunk meg paran. Csak nem tudom kene-e eroltetni ezt a hivatalos mokat vagy szervezni kene egy sajatot! Jovo hetvegen nem tudom milyen ido lesz, de itthon leszunk ugyhogy megszervezhetjuk ugy az idopontot, hogy Te is ideerj. Meg talan majd a Zsolti sem issza le magat es el tud jonni! :D

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
szia Jani voltál már a turul madárnál tatabányán?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

ijen nemsok jön szembe de az elismerés a tiétek én valahogy nem birom azokat a segbe vágos nyergeket
amugy a dombokseojan nagy akadájok ha van kondi montin outin nagyoberöt nemtudc kifejteni a sujodnál de itt megtámasztott hátal téphetö a lánc simán.

De tudunk nagyobb erõt kifejteni mint a súlyunk, mert az egyik lábunkkal húzzuk a másikkal pedig toljuk a pedált, egyébként meg kört hajtunk, próbálunk folyamatos teljesítményt leadni, ami sokkal hatékonyabb, mint a csak taposás. Csak a kisebb légellenállás és az egyenes derék miatti teljesítményplusz miatt gyorsabb a rekumbens.

A sebesség mindent megold.

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

Sáros, kicsit hosszú, de naggggyon jóóóóóó!!

dogozol péntek szombaton?

Turulka

Turulka

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás

na mi jen volt a tekerész?

Sáros, kicsit hosszú, de naggggyon jóóóóóó!!
Mindhalálig R'N'R'

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
ez nagyon durva Nincs akadály

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás

na mi jen volt a tekerész?

Turulka

Turulka

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Mindhalálig R'N'R'

bullbiker

bullbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 488 hozzászólás
[quote name='lompi']ja igazadvan jani rokkan bringa haver is igy hivja mikor jo dombrol ereszkedik 70 80 al.
nemvolt soha lovém jó montira de miota ijen gépeket csinálok nem is izgat anyira a monti csak sajna hegyre ezel nemtudok menni[/QU

Szia! Mikor jössz Fehérvárra a paripáddal? Mert megnézném!!!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
ja igazadvan jani rokkan bringa haver is igy hivja mikor jo dombrol ereszkedik 70 80 al.
nemvolt soha lovém jó montira de miota ijen gépeket csinálok nem is izgat anyira a monti csak sajna hegyre ezel nemtudok menni
képek

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
ijen nemsok jön szembe de az elismerés a tiétek én valahogy nem birom azokat a segbe vágos nyergeket
amugy a dombokseojan nagy akadájok ha van kondi montin outin nagyoberöt nemtudc kifejteni a sujodnál de itt megtámasztott hátal téphetö a lánc simán.
képek

beno01

beno01

vendég

• fórumtag
  • 56 hozzászólás

kobike nem kell O láb igy elsö látásra furscának tünik denem ojan mint aminek kinéz
kényelmes és gyors is aztszeretem mikor enyhe szembeszélnél beelözök egy fulultegrás versenybicost
nemtudják megálni hogy ne áljanaki a nyeregböl és nem értik mértnem tudnak lehagyni

Tavaly elött Tour PELSO-n ment elöttem egy ilyen "õrult" sikon kényelmesen ment 36-37 -tel, de jöttek " vakond turások" efagyott ,alig tudott felmászni.Dicséret lekesedésért!!! CSÁ.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mert hülyék, nem jut el a tudatuk az, hogy ez nem kerékpár. Aerodinamikus rokikocsit :) nem lehet lenyomni bringával.

A sebesség mindent megold.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
képek