na mindegy lényeg hogy kinek a mtb kinek az outi kinek a reku stb.... és ez igyvan jól.
szia ne ad fel azért mert van egy két ember akinek nem jön be rekumbens nekem tetszik
na mindegy lényeg hogy kinek a mtb kinek az outi kinek a reku stb.... és ez igyvan jól.
Én értem mit mondasz és tudom mit jelent a kényelem és a nem kényelem. De a tradicionális kerékpár felépítése az nem rekumbens. A reku az egy öszvér és a kényelmeseknek készült. Aki akar az használja, de én nagyon nem kedvelem, mert szerintem csúnya és értelmetlen. Ez az én véleményem. De hát ízlések és pofonok ...
Azonban A-ból B-be ezzel is el lehet jutni ahogy írod. Elõnye is van ez vitathatatlan!
Méghogy nem a kényelemrõl szól az országút és a monti ... nemtom te hol ragadtál meg, de ha megnézed a terndeket csak errõl szólnak ...
1.) 80-ról 100-ra, majd 120-ra teló út, elöl is meg hátul is egy XC gépbe ... mi ez ha nem a kényelem ... közben meg aki tud az merev villával odacsap az easy ridereknek ...
2.) Országút ... karbon támvilla, karbon váz+karbon kormány .... minden karbon, mert jobban elnyeli a rezgést ... tehát ez a marketing sem a kényelemrõl szól
Az hogy valaki lusta beállítani jól egy kerékpárt és inkább vesz egy össztelóst valamint karbonvázat, mert ez a trendi és ezt látja az újságban+ a reklámban, aztán bebeszéli magának, hogy ettõl jobb és kényelmesebben teker ....
A versenzés nem szól a kényelemrõl! Az más!
Ismered a Grétsy Lászlót?
Köszönöm elõre is, mondjuk akkor holnap elhozhatnád. Én meg összelogisztikázom bullbikerrel. Mi lesz a tarifával?
A mûszak 15-ös csarnok. 709436603.szia melyik mûszakba vagy a vagy a b?
Van. Most délelõttös vagyok, ha szólsz elviszem magammal melóhelyre. A köfém portáján jövök ki 2 óra 10 és 15 körül.
ja igazadvan jani rokkan bringa haver is igy hivja mikor jo dombrol ereszkedik 70 80 al.
nemvolt soha lovém jó montira de miota ijen gépeket csinálok nem is izgat anyira a monti csak sajna hegyre ezel nemtudok menni
rendben. Akkor a péntek az biztos. A pontos idõpont viszont még képlékeny. Szerintem valamikor délelõtt. Majd még beszélünk.pénteken mehetünk szár nem lesz de hideg az lesz -5fok lesz elvileg
Pénteken ráérek, de szombaton dolgozok.
Kéne menni valamerre majd.
Van. Most délelõttös vagyok, ha szólsz elviszem magammal melóhelyre. A köfém portáján jövök ki 2 óra 10 és 15 körül.
Elvileg 3 db elég lenne; neked van?
balu én nem szeretnék vitátnyitni mia kerékpár és mi nem.
ez a tipus is létezik elég rég óta csak a nagy gyártok kizárták a nagy versenyekböl de ezis lényegtelen
a lényeg hogy abol b be ezel is elehet jutni
és nemis reklámozni szeretném
a lényeg a tekerés ezértis irtam elöször
de lásukbe az öszes kerékpár outi mtb stb nem a kényelemröl szól.
Elvileg 3 db elég lenne; neked van?
nem a verseny a lényeg hanem az az arc kifejezés amit a tükörben látok:)
nemvagyok egy erögép cigizek is de azért 250km letekertem már egynap ésmég remélem párszor leis fogok
balu75 arra az esetre ha versenyeznék 24x28 as kereku gépem lenne ojan ami a földtöl 30cm re lene az ülés de az ugygondolom minden napi használatra tul életveszéjes ezértsem csinálok ijen lapos gépet nekem elég aza 25-40 közöti tempo szeretek nézelödni
nem a verseny a lényeg hanem az az arc kifejezés amit a tükörben látok:)
nemvagyok egy erögép cigizek is de azért 250km letekertem már egynap ésmég remélem párszor leis fogok